Şimdi Ara

BH-320 Bluetooth Headset ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam...
    Bugün e61i telefonuma bir turkcell bayinden nokia bh-320 kulaklık aldım fakat bu aleti bi türlü telefona entegre edip kullanamadım...
    İlk defa bluethooth kulaklık kullanıyorum...
    BH-320 hakkında bilgisi olan var mı?
    Ve ya e61i için bu aletin nasıl aktif edileceğini bilen biri?
    Şimdiden teşekkürler...



  • bendede n95 vat jabra bt250 var bende kullanamıyorumm nedenn bluetooth görmğyor bile kulaklığı.
  • biraz geç oluyo ama bundan sonrakiler faydalanabilir. bu bh320 de düğmeye sürekli basın ışık tam olarak yanmaya başlayana kadar ondan sonra aratın kolaylıkla görecektir, bağlan dedikten sonra dört sıfır ''0000'' şifreyi girin.
    jabralarda ise ben motorolaya direk kulaklığı açıp tanıttım ama nokia tel.fonuma arte sapphire(çin malı) e tanıtamadım uyumsuz diye düşündüm ama günler sonra öğrendim ki bu jabrada da aynı olay warmış ışık yanana kadar basılı tuttum ve o da tanıdı.

    not olarak; bu bh-320 o kadar kötü bi kulaklık ki karşıya ses gitmesi için bağırmak gerekiyo onda bile derinden derinden ses geliyo buğün aldım kafamı bozdu çok. jabranın bi modeli wardı büyük diye bunu aldım ama mantar çıktı alet. hadi dedim mic. çok küçükmüş onun yerine jabranınkini takayım taktım ve ses aynı. mikrofonun beslemelerinde dandiklik war diye düşündüm. jabra 10 numara bu bi halta yaramaz kullanmıyacam kesinlikle ve çöpe atılmak üzere biraz çekmecemde bekliyecek:)




  • Normalde bu tür cihazlar kapalı durumda iken açma düğmesine uzun süre basılır açılmasına rağmen elimizi çekmeden basmaya devam edilir. Yanan ışık değişik yanmaya ya da sürekli yanmaya başladıktan sonra butondan el çekilir ve cihaz aranır. Bu şekilde yapıldığı taktirde cihaz bulunabilir değildir zaten. Eşlenirken şifre sorarsa 0000 girilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.