Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23672368236923702371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Şenol ve asil duruş hani şu ana bacı söven şenol türkiyede 1 tane adam gibi adam td vardır



    Oda efendi terbiyeli düzgün aykut hocamız

    Kardeş her insan küfür eder sinirlenince ama insanın bi karakteri olsun o savuduğun aykuta daha bi sene önce başkanın demedimi kulupten içeri giremez şimdi noldu teknik direktör kıtlığımı varda geri döndü karakterler ortada gerisi boş laf yok küfür etmişmiş
  • Cristiano Ronaldo gelse şuan 80den sonra oyuna girer hiç gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 27 Eylül 2017; 20:45:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abivos

    Ronaldo “Come To Beşiktaş” diyor..
    Sonra da “Pepe ve Q7 oradalar, bana ihtiyacı yok Bjk’nin” diyor

    Cidden bu come to Beşiktaş baya işe yaradı gibi gözüküyor

    Gelecek hocam oda gelecek bizde emekli olucak
  • Ne oldu la silince kurtuldum mu sandın, sileceğini bildiğim için foto çekmiştim :D
    Ama tebrik etmeni takdir ettim
  • Süreyya Abi nerede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga


    quote:

    Orijinalden alıntı: abivos

    Ronaldo “Come To Beşiktaş” diyor..
    Sonra da “Pepe ve Q7 oradalar, bana ihtiyacı yok Bjk’nin” diyor

    Cidden bu come to Beşiktaş baya işe yaradı gibi gözüküyor

    Gelecek hocam oda gelecek bizde emekli olucak

    amin.
  • Ancestorman A kullanıcısına yanıt
    Yorumu ben silmedim la valla. Adminlerin isi. Hem ne olacak tahmin patladiysa makarasi yapilir normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan cok silikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gerekirse hakemi de yeneceksin" sözünü Beşiktaş taraftarı olarak yıllardır söyleriz Fenerbahçe maçında gördük ki bu söz kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Gol atıyoruz golümüz iptal ediliyor sonra neymiş efendim hakemi de yenecekmişiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 27 Eylül 2017; 21:27:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Spor Beyaz Futbol'a dönmüş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon

    "Gerekirse hakemi de yeneceksin" sözünü Beşiktaş taraftarı olarak yıllardır söyleriz Fenerbahçe maçında gördük ki bu söz kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Gol atıyoruz golümüz iptal ediliyor sonra neymiş efendim hakemi de yenecekmişiz.

    Hakemi nasıl yeneceksin, fenerin üzerine 11 kişi gidiyorsun 10 kişi bırakıyor, 10 kişi gidiyorsun 9 kişi bırakıyor, 9 kişi gidiyorsun yetmiyor antrenörünü atıyor, o da yetmiyor bir kişiyi daha atıyor. Böyle bir manzara da sahan da yenilmesen ne olur yensen ne olur, sen zaten bu galibiyete sevinmekle karakterini ortaya koymuşsun bizim için yok hükmün desin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Taktisel hatalara rağmen maçı şansına aldı demek istedin sanırım. On göre yorumum;

    Öncelikle, keşke maç sonu bu işi bilenlerin yorumlarını dinleseydin. Çünkü senin bilmediğin çok belli. Şahsi kanaatim ve yorumcuların söylediklerinden yola çıkarsak; RBL takımı, hücumlarını hızlı ve dinamik oyuncularını kullanarak(özellikle Keita) ortadan yapan bir takım. Adamların alameti farikası bas-bas-bas, kap, dikine hızlı oyna. Bunun bilen Şenol hoca orta sahayı iyice sıktı, sağ ve sol bekler stoperlere iyice yaklaşıp orta bloğu kapattılar, önlerine de Ozzie ve Atiba geldi, bu yüzden ilk yarı hiç pozisyon bulamadı RBL, o yüzden Keita çok beceremediği ikili mücadelelere girip top kaybetti, kartlık fauller yaptı. Dün daha cesur bir hakem olsa RBL 35. dakikada 10 kişiydi. Onların silahı ile onları vurmak istedik, ve başardık. Kaptığımız topları boş alanda oyuncularımızla buluşturup pozisyonlar yakaladık. Hocanın da dediği gibi, bunu aslında daha çok yapabilirdik ama olmadı, Ozzie sadece bu konuda yetersizdi dün gece. Senin görmediğin kısımlarda, alanları kapatıp pas arası yapan, topu aldığında baskıya rağmen topu ayağından kaybetmeden çıkarabilen nispeten başarılı bir Ozzie vardı dün akşam. Q7 ve Talisca gibi oyuncuların arkasında orta saha oynamak her babayiğidin harcı değildir.

    İkincisi, maça o kadar uzaksın ki, Medel'in sakatlıktan çıktığını, Şenol hocanın aslında yapmak istediği değişiklikleri bu sebepten yapamadığını bile bilmiyorsun. Cenk ve Q7 zaten değişecekti ama Medel sakatlanınca hoca beklemek zorunda kaldı. Medel oyundan çıkarken arkadaşına sağ arka baldırını gösterdi, sen o sırada dizi izliyordun sanırım :)

    Edit: İmla

    Yazı için sağol. Maçı yurtta toplu izliyoruz sohbet muhabbet ile odaklanması zor. Sakatlık meselesini söylediler.

    Dediklerinin yanlış bi tarağı yok ama eksik tarafları var. İlk yarı gerçekten de kusursuza yakın taktik verimiyle oynadık sana aynen katılıyorum. Benim sorunum en başta da dediğim gibi ikinci yarı ile. Özellikle RBL’nin orta sahadaki düzeni görüp, senin de dediğin gibi beklerin içe yakın olduğunu görüp, oyunu kanada almasıyla sorun çıkmaya başladı. Dikkat ettiysen ikinci yarının başından Işık’lar sönene kadar çok etkisizdik. Bunun sebebi de RBL’nin bizi genişlemeye zorlaması. Bu dakikalar boyunca ortalar çok rahat geldi. Kanatlara attıkları her pasta oyuncular kafasını kaldırıp rahatça alan bularak orta açtılar. Pepe, Tosic, Atiba gibi iyi kafacılarımız olmasa bu topların belki biri gol olabilirdi. İşte burada Tolgay gibi defansif özelliği Ozzy’e göre daha fazla olan birinin girip defansın açılmasını ve rahatlamasını sağlaması lazımdı.

    Yazıyı iyi tasarlamışsınız fakat ben şansa kazandığımızı düşünmüyorum. İyi taktik ve iyi seyirci ile ilk yarıda psikolojik olarak kazandık maçı. Ama ya bu takım RBL değil de Dortmund olsaydı? İşte o zaman içimizden geçerlerdi.

    Değerli görüşlerin için çok sağol 🙏🏾

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar maçı buradan hiç izlediniz mi ?

    ne güzel anlatıyor spiker




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Oguzhan dun gayet iyi oynadi. Asist yapamadigi gol atamadigi her macta sahada yoktu diyen bir kitle var. Ama bu adam merkez ortasaha. Defansif gorevleri de var. Ve dun bu anlamdaki en iyi maciydi benim izledigim. Pas aralari, kaptigi toplar cok kritikti. Hucumda ise tek basina alip kaleye gidecek tarzda bir adam degil zaten. Ki iki mactir kanatlara inip topu tasiyor rakip sahaya bunu da bu sene yapmaya basladi. Ne zaman topu ayagimiza tutsak bilincli pas organizasyonu yapsak oguzhan yine icindeydi. Baski yedigi zamanlar oldu sogukkanliligi ile yine en dogru adami buldu isabetli oynadi. 70 milyonluk keitadan cok daha iyi oynadi dun oguzhan. Bu adama karsi onyargilarinizi yikin artik. Gs ve fbliler 150 milyon, balon, buyuk maclarda cok dedikce bizim taraftar da etkilendi bundan.

    Şimdi benim anlamadığım kaptan ve on numara olarak az öne çıkması. Yukarıda da söyledim uzun bi süre Oğuzhan ismini duymadık. İyi hoş güzel defansif görevleri var ama adamlar üstümüze gelirken aldığı topları daha iyi dağıtsa tansiyonu düşürebilirdi. Tolgay ise aldığı toplara sağlam basıp adamları sırtlayarak topun bizde kalmasını sağlıyor. Benim savunduğum noktalar bunlar

    İyi de top belli bolumlerde hep leipzig hakimiyetinde ozellikle bruma girdikten sonra kanatlara actilar oyunu bol bol oguzhanin isminin duyulmamasi normal o dakikalarda cogu kisinin ismi duyulmadi. Tolgay girdikten sonra rahatlatti bizi ama 2 gun once derbi oynamis oguzhan ile oyuna yeni giren tolgay arasinda o kadar fark olsun birakin da. Oguzhan'a karsi onyargisi var bir cok kisinin sizin yoktur belki sizin icin demiyorum. Adam sahanin en cok kosani olmus ikili mucadeleyse ikili mucadele pas arasiysa pas arasi.

    Estağfirullah hocam ne önyargısı. Yanlış anlaşılmasın Ozzy’yi severim.

    Benim derdim Talisca-Tolgay değişikliğinde o kadar. Bu mesajdan hemen önce bi mesaj yazdım birine cevap olarak siz de onu okursanız sevinirim. Güzel bi istişare oldu arkadaşla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni Transferimiz hayırlı olsun arkadaşlar




    https://twitter.com/maizedx/status/913088532339675136










  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorveçliMühendis -- 27 Eylül 2017; 22:12:54 >
  • Arkadaşlar bir şey sorucam kız arkadaşıma forma almak istiyordum ama sadece kadın formalarinda L beden görünüyor ve tek forma var acaba bu konu hakkında bana bilgi verebilecek birileri var mı bulunduğum yerde forma almam imkansızda internet şart 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • mbappe'yi neden 180'e bırakır ki monaco serbest kalma bedeli miydi o ederi çok daha fazla bence. İyiki monaco da değil valla :D
  • 
Sayfa: önceki 23672368236923702371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.