Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trufily

    Bu mesaj silindi.
    Aynen öyle. Quaresmayı en çok eleştiren bendim ama adamın derdi para değil. Tarzı öyle serseri. Düşük sayılabilecek bir ücrete oynuyor. Ankaragücü maçında ljajic ile verkaçlara girdi, ljajic gol atınca koştu geldi birlikte sevinmeye.. Babel de o ruh yok. Ruhsuz oyuncunun da gereği yok. Dorukhan gibi güven gibi gençlere ihtiyacımız var. Beşiktaş ruhunu onlar yansıtıyor sahaya. Aynı zamanda gerçekten sağlam bir Adriano sağlam bir Ljajic ve basit oynayan Quaresma nın liderliğine ihtiyacımız var. Bu oyunu GS maçında devam ettirecek miyiz merak ediyorum. İnşallah sadece o maçlık bişey değildir. Güzel paslaşmaları görünce 2015 yılına gittim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu Burak transferi lafından kusucam artık. Takımda bi tarafı kalkmış bastonlulardan yıldık usandık bi tane daha mı artis bastonlu gelecek. Trabzonda ortalığı karıştırmış, istikrarsız, habire sakat gezen ve kadro dışı bırakılan adamı biz alıcaz öyle mi, hem de 28 yaşındaki Tolgay'ı vererek. Kendine gel yönetim kendine. Beşiktaşın sorunu golcü falan değil tamamen sistem.
  • biz çöplerden kurtulmaya çalışırken burak falan ile uğraşmak yönetimi bitirir.
    iki üç gol atacak, şenol efendinin gönlünü eğleyecek diye bu kadar sorunlu, bu kadar yaşlı, bu kadar pahalı adamı almak ihanetten başka bir şey olamazzzz
  • Babel insan olmadigini gosterdi bu saatten sonra 100 bin euro ya bile sozlesme imzalanmaz zaten gecmis olsun fener gs fln can havliyle alir o adami belki. Kolay gelsin alana.

    Ulan kufur vs etmemis taraftarin anasina nasil kufredersin sen serefsiz herif ? Ulan cok rahatszisan yorumlari kapat yada kimseye cevap verme. Unlu adamsin her yazana vs laf yetistirilir mi ? Ben kendi ufacik hesabimda bile trollerle pisliklerle vs muhattap olmayip cevap vermiyorum sen niye veriyorsun ?

    Bunu bilerek yapti arkadaslar niye 2 bucuk yildir bisey yok simdi ? Maas artisi alamadikca pislesiyor. Maclarida sabote etme sebebi bu. Devre arasinda ayrilir umarim.
  • Derin gs lobisi hayırlı olsun

    Kim bilir ali dürüste ne sözler verildi de geri döndü ilki bu hakemlerin kellesi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayın Halis Özkaya ve Hüseyin Göçek'e düdük asdırdı haberleri dolanıyor eğer bu gerçekse Galatasaraya karşı hakemler nasıl olur bir düşünün Başakşehiri doğrayan ödülü kapar. Galatasarayı koruyan ödülü kapar.

    Derbiye kim atanırsa atansın tribünleri aşağı indirecek kadar tahrik eden ödülü kapar. Yusuf Namoğlu ödül ceza sistemi boşuna demiyoruz.
  • Namoglu dururken iki hakem gitse ne olacak?



    Bundan sonra Gs aleyhine hata yapanın hemen kellesi alinacaksa bu lig iyice çekilmez hal alacak. Gs lehine eyyam dolu haftalara hos geldiniz. Artik her hakem gs kazansin da başım agrimasin diyecek. Yabanci hakem gelse bari.



    Fikret Orman'in kulüpler birligi baskanligini simdi gostermesi lazim. Ali Dürüst çıkıyor gsmize hizmet edeceğim diyor, ertesi gün böyle bir karar veriliyor. Buna tepki vermeyecekler de baska neye tepki verecekler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 penaltı için ağladılar ve istedikleri oldu. Ben diğer takımların yerinde olsam ligden çekilirdim. Ligin şampiyonu bugünkü kararla kesinleşti.

    Derbiyi ezerek yenmemiz lazım. İnşallah Şenol Hoca yine beraberliğe oynatmaz takımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Babelin söylediği sözün savunulacak yeri yok kesinlikle ama o yorumu yapanı da Beşiktaş taraftarı olarak kabul etmek saçma geliyor bana neymiş Beşiktaş taraftarına bu lafı diyemezmiş. Beşiktaş taraftarı değil ki o ? bu kadar abartmaya da gerek yok.
    Çocuğun profiline bak öyle konuş. O çocuk taraftar sen değilsin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bizim Medel'e yapılan, sözde Serdar'a yapılan haksızlıktan çok daha insafsızdı. Bu yüzden fb derbisine eksik çıktık. Ama böyle oraya buraya bağırıp çağırmadık.

    Bu zamana kadar hakemlerin yardımı ile bir yere gelenler, şimdi hakem yardımı kesilince maalesef böyle şeyler yapıyorlar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 27 Kasım 2018; 15:20:55 >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Simdi ali durustun niye istifadan vazgectigini anladiniz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    hakemler gs nin ekmegine yag surdu asinda suan icinde bulunduklari durumu hakemle kapatiyolar keske hatalr olmasaydida gs nin oyunu icindeki problemler konusuluyo olsaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK


    Söyledikleri doğru. Hakemler hata yapabilir buna kimse itiraz etmiyor zaten. Fakat böyle bir karardan sonra VAR'a bakmıyorsan bu hata değildir. Kendi ayağına sıktı resmen.

    Bunu senin anlamanı beklemiyorum ama belki bir anlayan çıkar diye yazdım.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ben karari dogru buluyorum ama ayni hassasiyet insallah butun takimlar icin gosterilir.Hakem hata yapiyor futbolcu baskan hoca gidiyor niye hakemlere yaptirim yok bence agir cezalari olmali bu sistemde var la hata yapmalari kabul edilemez.

    Verilen penaltida bence hata yoktu hakem yanlis gormus olabilir hakemin en buyuk hatasi var a gitmemek oldu hata bu elinde boyle bir teknoloji var ve kullanmiyosun simdi soruyorum cuneyt cakir akhisar macinda vara bakmasina ragmen skandal karar verdi ona niye bisi yapmadilar hadi gocek vara bakmadi cakir vara baktigi halde yanlis karar verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    VAR'a bakıp yine de penaltıyı kullandırsa olaylara bu noktaya gelmeyebilirdi belki. Yine tepki görürdü ama ben öyle yorumladım diye kendini savunabilirdi en azından. Şu an savunulacak hiç bir tarafı yok. Bariz şekilde topa müdahale varken ne olursa olsun VAR'a gitmeliydi.
    Hata değilde bu şekilde art niyetli olan tüm hakemlere düdük astırılmalı bence. Beşiktaş'a da yapsa Fener'e de yapsa hiç farketmez. O konuda hemfikiriz.
  • Bu saatten sonra futbol izlemeyi bırakıyorum. Son dönemde futbol ile ilgili verilmiş en kötü, en yanlı kararladan biri verilmiştir. Maç başı para alan hakemlerin eve ekmek götürememe kaygısıyla Gs'ye yanlı davranmayacağını hangi Allah'ın kulu söyleyebilir? Şu geri kalan takımlar ve taraftarlar da tepki oluşturamazsa kapatıp gitsinler. Bu lig Gs'nin çiftliği mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 27 Kasım 2018; 16:57:18 >
  • Galatasaray Maçı Bilet Satışları Hakkında Bilgilendirme

    Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü saat 20.00’da Vodafone Park’ta Galatasaray ile karşılaşacak.

    Karşılaşmanın biletleri, 29 Kasım Perşembe günü saat 11.00’de satışa sunulacak.

    Bilet satışlarıwww.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden yapılacaktır.

    *Vodafone Park Bilet Gişesi’nden Galatasaray maçı için bilet satışı yapılmayacaktır.

    Kişibaşı bilet limiti 2’dir.

    Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

    Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 29 Kasım Perşembe günü saat 11.00 itibariyle yapılacak talepler, sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

    Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

    * Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

    Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

    Bilet Fiyatları

    Kategori 1 : 495TL
    Kategori 2 : 440TL
    Kategori 3 : 385TL
    Kategori 4 : 360TL
    Kategori 5 : 330TL
    Kategori 6 : 305TL
    Kategori 7 : 175TL
    Kategori 8 : 165TL
    VIP : 900TL
    1903 A-E BLOK : 900TL
    1903 B - D BLOK : 1.000TL
    1903 C BLOK : 1.100TL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • gs bir çıngar çıkarttı f.ormanın yusuf abisi 2 tane pırlanta gibi hakemi görevden aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 27 Kasım 2018; 16:58:28 >
  • Yazmadan edemeyeceğim, geçen sezon Konya maçında, Talisca'nın ayağına basıldığı için sarı kart görüp Fener maçına cezalı duruma düştüğü geldi yine gözümün önüneé

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.