Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (1196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.126
Cevap
186
Favori
2.388.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • obitaşı eleştiren her Beşiktaşlı obitaşın onları utandırmasını da ister. Umarım utandırır.
    Ancak hatırladıgım bir nokta var, çiçekler yeni açık ihalesini almamasına rağmen kapalının bittiği yerde yeni açık için bazı çalışmalar yapmıştı.
    İşi almadık, etmedik demediler. Çiçekleri (ki kimse öncesinde böyle bir şirketi tanımıyordu) inşaatı takip eden Beşiktaşlılara sevdiren de bu gibi özverili çalışmaları olmuştur. Bildiğim kadarıyla sahibi d Beşiktaş'lı. Profesyönelden daha çok bu manevi motivasyonla işlerini hızlıca yapıyorlar diye düşünüyorum. Yoksa kağıt üstünde bahaneler herkes üretebilir, Çiçekler de üretip daha geride kalmış olabilirdi.
    Beşiktaş aş bazı gereklilikleri yapmasa da obitaş şu an olduğu yerden daha önde olacak özveriyi gösterebilirdi, üst katları çıkmış ya da en azından çalıştıkları alanda demiri hazır birçok yeri betınlamış olabilirdi. umarım bundan sonra bu özeni gösterir.
    Burda tüm eleştirenler utanmaya, özür dilemeye razı, yeter ki hızlansınlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 19-19 fb-gs rekabeti ve 4 yıldız muhabbeti ile çözülme sürecinde ülkenin uyutulması ve Beşiktaşın önünün kesilmesi için Obitaş bir truva atıdır
  • sahaya 1453 ak kartalları sokan inşaatına da obitaşı sokar. bu kadar basit
  • salla pati kullanıcısına yanıt
    obitaşı stada başkan soktu
    1453 de sahaya girmesini başkanmı istedi yani
    bazen saçma konuşuyosun aynı benim gibi
  • parçalanmak istenen ülke 2 kutuba bölünmek istenir. 3. kutup denge unsurudur. Bu konjonktürde Beşiktaş'a yer verilmek istenmez.
    FB ile GS arasındaki düşmanlık körüklenerek 4. yıldız savaşları vs adı altında toplum bölünmek istenmektedir.

    bu suni gündem diğer meselelerin önünde adeta bir perde görevi görmektedir
  • mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    Verdigin bilgiler adilce analiz edildiginde obitas en fazla 8-10 gun gecikme ile suclanabilir, dogru mu?

    Dogru ise sadece 8-10 gun icin milleti fisekleyip beddua eder duruma getirmek mantikli midir?

    Yaziktir, gunahtir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaabjk

    obitaşı stada başkan soktu
    1453 de sahaya girmesini başkanmı istedi yani
    bazen saçma konuşuyosun aynı benim gibi

    Başkan da ofsayta düşmüş olabilir. Başkan sonuçta en düşük fiyatı veren firmaya vermek zorunda. Olayın iç yüzünü bilemeyebilir
  • Ünal Aysal & Aziz Yıldırım bu göreve hizmet etmektedirler. Rekabet adı altında düşmanlığı körüklemektedirler. Demeç savaşları, karşılıklı polemikler perde arkasında oynanan oyunları gölgelemekte ve ülke uçuruma sürüklenmektedir
  • Bana Gore kullanıcısına yanıt
    isterse seneye bitsin beddua etmek yersizdir orda herkes aynı fikirde ama bu 19 günlük geçikmenin kaç günü obitaş yüzünden kaynaklanıyo bilmiyorum 20 nin içinde % 40 dediğin gibi 8-9 gün yapar ama işin görünmeyen kısmını bilmek lazım normalde 9 gün falan obitaştan kaynaklı geçikme diyebiliriz ama unutmayalım ki obitaş ihaleyi kazandıktan 15 gün sonra açıklanmış peki neden?
    tek nedeni var 15 günlük süre içinde işe başlayabilcek gücü elemanı malzemeyi kendinde bulsun diye kafadan 15 gün geç girdiler işe yani ?
  • DH'nin fuat avnisi gibi oldun salla pati

    Takılıyorum kızma
  • iki büyük istendiği doğruda ülke ile bunun ne alakası var. Başbakan gidip heryerden tek başına izni alıyor Ertuğrul Günay'a rest çekti sen kimsinde Beşiktaş'a izin vermezsin diye eğer Beşiktaş devlet tarafından yok edilmek istense oraya stat yaptırmazlardı bize. Asıl mesele Aziz Yıldırım ve Mahmut uslu gibilerin hala futbolumuzda yer alıyor olması böyle kalitesiz yöneticiler yüzünden futbol Türkiyede maalesef geriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla patı ne ıcerek bu kafayı yasıyosun soyle bızde ıcelım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB ve GS düşman gibi görünse de pastayı kimseye bırakmama ve ülke gündemini gölgeleme konusunda TFF ve tüpçü başkan ile gizli ittifak halindedirler. Ülke gündemini saçma düşmanlık polemikleri ile meşgul etmeleri karşısında şampiyonlukları birbirleri arasında paylaşacaktırlar. Beşiktaş her sene bir şekilde aşağıya çekilmek istenecektir.

    Çünkü Beşiktaş birleştirici bütünleştirici sakin ve demokrat yapısıyla kaostan beslenen siyasi figürlerin amaçlarına hizmet edemez
  • salla pati kullanıcısına yanıt
    o bilmiyosa kim bilcek
    merak etme herşeyi biliyodur
    ayrıca gs maçındaki bazı kanı bozuk paralı askerleri beşiktaş kelimesi yanına bile koyma başkanın isminin yanınada koyma haketmiyolar çünkü
    obitaş truva atımıdır bilemem ama sen böyle dedikçe ortalık daha da kızışcak
    merak etme eğer başkan bi truva atı görürse o atı keser o kadarda düşmedi beşiktaş yani
  • sizin verdiğiniz eksiler benim için şeref madalyasıdır. bana komplo teorisyeni diyorsunuz ama büyük resmi gözden kaçırıyorsunuz.

    bu olaylar size bir şey çağrıştırmıyor mu?

    *gençlerbirliği maçındaki orantısız polis müdahalesi
    *gs maçı sahaya sokulan adamlar
    *bilic in 3 maç cezası
    *aleyhimize yapılan hakem hataları
    *yoktan yere 2 sene UEFA dan men yememiz. Aynı durumdaki GSnin men almaması
    *hiçbir klubün bize stadyumunu vermemesi
    *kasımpaşa stadından kovulmamız.
    *mustafa özel vakası
    *6 maç sahamızın kapanması
    *7-8 maç tribünümüzün kapanması
    *en son olarak ta trojan horse obitaş...
  • mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    Yani anlasmanin gec aciklanmasi konusu haric butun bu tantana sadece 9 gun icin.

    Anlasma neden gec aciklanmis? Bunu baskanimiz bilir, forum koselerinde senaryo uretip
    bunu gercekmis gibi lanse etme hakki kimsede yoktur diye dusunuyorum. (tahmin olarak soyleniyorsa eger lafim olamaz zaten)


    (Adil davranip gereken yere gerektigi kadar elestiri yapalim diyenlere bazilari tarafindan denmeyen laf kalmiyor. Sebep? 9 gun)
  • Kuruntularını yanlıs yere yaazıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salla pati kullanıcısına yanıt
    altına imza atarım

    bu sene başımıza gelenler 5 kırmızı kart olayı ile aynı eksende....
  • ama biz BEŞİKTAŞIZ. BİZ KOLAY ÖLMEYİZ! BIRAKIN VURSUNLAR!
  • Bazen çok komik yazılar oluyor buralarda okuyorum ama yazmıyordum ki bugün yazılanları okuyunca dehşete kapıldım yazma ihtiyacı hissettim.

    Arkadaşlar hayatınızda kaç kere ihaleye girdiniz. ihalede neler olur bilir misiniz? evet kısmen tek doğru yeri az para verilene ihale verilmesidir. ama bunu ihale yapan kurum hesaplamıştır kimse zararına bu işin altına girmez. kar amacı güden her firma kazanmak ister kimi %2 ile kar hesaplar kimi %2,1 ile ama ortada kar vardır. iş alındıktan sonra zamanında yapılmazsa (ama mücbir sebepler denilen bir kavram vardır.) ağır yaptırımları vardır ki bu kayıp senin kar marjına direk balta indirir. ve şirket zaten %2 hesapladığı kar marjına darbe vurulmasını ister mi?

    Obitaş ve 1453 kartallarını karıştırmakda nasıl oluyor ya. biri anlatırsa aydınlanırım. Obitaş geridedir tamam bunda hem fikiriz. ama hiç bir kurum adına leke düşürecek bir harekette bulunmayacağından bunu gidermek için hamlelerde bulunacaktır. ama bunu hükümet yolladı yok hükümet kanalı demek abesle işgaldir. sen oturup şartnameyi okudun mu? obitaşın çalışma istekleri neler? yada b.j.k inşaat a.ş. ne şartlarda çalışma şartları sunmuş bilen var mı? şurada oturup konuşalım 4-5 kişi ya biliyordur ya bilmiyordur. zaten mabette demiş tam suçlu obitaş değil diğer firmalarda suçlu. Ben şuan bir şirkette yönetici sıfatında çalışmaktayım. isteyen pm ile ulaşabilir ihale şartlarını yazabilirim büyük firmaların. bizimde şartlarımız var bizden de işler istenir ama onun için onların bana uygun şartları sağlaması gerekir yoksa mücbir sebepten sayılacak dünyaca nedenimiz var. en basitinden benim kullandığım neti kurum sağlamakta 2 dk. net kopsa benim muhattabım kurumdur. ve o 2 dk. kayıbın cezasını ASLA BEN ÖDEMEM.

    Demir gelmemiştir bu kulübün suçudur. çalışma alanı yoktur bu kulübün suçudur. ama çalışma alanı dar iken sen kalkıpta obitaşa hani 500 kişi çalışacaktın ama alan dar bahanesi ile 100 kişi çalışıyorsun diyemezsin. obitaşın saha içinde duran kolonları var ve her an onlara ek yapmaktalar. bu biraz olsun açığı kapamaktadır. obitaşın burada tek suçu çiçekler kadar işine sahip görünmemesidir. Bu kısım bile onları eleştirmemize yeter fakat o çalışan emekçi kardeşlerimize ne olursa olsun hakeret edici laf etmemize neden olamaz.

    Son olarak baştan aşağı okunduğunda anlam bütünlüğü - anlam kopukluğu olmuşsa affola ama sadece fotolardan ve yerinde gidipte bakın işte obitaş geri kaldı hükümet yanlısı demek kadar saçma bir şey ancak bizim ülkemizde ve bizim kulübümüzde olurdu onuda yaşadık. Ne obitaşmış be....




  • 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.