Şimdi Ara

BF PS4 Öldürme Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar BF4 aldım bugün,ilk başlarda çok öleceğim için K/D'min rezil olacağını düşündüğüm için Premium Edition aldım.Yani ekstra tüm haritalar ve silah açık.Oyunu öğrenebileceğim,öldürme kasabileceğim silah ve map önerirmisiniz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreTurkoglu

    Arkadaşlar BF4 aldım bugün,ilk başlarda çok öleceğim için K/D'min rezil olacağını düşündüğüm için Premium Edition aldım.Yani ekstra tüm haritalar ve silah açık.Oyunu öğrenebileceğim,öldürme kasabileceğim silah ve map önerirmisiniz?

    Baska bir psn id ac alisana kadar oyna, iyice alistiktan sonra asil olan psn adresin ile kd kasarsin. Silah ve ekipman bunlar hep sana kalmis nasil alisirsan oyle gidersin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kd önemsiz kd n 0.10 bile olsa o an iyi oynarsan en iyi klanda oynama şansın bile var kd tam bir saçmalık takma kafana asıl hesabında silah aç :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kd oranına reset atılıo oyun keyfine bak sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kd kasıyosan racon sınıfı alıp sniperla büyük haritaların bi köşesine pusma dışında yapabileceğin yok veya yeteneğine güvenip tdm maçlarda kasıcaksın.
  • İyi bir türk klanına katılın emin olun faydası olacaktır.Sizi öldüğünüzde kaldırırlar,mermi atarlar vs.Rastgele oyuncular saç baş yoldurur.
    Bazıları bir köşede pus demiş,böyle oyuncular genelde ağız dolusu küfürü yiyen oyunculardır.
    İlk başlarda bende bocaladım fakat alışmakla alakalı.

    Team deathmatch,Domination,Squad deathmatch kendinizi geliştirmek için uygun olan oyun modları.
  • Hocam peki silah ve map önerisi? ek paketlerdeki maplar daha iyi sanki.klan varmı bildiğiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlarda en gıcık olduğum sınıf racon sınıfıdır. Az çekmedim onlardan. Bir yere saklanıp adam öldürmek erkekliğe sığmaz :) Çıkacaksın adam gibi savaşını yapacaksın. Zaten öle öle öldürmeyi de öğreniyorsun zamanla.
  • depboy28 D kullanıcısına yanıt
    dostum gıcık oluyorsun ama aslında o kadar uzak mesafeden adam vurmak kolay iş değil iyi hesap ve zamanlama yapman gerekir Tek olduğum zamanlar recon oynarım

    konuya gelirsek ilk assault olarak başla yere med kit atıp kendi canını ve takım arkadaşlarını iyileştirebilirsn. TDM ile başla oyuna alış. Daha sonra oblitretion girmeni öneririm.
    Eğer ben sniper seviyorum dersen sabretmen gerekir ilk önce haritalarda kilit noktalarını sniper olarak nerelerde durman gerektiğini öğrenmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.