Şimdi Ara

Beşiktaş'ı yeneriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç


    quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

    soho; Bjk maç saatleriyle ilgili daha önce seninle hemfikir olduğumu söylemiştim. Ama 3 günde bir maç oynamak abzürd olmasa gerek? Avrupa'da olup böbürlenen sizsiniz. Bu hafta maçınız pazar, kiev maçına kadar 4 gün var. cumartesi olsa 5 gün olacaktı ama 3 gün sonra yine FB ile maç yapacaksınız. FB'nin ya da başka takımın Avrupa'da olmamasının size dezavantaj sağlaması veya sizin Avrupa'da olmanız FB ve diğer takımların suçu mu?

    Aynen katılıyorum, derbi zaten reyting ve seyirci oranlarının en fazla alınabileceği günlerden biri olan pazara alınmış. Beşiktaş daha fazla dinlenip gelse derbi pazartesi olsa bu seferde 3 gün sonra Dinamo Kiev maçınız olacak. Bence olabilecek en iyi günler seçilmiş.

    aman tanrııım.bi fenerli diğerine katıldııı.ne acaip bişii buuu...
    absurt evet çünkü diğer takımların maçı yok sıkışacak fikstür yok erteleme olmasa bile bir iki gün ileri geri oynamalardan kimseye zarar gelmez.tabi beşiktaşla alakalı herşeyde "ya büyük takımsanız şöle yapacaksınız" diye garip bir mantık yürüterek illa mesaj yazma gereği duyanlar hatta mesaj yazmazsalar ölecekler hariç.bişi bulamayacaklar yazacak çünkü bu şekilde.

    Aaa hadi dilek tutalım o zaman. lol

    İlker hocam fikstürünüze baktım olabilecek en iyi değişiklik saatlerde olabilir, 1 hafta arayla Kiev maçlarınız var ve arasında bir de Fenerbahçe maçı. Hani derler ya iki ucu fok balıklı değnek, aynı o durum. Yapacak bir şey yok, Avrupa Ligi'nde başarılar. :)




  • sene boyunca yerin dibine girdik takım olarak ama bjk nin onunde bitirirsek ligi yuh derim artık yuh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi84

    beşiktaşı, forvetlerinin berbat gününde olduğu bir maçta bir amatör takım bile yenebilir. son maçtaki savunma dörtlüsüyle bizim bakkal bile pozisyona girer.

    Sesli güldüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.