Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takimin hucum kismi kiralik umarim sezon sonu bos aynaya bakmayiz yonetim isi simdiden bitirmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurss222

    Takimin hucum kismi kiralik umarim sezon sonu bos aynaya bakmayiz yonetim isi simdiden bitirmeli

    Rosier, Montero ve Ghezzal kiralık hocam sadece. Diğerlerinin sözleşmeleri sürüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroy26

    Gerçekten skandal yorumlar var Atiba ile alakalı.


    Üst düzey bir rakibe karşı, Atiba el freni değil, her an senin takımını ayakta tutabilecek KUDRETE SAHİP tek oyuncun. Ne josef ne başkası onun yaptıklarını yapabilir oyun için.


    6 tane atıyoruz Atibasız. Atiba takımın el freni, Atiba'sız daha iyiyiz diyorsunuz. Yani futbolu bu denklemleri nasıl bu kadar basit görebiliyorsunuz beyler ya :) O zaman en iyi kadromuz 6 attığımız kadromuz. Ghezzal yok Atiba yok.


    Atiba gibi adamlar senin Cl'de grupta var olmanı sağlar. En üst düzey rakiplere karşı oynayabilmeni, senin seviyendeki rakiplere karşı(Başak-Fb-Gs-Ts-Alanya) üstünlük kurabilmeni sağlar.


    Bu kadro, bu sistemin gideceği yer çok fazla değil.


    6 tane atıyoruz. Gaza geliyoruz. Rakip bizim karşımızda açık oynayacak kadar aptalca bir hamle yaptı. Bunu Alanya yapar, ama sen Rize olarak yapamazsın.


    Hatay açık oynarsa 5 atarız. Ama oynamayacaklar tabi ki. Bu yüzden Sergen hoca Atiba'yı dinlendirdi. Çünkü o maçın en değerli adamı yine Atiba olacak.


    Futbola bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Bunlarla ilgili okunabilecek tonla kitap var. Atiba gibi bir adamın kıymetini bilin. istediği kadar oynasın. Canı istediği kadar bizi yukarıya taşısın. Zaten o gidince çok şey değişecek Sergen gibi Şenol Güneş gibi bir hoca olmazsa başımızda.


    Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en değerli orta saha oyuncularından birisi Atiba. Etrafındaki oyuncuların performansına da en yüksek katkıyı veren en değerli adam.


    Atiba el freni dedin ya. Çok üzücü ya. Futbolu daha iyi bilmeye çalışmak gibi bir tercihin olursa kitaplar, kaynaklar önermek isterim.



    Alıntıları Göster

    + 1903 Adam gibi analiz


    Aynı tayfa Mensah'a laf söylüyor. Mensah Gana milli takımından, Corona olup döndü 14 gün karantinada kaldı, üstelik ağır bir süreç geçirdi ve o haliyle fb maçına çıktı... unutmayın Milli takım maçları vitrindir, topçulara pazar açar. Adam gibi adam Mensah Milli takımdan affını istedi, ara verdi diye biliyorum. Üstelik aynı Mensah kendisine daha fazla para öneren rakibin yerine seni yani Beşiktaş dedi. Fedakarlık yapan ağır Covid-19 geçiren adama saydırıyorlar burada, bir kere araştırsalar utanırlar mı acaba. İnşallah toparlayacak ve bu takıma katkı verecek.


    Sergen hocam zeki insandır, her topçuyu iyi analiz eder ve fedakarlık yapan forması için savaşanlara fırsat verir. Ha unutmadan bu takım da Atakan da var ona da forma şansı gelecek ve golcü kanat neymiş görülecek.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Atiba ile ilgili yorumlara ben de katilmiyorum. Hucumu engelliyor yavaslatiyor olabilir ama Atiba her zaman Atiba'dir. Ruhunu, katkisini tartismam bile.


    Ancak ben de yazdim eger Ozi iyi oynayacaksa Souza Ozi Mensah tercih ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Tekrar tekrar helal olsun Sergen hocam.

    Adamdaki forma adaleti var, kimseye eyvallah yok. Oynamak istersen çalış formayı al, istemezsen ne halin varsa gör diyor.

    Ben kimseye muhtaç değilim diyor açık açık.

    Kimseye eyvallahı yok. Basındaki aklı sıra laf vurmaya çalışan adamları çok güzel yerden yere vuruyor. Direk geldiği yöne doğru doksana çakıyor.

    Ve de bunları yaparken bu yoğun tempoda 2 tane as adam dinlendiriyor sürekli. Misal Atiba Ghezzal yoktu bu maç.

    Stoperlerin performansı arttı. Kızdığımız Welinton ile süper top oynuyor. Vida Ozi'yi geri kazandı. Takımdaki arkadaşlık kolej havası bambaşka zaten.

    Nazar değmesin hocam sana.

    Çok eşeklik etmişiz. Bazen skora bakıp aldanıyoruz.

    Sergen Hoca özellikle Fenerbahçe maçından sonra vites yükseltti, ondan önceki maçlarda kenarda tepkisiz şekilde izlediği maçlar fazlaydı ama o maçla birlikte takıma da sahaya da hakim olmaya başladı. Hocanın formu ve takımı sahiplenişi arttıkça takımın da birbirine kenetlenmesi arttı. Hoca takımı takım hocayı havaya soktu. Birbiri ile paralel şekilde etkilediler birbirlerini. Takım havayı yakalayınca takım içerisinde uyum da arttı, bireysel performanslar arttı. Özellikle Aboubakar bu takımın herşeyi olmasa da birçok şeyi. Onun varlığı bile takımı saha dışında neşeye sevk ediyor, saha içinde de takımı her yönden rahatlatıyor. Oğuzhan gibi, Welinton gibi, Larin gibi oyuncuların performanslarını yukarıya çekti Sergen Hoca. Takımın şu anki havası ve performansı herkesi mutlu ediyor, rakipler hariç ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Aboubakar sakatlığı olmasa Real Madrid, Bayern Münih seviyesinde topçu. Bu adamın bizim takıma 2 kere gelmesi inanılmaz bir nimettir. En az 35 yaşına kadar burada oynaması lazım. Dün gol atamamış olabilir ama inanılmaz katkı verdi. Gelirken tek bacağı bu ligi alt üst eder demiştik millet kronik falan dedi. Maçta yaptığı hareketler neredeyse beni ağlatacaktı. Daha şunun şurasında Lens-Boyd-Diaby falan izliyorduk ki toplasan Aboubakar'ın sözde çürük dizi etmez. Allah'ım sana şükürler olsun.

    Öte yandan Rosier manyağı var o da world class topçu konuşmaya gerek yok Fifa 20'de sağ bekim Rosier'di Lizbon'dan acayip ucuza geliyordu, benim adamı gerçekte aldık :P

    Ben oynadığı süre zarfında Montero'yu da çok beğeniyorum keşke daha fazla süre alabilse o adam Hint kumaşı bence. Hani Larin'e 10-12 milyon teklif gelirse Rosier+Montero bonservis kapatırdım bu parayla yıllarını garantiye alabilirsin. Mensah'ı saldım da Montero işi ne olacak çok merak ediyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    BU YETENEKLE 10 TANE ATIYORSA
    YA BİRAZ YETENEĞİ OLSAYDI?



    Hocam Larin yetenekli bir futbolcu değil ama çalışkan ve arayan bir topçu dün attığı gollerin hepsini takip ve fırsatçılığı ile attı yoksa çalım vs gerektiren goller değil ama bu tarz adamlar herzaman iş yapar buna en büyük örnek Müller ben dün Larin Abu ikilisini Lewa Müller ikilisine benzettim tabii ki arada kaç gömlek fark var ama tarz olarak çok benzer geldi bir de Nkoudou yerine biraz daha ceza sahasına giren oraları zorlayan biri olsa çok daha rahat galibiyetler alabiliriz bence.

    Sezon başında da söylendi ligin en iyi orta sahası bizde bu ligde orta sahası iyi olan bir şekilde şampiyonluğa oynar bu formumuz ne kadar devam eder bilmiyorum ama son haftaya kadar yarışın içinde kalacağımızı düşünüyorum inşallah bu şekilde oynarken Rıdvan,Ersin ve Hasic gibi gençleri de parlatıp sezon sonu Avrupada iyi takımlara gönderebiliriz bence Süper ligdeki tüm takımların hedefi bu olmalı yoksa yayın geliri vs tüm takımların borç gırtlakta stad geliri yok bu darboğazdan ancak bu şekilde çıkılabilir.





  • İşte bize bunlarla gelin arkadaş ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ;


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    Bu arada Pazar günü lig 6. ile deplasmanda oynuyoruz. Ne ara 6. oldu yahu Hatay?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: orox

    İşin kötüsü oyuna sonradan giren kaleci çok daha iyi oynadı bayağı pozisyon çıkardı, büyük fark olmasını engelledi. Hatay'ın kalecisinin olmaması bize pek avantaj sağlamayacak gibi görünüyor.



    Alıntıları Göster

    Yani kalecinin atilmasi zaten ekstra bir durumdu belki daha iyidir giren bilinmez ama umarim yine kazaniriz. Hatay acik oynadigi icin belki cok zor mac olmaz, belki adamlar bizi yener bilinmez ters bir takim cunku.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaHSaHuLaN

    Sergen Hoca özellikle Fenerbahçe maçından sonra vites yükseltti, ondan önceki maçlarda kenarda tepkisiz şekilde izlediği maçlar fazlaydı ama o maçla birlikte takıma da sahaya da hakim olmaya başladı. Hocanın formu ve takımı sahiplenişi arttıkça takımın da birbirine kenetlenmesi arttı. Hoca takımı takım hocayı havaya soktu. Birbiri ile paralel şekilde etkilediler birbirlerini. Takım havayı yakalayınca takım içerisinde uyum da arttı, bireysel performanslar arttı. Özellikle Aboubakar bu takımın herşeyi olmasa da birçok şeyi. Onun varlığı bile takımı saha dışında neşeye sevk ediyor, saha içinde de takımı her yönden rahatlatıyor. Oğuzhan gibi, Welinton gibi, Larin gibi oyuncuların performanslarını yukarıya çekti Sergen Hoca. Takımın şu anki havası ve performansı herkesi mutlu ediyor, rakipler hariç  



    Alıntıları Göster

    Burada sanırım atlanılan olay Virüs belası Sergen Hocam, geçen sene rüştünü ispatladı, neler yapabileceğini göstergedi ama tüm takımlara olduğu gibi Virüs belası üstelik daha can sıkıcı olan, geçen sezondan takımdan giden Burak, Gökhan, Caner, El nany vs gibi ilk 11 topçuları yok, üstelik sakat olan, Covid_19 olanlar var... Yaz sezonu kampı yok, hop hemen lig ara vermeden ilk sana başlar diğer takımlar kamp ve hazırlık maçı yaptı ve toplama bir takımla ve alt yapı gençlerin ile hazırlık maçı oynamadan CL sonra UEFA kazaları, hemen lig maçları başladı topçuların moralsiz ve son anda Raşit, Rosier ve Abuş gelir amma takım oyunu oynamak zaman aldı... bu parasız, tranfersiz arada onun ruh halini kaçınız anladı.


    Sosyal medya da algı ile birilerine uşaklık yapanlar Hoca istifa, Başkan istifa diye yırtınırken... üstelik #BIRAKMAMSENİ kampanyanı engelleyen algı tayfası her ortamda saldırırken, sahi sen olsan ruh gibi çakılı kalmazmıydın. neyse alayının diyecem 6222 olacak susayım


    https://birakmamseni.org/


    kaç gündür yazıyorum yollayan 4 kişi yazık sözde Beşiktaşlılara demiyecem.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Burda Atiba'ya söylenenlerin aynısı bizde Gustavo'ya da söyleniyor o yüzden çok sıkıntı yapmayın. Neymiş Gustavo'ya o kadar para verilirmiymiş, yan pas atıyormuş, bu devirde libero mu kalmış...


    Adam son maçta Sadığı itip kademeye sokuyor, BJK maçında Lemos'a kızmıştı vs. maç içinde çok etkileri olan lider ruhlu oyuncular bunlar. Atiba yaşına rağmen hala ilerde basıp gol yaratabilen bi adam çok saygı duyuyorum kendisine.

  • Rosier'i al 5 sene sağ bek arama. Üst düzey oynar. Adam hem hücuma katkı veriyor, hem adamları perişan ediyor.

    Oyunu iki yönlü oynayabilen nadir beklerden. Son 20 yılın hatta genel olarak baktığımız vakit Beşiktaş tarihinin en iyi beklerinden.

  • Heykeli dikilicek adamı gönderin diyenler var komik. Tamam yavas yavas 11 den çekersin ama atibaya da ihtiyaç var saçma yorumlar yapmayın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Bence beşiktaş tarihinin en iyi beklerinden değil açık ara en iyisi herif rakip hücumcuyu bezdiriyor resmen hücumu iyi topu biliyo bu adamı kesicek bek Lisbon da değil çok daha üst takımda oynar bence bunu yedek bırakan kimmiş cidden merak ediyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackkk

    Bence beşiktaş tarihinin en iyi beklerinden değil açık ara en iyisi herif rakip hücumcuyu bezdiriyor resmen hücumu iyi topu biliyo bu adamı kesicek bek Lisbon da değil çok daha üst takımda oynar bence bunu yedek bırakan kimmiş cidden merak ediyorum..

    Sporting bu sene 3 lü defans oynuyor. Sağ açıkta Pedro Porro diye bir adam var ilk defa duydum. İspanya liginden kiralık almışlar. 15 maçta 2 gol 1 asisti var.


    Ve namağlup lider adamlar.

  • Hatay maçına Palabıyık atanmış.

  • Sene başında Rosier yerine uzun süre Santon kovaladık. Bir de üstüne Aboubakar yerine Kalinic için yırtındık durduk. Allah yüzümüze gülmüş de ikisi de olmamış. Bu Rosier ve Abu'yu uzun süre bekleteceğimize 3-4 hafta önce getirseydik belki daha fazla puan farkı açabilirdik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Sene başında Rosier yerine uzun süre Santon kovaladık. Bir de üstüne Aboubakar yerine Kalinic için yırtındık durduk. Allah yüzümüze gülmüş de ikisi de olmamış. Bu Rosier ve Abu'yu uzun süre bekleteceğimize 3-4 hafta önce getirseydik belki daha fazla puan farkı açabilirdik.

    İlk 4 haftada kaybedilen 8 puan.

    Tam kadro olduktan sonra 11 maç 9 galibiyet 2 mağlubiyet.

    O 8'in 4'ünü bile alsak çok çok rahattık şu an. En yakın rakibe 7 puan atmıştık şimdiden.

    Hele gençler maçı yok mu aklıma geldik sıra sinirleniyorum.

  • Hala bazı arkadaşlar! şununla zaman geçirdik, onlar ile uğraştık hemen Abuşu, Rosier ve Raşid'i niye almadık diyorlar.


    şaşkınım elde para yok... üstelik saldırıp saydırdığınız sayın Başkan evini bile ipotek etmiş elde kısıtlı imkan var, tabiki pazarlık edecek ki 1 kişi yerine 2+ oyuncu alabilsin. Adama neler dediniz, hem burada yetmedi sosyal medya da napacaktı genel de cebinden kattığı paraları diğerleri gibi sorumsuzca sonunu düşünmeden savuracakmıydı, Başkanın kıymetini bilin, ailece takıma maddi manevi neler kattığını anlayın... sevmeseniz de saygı duyun, Beşiktaş düşmanlarına oyuncak olmayın


    Bu kadar borç içinde, elde ki kısıtlı imkan ıle takımı ayakta tutup üç kuruş kar etmek için çırpınıyor, o kadar çabalıyor ki vucud direnci düştü ikinci kez Covid oldu, dua edin çabuk toparlasın.


    Sağlıklı insan gerçekleşen farklı durumlar olduğun da, Neden, Niçin gibi sebep neden ilişkisi arar bu normal insanlar için Mantık yürütmesidir.çok mu zor az saksıyı çalıştırmak.



    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • oğuzhan iyiyse biz şampiyon oluyoruz genelde. böyle bi tezim var benim. orta sahada hiç kimsede olmayan bi koz oluyor elimizde. 15-16'da da 16-17'de de oğuzhan çok iyiydi. hadi bakalım bu sezon da devamlılık yakalasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.