Şimdi Ara

Beyaz Eşya Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    yeni evleneceğim ve kısıtlı bütçemiz var bu yüzden işin uzmanlarından yani sizden yardım istiyorum. toplam 3000 lira bütçe ile alabileceğimiz buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi tavsiyelerinize ihtiyacım var. aradığımız kriterlere gelince çamaşır makinesi 7 kg., bulaşık makinesi ise 3 programlı olmalı buz dolabının ortalama hacimde olması yeterli. ama en önemlisi ürünlerin fiyat performans açısından tatmin edici olması. servis ve yedek parça konusunda güven veren markalar tercihimiz. misal bu fiyatlarda samsung'dan hemen hemen istediğimize yakın bişeyler çıkıyor ama servis konusunda sıkıntılı olduğu söyleniyor. şimdiden hepinize teşekkür ederim.



  • buzdolabı altus 470 kombi no frost 475 litre carrefour kipa vb teknoloji büyük mağazalarda 1199 lira arçelik üretimi
    linkteki ürün oradan değil dediğim yerlerden alırsan ucuza gelir çam+bul mak. linkteki fiyatlar güzel alabilirsiniz isterseniz
    http://www.n11.com/altus-alk-470-e-500-lt-no-frost-a-buzdolabi-P26814533
    çamaşır
    http://www.n11.com/profilo-cm1002ltr-6kg-camasir-makinesi-P19017725
    bulaşık
    http://www.n11.com/profilo-bm-5220mg-5-programlo-bulasik-makinesi-P34277790




  • hocam teşekkür ederim altus pek düşünmüyoruz ama yine de değerlendireceğiz.
  • yunnusef kullanıcısına yanıt
    aynı dolabı ben yazlıkta kullanıyorum kalitesi fiyatına göre çok güzel kötü olsa asla almazdım.
  • arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için biraz daha yorum gelirse sevinirim içlerinden en içimize sineni tercih edeceğiz ve dh ahalisine gerçekten güveniyoruz bu konuda.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlaşılmasın tabi ki tavsiyelerinizi dikkate alacağız öyle olmasa zaten size danışmam sadece ilk etapta düşündüğümüz markalardan değil altus ondan dolayı öyle dedim.
  • yunnusef kullanıcısına yanıt
    alıp almamak size kalmış tabi biz elimizden gelen bir yardım varsa seve seve yapmak için buradan yazıyoruz, her markanın iyi ve kötü ürünleri vardır bunu böyle düşünün bu dolabı arçelik yapıyor malzeme kalitesi kombi tipi olması genişliği soğutma kalitesi muazzam birde üzerine aranırsa 1200 liraya alınıyor almasanız da pek çok arkadaş var bu konuyu okuyan onlar faydalansın diye yazıyorum fiyat artarsa elbette seçenekler çoğalır yoksa geriye samsungun ve hotpointin dandik dolapları var bu paralara alınacak bir de 380-400 litre civarı giriş seviyesi low frostlar olur ancak
  • kesinlikle her ikinize de katılıyorum hocam. ben x marka telefon kullanıcısı olsam ve memnun kalsam onu tavsiye ederim sizin de yaptığınız bu tabi ki söylediklerim yanlı anlaşılmasın lütfen. biz yeni bir yuva kuracağımız için alacağımız eşyalarımız da bizi uğraştırmasın, elimizdeki bütçeyle alabileceğimizin en iyisini alalım, olası bir sorun çıkarsa çözümü sıkıntılı olmasın derdindeyiz ondan bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz ve dediğim gibi tavsiyelerinizi tabi ki dikkate alacağız.

    peki samsung beyaz eşya konusunda ne kadar güvenilir açıkçası bundan emin olamıyoruz bir türlü. bütçemize ve istediğimiz özelliklere göre eşyaları samsung karılıyor fakat tv ve cep telefonu konusunda verdiği güveni beyaz eşyada veremedi bize. performans, teknik servis, yedek parça gibi konularda emin olamadık bununla ilgili bir fikriniz varsa ek olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • yunnusef kullanıcısına yanıt
    samsungdan şu an sadece mikrodalga alınabilir gerisi yaramaz diyebilirim telefon ve televizyon hariç onlar başka bir konu ben beyaz eşya adına yazıyorum.
  • çok teşekkür ederim yorumlarınız için tavsiyelerinizi değerlendirmeye alacağız :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.