Şimdi Ara

Beşiktaş - Arsenal | 19.08.2014 | Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1. Maç (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
3
Favori
21.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demba'nın satnradan vurduğu gol olsaydı yensede yenilsede umrumda olmazdı cok iyi vurdu beST !
  • galatasaraylı olsak da kalbimiz beşiktaş için atıyor net

    biz de taraftarlık bir yere kadar bi noktadan nokta milli duygular ağır basıyor
  • Beşiktaş Arsenal'i elerse kafadan çeyrek final oynar.

    Amma velakin çok zor Arsenal'i elemek.
    80 é 20 diyorum şanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar futbolda eksilenmiyecen birşey varsa oda taraftar faktörüdür diye düşünüyorum.taraftar futbolculara ayrı bir hırs katıyor gücünüz bitse bile o hırs size ayrı bir güç katıyor yani demem oki beşiktaş ilk maçta süper oynadı beklenenin çok çok üstünde hemde ama eğer turu geçecekse arsenalin evinde beşiktaş taraftarına çok büyük iş düşüyor yoksa arsenali londra yenmek çok çok zor tamam yenmeyi geçtim gollü beraberlik bile yeter ama her şeyden önce taraftar diyorum
  • futbolda eksilenmiyecen birşey varsa :) ESKİLENMEYEN TÜRKÇEMİZ GELİŞİYOR VE İLERLİYOR UYDUR UYDUR GİTSİN
  • Sıkı bir fb taraftarıyım ama şu an konu fanatiklik değil Türkiye'dir.Helal Beşiktaş'a.Kaçırdığı bayağı net pozisyonu var Arsenal karşısında.E gol de yemedi.Daha ne olsun.
  • Rövanşta fark yeriz.. bu çok açık.. Takımda hırs mücadele çok yüksek bu inkar edilemez ama teknik kapasite 10 üzerinden 3 neredeyse.. furbol zekası yüksek oyuncu sayımız da üst düzey tunuuvalarda başarı getirecek seviyede değil. 2 pas yapamıyoruz.. evet savunuyoruz rakibi bozuyoruz ama top bize gelince salla gitsin.. maç boyunca kaç tehlikeli olabilecek atak inanılmaz komik pas hatalarıyla başlamadan son buldu.. rakibe bakıyorsun tüm paslar açısı hızı yüksekliği tam ayarlanmış yerine gidiyor..
    Futbol takım oyunudur.. ama iyi takım olmak için iyi oyunculardan kurulu olmanız lazım.. yoksa bizimki gibi bir ligte bu kadroyla her sene ilk 3 e girersin.. hele hele bu sene için hoca falan değiştirmiş FB GS varken belki şampiyonluğu bile zorlarsın..
    ama bu senin takımının yetersiz ve kaliyesiz oyunculardan kurulu olduğu gerçeğini değiştirmez..


    Mesela; Necip: Yahu bir insan bir milim geliştirmez mi kendisini? VELİ: Tam bir bomba.. her maç inanılmaz savunuyor ama 4-5 maçta bir de attığı paslar yerini buluyor diğer maçlarda sahada koşan biri.. OĞUZHAN: istikrar sıfır.. ne yapacağını anlamak mümkün değil.. OLCAY: Oynarsa takım gol atıyor.. o da 4-5 maçta bir oynuyor.. İSMAİL: Bu maç için ters ayak ile içeri girip şut çeksin diye düşünmüş Biliç herhalde....vurdu bir iki tane.. kaleci yatmadı bile.. ERSAN: Ronaldo yu hatırlıyorum topu nasıl keser nasıl oyuna sokardı birde ERSAN a bakıyorum.. arada dağlar var.. kısacası bir tek DEMBA BA ile bu iş olmaz..

    Rakip Arsenal.. Buraya gol yemeden bir gol atarsak iyi olur atamazsakta berabere dönelim İngiltere de işi bitiririz diye gelmişler.. 3 as oyuncusu kadroda bile değildi..
    Kısacası bize UEFA grupları göründü.. bari orada iyi bir gruba düşüp gruptan çıksak..




  • Bjk forması giydirip yollarlar evine
  • Bjk forması giydirip yollarlar evine
  • Ben idaaya girdim bile rövanşta bjk 3 gol üstü yer diye ...bana beşiktaş hiç güven vermedi, alıyorlar koşuyorlar sonra ceza sahasına gelince ver topu rakibe, aynı bizim takımdaki beceriksizlik(ts) bir sürü kontratak pozisyonu düştü sür ileri ceza sahasına gelince yine bekle rakip yerleşsin....böyle olmaz arkadaşlar elin ingilizi rüzgarı arkasına alıp 3 pasla kalenin önünde biter tolga sadece süslük kalır benden söylemesi..
  • Arsenal buradan istediğini aldı.Tur Arsenal'in boşuna kafa yormayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imparative

    quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Ankara dan maça gidip gelmek daha kolay valla

    ankara ne alaka besıktas ıstanbul takımı hiçbir istanbullu gidip de bi ankaragücünü tutmaz

    siz de peydah olmayın besiktasa sadece besiktaslıların olsun bırakın da.

    lafa bakarım lafmı diye bide söyleyene bakarım adammı diye




  • Bir Galatasaraylı olarak dün akşam Beşiktaşın ortaya koyduğu oyunla gurur duydum. Bitiricilik kısmında biraz becerikli olunsa idi bu maçı alırdı. Yine de Ramsey'nin cezalı olması ve Atiba'nın ikinci maça yetişmesi insana umut veriyor. Bilic de son dakikada ceza almayaydı harika olacaktı, onun kenarda olması büyük bir etken oluyor. Bana Fatih Terim'in saha kenarındaki performanslarını anımsatıyor. Maçı yaşayan bir hoca. Umarım ikinci maç onun eksikliği fazla çekilmez.
  • açıkçası birisi davet etmeden falan ilk defa kendi isteğimle Galatasaray hariç bir Türk takımının maçını izledim dün.
    Beşiktaşı gerçekten beğendim. Ba'nın şutu gol olmadığı halde aşırı konuşuldu yalnız. Bir de gol olsa ülke çalkalanacaktı demek ki. Ama ileride her şeyi Ba'ya bırakmış beşiktaş resmen takımı ona emanet etmiş gibiydi. Bizdeki Drogba gibiydi. Top ileri gider Drogba ne kadar indirebilirse hesabı.
    Onun haricinde Velinin falan rüyasında vuramayacağı mesafelerden şut girişimleri vardı. Ba'nın şutundan sonra kaleciyi gafil avlamaya çalışmaya çalıştı ama tutturamadı tabi.
    Arsenalse sol kanadı öldürdü maçta sadece Alexis az daha bencil oynasa belki bir kaç pozisyon daha elde ederdi.
    Ligde de böyle oynarsa ilk 3'ün klasik sonunu değiştirebilir Beşiktaş.

    Yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
  • Bu seviyede bu oyuncularla gol yemeyip bir de üstüne bir çok gol pozisyonuna girmemiz gelecek adına ümit verdi bana. Fakat maç boyunca (çok az bir bölümü hariç) oyunu domine etmemizi ve kendi oyunumuzu rakibimize kabul ettirmemizi salt iyi futbolumuza bağlamamak gerekiyor. Arsenal'in Beşiktaşımızın tuzağına bu kadar rahat düşmesinin kötü zemin, Beşiktaş'ın full motivasyonu ve rakibin hemen hemen tüm oyuncularının dünya kupasından döndükleri için izinlerinin geç bitmesiyle doğrudan alakalı olduğunu söylemek zorundayız. Gerek taraftar gerekse teknik heyet olarak yüksek motivasyonluyduk o yüzden maça sert başladık ve kötü zemininde avantajını iyi kullandık, istediklerimizi sahaya yansıtınca takım olarak kendimize güvenimiz kat ve kat arttı.

    Maç öncesi şu maçı gol yemeden bitirmeyi çok istiyordum bunu başardığımıza sevindim. Londra'daki müsabaka biraz daha farklı olacak tabi. Çünkü bu oyunumuzun biraz daha üstüne çıkmamız gerekecek. Lakin gol atmadan turu geçmek imkansız.

    Umarım Atiba'nın dönüşüylede orta sahadaki fizik üstünlüğümüzü rakibe tam kabul ettirerek Londra'dan turla döneriz. Çok zor olacak çok.




  • Ba ile başladı Ba ile bitti. Şu ba'yı alarak ne kadar iyi etmiş bjk yöneti mi. bi de kelepire geldi ki sorma. takımda bi tek o güven verdi oyunuyla.
  • Umut verici oynadık umutluyum açıkçası.
  • sen çok yanlış anlamışsın
  • Ciddi ciddi yedek kadroya karşı oynadık diyen mi var?Özil,mertesacker ve gibbs yoktu o kadar.Enteresansınız vallahi
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.