Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamam biz vasattıkta Allah aşkına trabzon neydi üstad ne olursa olsun bizim orta 3 lü onlarınkine ağır basmalıydı ama öyle olmadı.

    Ayrıca vasat bulduğumuz seninde belirttiğin nsakala,necip,atiba,larin o gün trabzon kadrosundaki aynı mevkide olan herkesten daha iyi oynadılar buna rağmen ipleri alamadık elimize.
    Trabzon maçı önemli değil burdan şuraya varıcam ki beni asıl endileşelendiren şu ;

    Geçen sene 2-0 yendiğimiz fener maçı, 0-0 berabere kaldığımız pandemi başında ki gs maçı kağıt üstünde iyi sonuçlar olmasına rağmen iki maçta da oyunu ele alamadık rakip bizden daha baskındı ve kabul edelim biraz şanslıydık Fener maçında Vedat atılamasa o maçı zor kazanırdık gibi geliyo bana,Gs maçı desen tek bi tane pozisyonumuz yok maç bi şekilde berabere bitti.

    Sergenin şansına 41 kere maşallah diyelim ama her zaman böyle olmaz ben böyle önemli maçlarda ki oyununu yetersiz buluyorum inşallah geliştirir kendini..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    Sergen Yalçın zaten kötü bir teknik direktör. Ben aksini iddia etmiyorum. Sezon sonunu görebileceğini de düşünmüyorum ama bu yeteneksizlerden oluşan takımın oynayacağı tek futbol stili, topu rakibe verip, kontra arayan oyun stilidir. Top bizde kaldığı sürece özellikle topla beraber çıkmaya çalışacağımız bütün oyun stillerinde arkada dehşet boşluk verir bu takım. PAOK maçında o yüzden 3'lük olduk. Yani biz kısmen Anadolu takımı olduk bu saatten sonra. Aksini iddia eden kendini kandırır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paok bizi elediğinde bunlar türkiyede küme düser dediler.Şimdi benficayı da eledi paok.Ülkede futboldan anlayan adam sayısı ciddi az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar çok abartıyor. Bu takıma bir forvet bir tane de sağ bek alın. Biz her türlü domine ederiz bu ligi.

    Şampiyonlar ligi falan filan bunlar artık bizi aşan şeyler. Bizim ligten bir başarı gelmez Avrupa'da.
  • Ulan ne kadar troll var burda. Görende herkes Real Bayern bizim takım Allaha emanet. Yok Sergen vasat td imiş ulan herkeste Guadiola var sanki. Fb de Erol Gs de Fatih. Bi santrafor bi sağ bek üstüne Töre, bu takım devreye kadar kafadan kopmaz devre arası bi tane kanat alınır sağlam, iş biter. Siz Beşiktaşı ötekilerle karıştırdınız galiba bizim vasatımız kafaya oynuyor 7 8 görmez bu takım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quaresma_12

    Ulan ne kadar troll var burda. Görende herkes Real Bayern bizim takım Allaha emanet. Yok Sergen vasat td imiş ulan herkeste Guadiola var sanki. Fb de Erol Gs de Fatih. Bi santrafor bi sağ bek üstüne Töre, bu takım devreye kadar kafadan kopmaz devre arası bi tane kanat alınır sağlam, iş biter. Siz Beşiktaşı ötekilerle karıştırdınız galiba bizim vasatımız kafaya oynuyor 7 8 görmez bu takım.
    Hayır yani çoğu zaman FB ve GS'nin kadroları bizden hep daha iyi oldu ama Fener'in küme düşmesini konuşuyorduk geçen senelerde. Bizim de prime dönemlerimiz oldu onlarda şampiyon olduk çoğu zaman ama GS ve FB'nin o kadrolara rağmen çoğu zaman bizden geride bitirmesi de farklı bir detay.

    Hani hakem faktörü olmasa neyse oralara girmeyelim zaten fbli gsli dostlar bu konudan çıkmıyor




  • Benfica değişim içinde ama başta jesus varken böyle maçlarda çıkabiliyor zaman içinde toplarlar. paok nedir abi geçin bu işleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 16 Eylül 2020; 0:52:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Kısmen haklısın fakat şöyle bir şey var, stoperde Welinton, sağ bek Necip, sol bek N'Sakala, orta sahada 37 yaşındaki Atiba, kanatta Boyd, santrforda Larin olunca, kalitesiz kadromuzla, oynamamız gerektiği gibi kalitesiz bir oyun oynadık. Bundan sonra bu tür kalitesiz oyuna alışmak zorundayız. Yok artık öyle orta sahayı domine ederek oyun oynamak. Vasat bir takım kuruyoruz ve vasat oyuna alışmak zorundayız. Buna kendinizi alıştırsanız iyi olur hocam.

    Alıntıları Göster
    Atiba'nın yaşı önemsiz detay. Takılmayın bunlara :) O adam 39'a geldiğinde de oynayacak aynı oyunu. Sergen ne josefe verir o formayı ne başkasına.




  • doğrusu ben sergen yalçından çok umutlu değildim ama , sonuca yçnelik , eldeki topçulara göre takım kurup top oynatıyor, mesela gecen sezon, bjk ın ve diğer takımların, kondisyonsuzluğunu gördü, ne yaptı nerdeyse her maç ilk yarıları, kondisyonsuz durağan bir futbol, 2. yarı da fizikle yüklenerek sonuca gidiyordu. ts maçın da da takımı anadolu takımı mantığıyla oynattı, topu ts ye bıraktı kontra ataklarla pozisyon aradı, penaltı ve kırmızı kartlada zaten maç bitti. Bakalım bu anlayış ne kadar devam edecek, takviye olmazsa herhalde tüm önemli maçları böyle oynatacak.
  • paok benfica yi elemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Benim anlamadığım Zivkovic'e biz neden çökmedik boştayken? PAOK gibi 1.2 milyon maaş alan Akpom'un maaşı bile fazla gelen bir kulüp varken, Zivkovic'e öyle çok uçuk rakamlar verdiklerini de düşünmüyorum. Potansiyeli olan, Benfica'da beklenen çıkışı yapamamış, bizim elimizde tekrar patlama yapabilecek bir oyuncuydu. Sağ kanada alır koyardık vasıfsız Töre'nin peşinden koşacağımıza. Girdi, hemen golünü de attı Benfica'ya karşı.

    Bu arada Dyego Sousa ismi şaka olmalı ya da birileri yine ekmeğinin peşinde. Bu kadar vasat bir adamın transfer sezonu sonuna kadar beklenip de getirilmesini kimse hayra alamet olarak yorumlamaz. Taraftara çıkıp en iyisini almak için uğraşıyoruz deyip, Dyego Sousa'yı getirirsen, taraftar da sana hakettiğin cevabı verir. Braga'daki bir sezonu haricinde hiçbir etkileyici sezonu, iyi bir CV'si olmayan, sıradan bir adam Dyego Sousa. Ne hikmet peşinden koşuluyor biz anlamadık? Sihirbazın teklif yaptığı söyleniyor. Neden ve hangi amaçla?

    Montero transferinde de iç açıcı olmayan detaylar duydum. Yine eş dost, akraba ilişkileri üzerinden şekillenen bir transfer politikası varsa eğer bundan Beşiktaş zararlı çıkacak!
    Adam oturup senin limit ha açtım açacam aman dur sözleşme fesh edeyim sonra gel vs bunları beklemez ki. Adam max 3 gün haber bekler sonra diğer seçeneklere bakar Rafael transferinde olduğu gibi.




  • Şu Kalinic bir gelse, abartmıyorum Mario Gomez etkisi yapar.
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah 🤲🏿 Fakat gomez etkisi zor hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paok'a bak. Adamlar Benfica'yı da elemişler.
  • Benfica tek kale top oynadı. Direkten döndü vs. Ne şanslı bu yunanlar.
  • _ Beşiktaşımıza sallamak, saldırmak ve Kaos yaratmak için leşçi akbabalar dün gece hazırlık yapmış, tırnaklarını bilemiş beklerken. köy takımı dedikleri Paok maçı bir çuval incirlerini berbat etmiş. Allah'ın işi bu ya; Paok bildiğimiz Benficayı elemiş. Bu trollerin dengelerini o kadar bozmuş ki saçmalığın boyutu yürekler acısı. Buyurun geri de yazdıklarından çıkan sonuç olarak kısaca anafikir: ne sayın yönetimin, sayın Başkanın ve sayın Sergen hocanın iş bilmez beceriksizliği kalmış... Trabzon da alınan galibiyet akbabaları mutsuz etmiş. Bir SMS atıp 20 liracık vermeyen vereni aptal sayan #BIRAKMAM seni diyemeyen ama Transfer, transfer diyen beyinleri klozetteki sifonluk malzeme ile eş değer bu kaos tayfası, menecer yancısı ( Beşiktaşa bol komisyonlu satış yapamayanlar, leşleri uzun yıllara dayalı sözleşmeli çöpleri... büyük bonservis bedeli ile aynen iteliyemeyenler ), bazı muhaliflerin ki isimlerini burada yazmayacağım ( yazdıklarım siliniyor sonra ) söz de beşiktaş muhabiri, tv yorumcusu, bazı hakem eskileri ve maaşlı kadrolu sosyal medya uşakları kudurmuş durum da. Rakip takım taraftarları sizler kadar seviye düşürmüyor lütfen kendinizi sorgulayın. Sizler Beşiktaşlı olamazsınız.




  • Paok meselesinden artık sıyrılmamız lazım. Öyle veya böyle oynandı bitti maç. Kötü bir tecrübe oldu bizim için. Çok hazırlıksız çıktığımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara bakma vaktidir. Ayrıca uyanık olma vaktidir. Bizle oynayana kadar şampiyonluğun büyük adaylarından gösterilen Trabzonspor bizim maçtan sonra ilk 10'a girse yeter takımı oldu bir anda. Bunlara dikkat etmek lazım. Kendimize güvenelim. Bu takım Aybaba, Biliç zamanlarında çok daha zayıf kadrolar ile kafaya oynadı. Beşiktaş taraftarı bir olsun takımına sahip çıksın. Beşiktaş her zaman kafaya oynar.
    Ayrıca Sergen Hoca akıllı adamdır, zeki adamdır. Futbolu da, futbolcuyu da iyi bilir. Aynı zamanda gerçek bir Beşiktaş'lıdır. Takımımıza ve değerlerimize sahip çıkalım. Eleştiri her zaman olur. Eleştirimizi yaparken, desteğimizi de esirgemeyelim.
    En Büyük Beşiktaş, başka büyük yok.!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdr41

    Paok meselesinden artık sıyrılmamız lazım. Öyle veya böyle oynandı bitti maç. Kötü bir tecrübe oldu bizim için. Çok hazırlıksız çıktığımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara bakma vaktidir. Ayrıca uyanık olma vaktidir. Bizle oynayana kadar şampiyonluğun büyük adaylarından gösterilen Trabzonspor bizim maçtan sonra ilk 10'a girse yeter takımı oldu bir anda. Bunlara dikkat etmek lazım. Kendimize güvenelim. Bu takım Aybaba, Biliç zamanlarında çok daha zayıf kadrolar ile kafaya oynadı. Beşiktaş taraftarı bir olsun takımına sahip çıksın. Beşiktaş her zaman kafaya oynar.
    Ayrıca Sergen Hoca akıllı adamdır, zeki adamdır. Futbolu da, futbolcuyu da iyi bilir. Aynı zamanda gerçek bir Beşiktaş'lıdır. Takımımıza ve değerlerimize sahip çıkalım. Eleştiri her zaman olur. Eleştirimizi yaparken, desteğimizi de esirgemeyelim.
    En Büyük Beşiktaş, başka büyük yok.!
    _ Aynen + 1903




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdem88

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bir ara oranı 1.90 idi. Acaba dedim. Şeytan dürttü. Aklıma 2500 lira bastığım 90+4'te Güven'in attığı 3-2'lik kasımpaşa maçı geldi. İyi para vurmuştum ama hayattan soğumuştum. O maç bitmedi bana. Sonra Benfica'dan vazgeçtim. İyi ki vazgeçmişim
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.