Şimdi Ara

beyazesyam.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScreaM_ShooT

    Dyson DC37 animal turbine elektrik süpürgesi alıcam hakman garantili yazıyor ama hakman garantili DC37 animal turbine süpürge makinaları diğer sitelerde 1600 liradan aşağıda değil beyazesyam.comda 1460 lira fiyat farkı şüphelendirdi biraz site güvenilirmidir?

    fazla fark yok ki şüphe uyandıracak kadar.
  • Arkadaşlar daha iki ay önce buradan 10.000 Lira değerinde alışveriş yaptım. Ürünleri stoklarında mevcuttu bir tek TV için 1 gün bekledim o kadar. Yani satıştan 3 gün sonra cihazlar evimde, Yetkili Servisleri tarafından kurulmuştu.

    Samsung 55F8000
    Samsung Buzdolabı
    Samsung 12Kg Çamaşır Makinesi
    Bosch Bulaşık Makinesi

    Yerleri hemen benim evimin orada olduğu için direkt gittim o şekilde aldım. Aklınızın alamayacağı kadar büyük ve çok iş yapan bir spotçu. Darty'e bile bu kişiler mal veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

    Tek sorun tek çekim yapıyorlar veya vade farkıyla 10 taksit. Yani ben gittiğimde öyleydi. Şimdi nasıl bilmiyorum. Ama güvenilir bir firma. Aşırı derecede ilgilendiler benimle.

    Bende çok araştırdım, ama aldığım ürünler çok ucuza geldi burdan.

    NOT: Ürünlerin hepsi Distribütör garantili. Benden tavsiyem İstanbul'da yaşıyorsanız birebir gidin görüşün öyle alın. Web sitesiyle uğraşmayın. İsteyene adreslerini verebilirim. İlgili satıcının kartı ve telefon numarası elimde mevcuttur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyeten -- 5 Ocak 2014; 10:24:16 >




  • Şikayetvar daki yorumlara bakıldığında yanına dahi yaklaşılmaması ereken site. Almak istediğim tv piyasanın 200 tl altına ancak almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.