Şimdi Ara

Beyonder vs ig thanos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

    Hocam fulcrum OAA ve adam worlock hariç demişsinizde hadi 2 sini alamaz Hotu adam worlocuku nasıl alamıyor onu anlamadım
    Adam Warlock, Ruh Taşı içinde bulunduğundan normal evren içersinde sayılmıyor, bu nedenle ona dokunamadı. Aralarında geçen konuşmada zaten Thanos şaşırıyordu; Tüm evren, tüm gerçeklik yok olmasına rağmen onun hayatta kalmasına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Beyonder

    hotu thanos multiverse ü yok ederken oaa ya fulcruma bir şey yapamadı.dolayısıyla direkt olarak beyonderada bir şey yapamaz.kaldı ki beyonderı living tribunal bile durduramıyor.living tribunal secret warsta evrendeki bütün kozmik varlıkları bütün karakterleri öldürdü evreni yok etti.sonra yaptıklarından vazgeçip normal insan olmaya karar verdi.okumadıysanız açın okuyun.
    Secret Wars'da yok edilen kozmik varlıklar hangileri ?
    Secret Wars'dan sonra Beyonder'in gücü "omega seviyesinde mutanta" çekildi. Şu anda adı bile yok hiç bir hikayede. Ayrıca birebir LT ile karşılamşadı Beyonder. LT evrendeki dengeyi sağladığından bugüne kadar "Beyonders" tarafından öldürüldü ve Thanos Hotu ile yok edebildi. Senin bahsettiğin hikaye 1984 yılına ait. Tüm süper kahramanları toplayıp savaştırıyordu biliyorum. Ama; şu anda hiç bir hikayede rastlamadım. Secret Wars/God Doom olayında yoktu mesela, İnfinity de yoktu, Hotu olayında yoktu. Hotu gücü direk One Above All'a ait bir güç. Yani Beyonder'den çok üst seviye bir güç. OAA bu gücü Thanos'un kullanmasına müsade edip tüm evrendeki yozlaşmayı çözülmeyi yok edip, yeniden evreni oluşturmasını sağladı. Tabi bunu yaparken de bu güce dayanamayıp kendisini feda etti.




  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    kardeş ben beyonder dan bahsederken beyonderın gerçek kendi öz hikayesinden yani secret warstan bahsediyorum.secret warstaki beyonder living tribunalı yenmişti.internetteki çoğu kaynaktada living tribunalın beyonder karşısında çaresiz kaldığı yazar.secret warstaki beyonder hotu thanosu yener.hotunun gücü one above alla bağlı olsada tamamen one above allın gücüdür demek yanlış olur.yani one above all bütün gücünü hotuya vermez.
  • LT'yi öldüren Beyonders. Hatta 3 kişilerdi. Beyonder değil. Hotu; evrenin kalbi olarak geçiyor. "Yaratıcının tüm gücünü yansıtıyor" diye geçiyor. Thanos, bu güç ile tüm evreni yok edip tekrar oluşturuyor. Bununla ilgili "Marvel: Son" çizgi romanına bakabilirsin. Orada daha detaylı anlatılmış.
  • Pre retcon beyonder in eldivenli thanosla falanla kiyaslanmasi ayiptir gunahtir. O derece gucludur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyonder bi seride hotu thanosa bile diz çöktürüyor bu yüzden beyonder zorlanmaz bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.