Şimdi Ara

BF3: Back to Karkand Basit Bir Harita Paketi Değil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • allah aşkına ne dlcsi ya... karkand ve yeni dlcler geldikten sonra bakın aynı klasöre bakalım dlcymiymiş değilmiymiş.
    BF3: Back to Karkand Basit Bir Harita Paketi Değil


    önceki mesajımı eksileyen arkadaşlara sesleniyorum burdan, gerçekleri söylemek bu kadar acıttı? yahu ea denen firma babanızınmıda bu kadar kızdınız? adamların yaptıkları şey belli işte, oyunu yapmak için harcadıkları paradan çok reklama para harcadılar, coddan önce çıkaracağız diyede yapımcılarada çok yüklendiler ben asıl yapımcılara üzülüyorum bu kan emici dağıtım firmalarının elinin altında eziliyor adamlar yazıktır ya. zar zor anca yetiştirdiler oyunu, hatta dx11 kullanıyoruz diye xpye destek veremediler(gösterin bana oyunda dx11i efektif bir şekilde kullanan yerleri), ea denen firma daha çok para kazansın diye mod desteği yapamadılar, lan yapamadılar. single bildiğin cod çakması... grafikler gösterildiği kadar iyi değil, görünmez duvarlar içinden geçen onlarca şey havada duran objeler saçma sapan fizik doğru düzgün yıkılma yok. ha oyun güzelmi güzel ama yetersiz daha iyisi olabilirdi. coda yenilik yapmıyor diye o kadar laf atıp bana yarım yamalak, ticaret o..su olmuş bir oyun çıkaracaklarına gerçek bir oyun verselerdi farklı konuşurdum. h

    ha eksileyeceksen yap bana doğru düzgün adam akıllı açıklamanı ondan sonra istediğin kadar bas ama basıp kaçmakla olmaz. burda üzerinde konuştuğumuz 1 oyun 2 oyun değil tüm oyun dünyasıdır. oyun o firma tarafından sadece ticari marka olarak görünüyorsa ben o oyunada firmayada söverim.
    ekleme: tabiki bütün oyunlar öyle ama birazcık uğraş be kardeşim az birşey yahu, halen oyuna laf attığımı düşünen varsada en yakın pencereden atlasın ne diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 8 Kasım 2011; 16:47:00 >




  • Şu psn kardeşliği işine son vermeselerdi daha ucuza gelirdi ya
  • arkadaslar bende lımıted edıtıon var 2-3 aydır multısını oynuyorum bu back to karkand harıtasını nasıl yuklerım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.