Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (6542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
181
Favori
3.021.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65406541654265436544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

    Bütün yıl şampiyon gezdiniz son iki maç hala kesin değil.



    Yinede tebrikler

    valla ne yapalım pisayada kupanın kokusunu alınca bırakmayanlar var. onlar yüzünden son 2 haftaya kadar getirebildik. insallah winnerlıkları yalandırda kupayı alırız
  • juraj kucka ile ilgileniyorduk biz antalya'yla görüşmüş biz alalım bence. atiba da antalya'ya gidiyordu. atiba'yı seneye daha fazla dinlendirmemiz gerecek.
  • salıhı alacagına alper potugu al fenerden daha ıyı

    ben cok begenıyorum alperı real madrıddekı ısconun daha az yeteneklısı herıf. Calım var, top suruyor, ıkılı mucadelelerde hemen yıkılmıyor tek problemı bazen butun takımı calımlamaya calısması eger bıze gelırse şenol onu tek oynamaya alıstırabılırse 2 sene oncekı sosa oguzhan tore olcay 4 lüsündekı gıbı tek toplar duvar pasları ıle dehset bır ortasaha oluruz.
  • ek olarak gecen sene eskısehırdeydı sımdı rızede sanırırım bı ara adı da gectı ama sonra alınmadı rahm laval ı alabılırız. aynı zamanda kuweuyke mı ne adı rızede o herıfı de alabılırız. Bıldıgın dana gıbı adam abubakarla cıft forvet dehset olur ıkısı ıle bas etmek ıcın en az 3 adam lazım bu yuzden rakıp beklerı de cıkamaz rahat rahat oyunu karsı sahaya yıkmamız kolaylasır.

    GS FB ztn bıttı sımdı ön eleme oynayacagı ıcın 4. olan hangısı olursa sezonu da erken acmak zorunda kalacaklar ne form tutabılecekler ne dınlenebılecekler zaten her ıkı takımda da sorunların bını bın para uzar gıderız

    bı sekılde trabzondan yusuf erdoganla yusuf yazıcıyı alırsak ıkı tane hareketlı top yapan adamımız olur. Törenın durumu buyuk soru ısaretı bence ıngılterede agzının payını aldı geldı burda da dusus gosterebılır

    bu aksam barcelona alaves macını ızledım lorente dıye bı herıf vardı realden kıralamıslar adam muhtesem aynı ınlerın, canerın attıgı gıbı uzun ters toplar attı 2 lı mucadelelrde hep kazandı super adamdı vallahı

    https://www.transfermarkt.com.tr/marcos-llorente/profil/spieler/282411

    bu tarz 22 23 yasında adamlar bulmak lazım bak gs tellesı aldı hrıfın karıyerı bıtıyodu nerdeyse portoda harıka oynuyor herıf




  • salih uçan 2 sene romada kimlerle antreman yaptı arkadaş adam 1 gram geliştirmemiş kendini bizede gelip yük olmasın zamanında gelseydi çok istediği fenerde dursun bizi satıp gitmişti sonuçta fenere transferini bilen bilir klüpler anlaşmış ama kendisi orayı tercih etmiş bırak kaderiyle yüzleşsin işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap


    quote:

    Orijinalden alıntı: Survivor Tolga

    Beşiktaş yine strese girdi. Büyük takım olamamanın omuzlara yüklediği bir yük. 2 puan öndesin, lig sonuncusuyla oynuyorsun, bütün biletler senin taraftarında ama yine stres yine stres.

    Beşiktaş üst üste 2 beraberlik ile şampiyonluk verirse hiç şaşırmam.

    Naber Bursa çocuuu

    Stresin büyük takım olamamakla alakası yok kardeşim. Stres yapmayıp kaybedilen şampiyonlukları da gördük biz. Stres iyidir, rehavete sokmaz. Futbol bu özellikle biz Beşiktaşlıların başına ilginç ilginç şeyler gelebiliyor.. Beck'in gördüğü kırmızı kartı düşünün o maçı yensek gruplardan çıkıyorduk.. Elbet stres olur, iyidir, hoştur yarın gollerimizi attıkça rahatlarız inşallah son düdükle beraber sokaklardayız.

    Ayrıca lig sonuncusu Adanaspor.




  • Ben de iscoya benzetiyorum top teknigini,adamin mevkisi 10 numara yaziyor transfermarktta,hic 10 numara oynadigini görmedim
  • o3 kullanıcısına yanıt
    Atiba maç başı 70 isabetli pas yapıyor bunun 39'u ileri pas, şimdi baktım. O ilk mesajda dediğim 40-45 pasta ileri pas olarak söylüyordum.

    Rotasyon konusunda bende senin gibi düşünüyorum, yazının geneline de katılıyorum zaten onun hakkında söylenecek bir şey yok. Ancak şu Atiba 30-32 konusu senin dediğin gibi değil, benim orada söylemek istediğim şu, sonraki mesajlarda da yazmıştım zaten. Avrupanın büyüklerinden Atiba bölgesine adam düşürebildiğimiz zaman o düşen adamı alıp as yapacağız, yedeğe oturacak olan Atiba, veya gönderirsin mls'ye orası o zaman konuşulur. Büyüklerden de düşürebilmek için anca 30-31'i devirmesi lazım oyuncunun bu da bir gerçek. 30-32 dediğim bu yani. Matic'i çok isterim mesela, 3 seneden önce düşmesine imkan yok. 31-32 olacak o da belki düşer, Fernandinho 32 yaşında, 2 sene daha as oynar City'de.

    Genç alacaksak iyi scout edilip alacaksak ben ona varım yoksa gerisi mesajda dediğim gibi. Şu an bütçe dahilinde Atiba ile aynı veya daha yukarı seviyede alaileceğimiz 3 oyuncu yoktur. 1'i Javi Garcia yazdım onu da, onun da maaşı Atiba'nın 2 katı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 28 Mayıs 2017; 2:56:53 >




  • Hayırlı sahurlar. Büyük Beşiktaş ailesi. 80de adriano 3-0 a getiren golü atar adri attı şampiyonluk geldi denir diyorum. Nerde eski spikerler.

    Şampiyonluk ve 3. Yıldız şimdiden hayırlı olsun hepimize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞU ADAMI ALMAZSAK O KADAR ÜZÜLÜRÜM Kİ . Çok süper bir oyuncu .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    Adriano en az Sosa fiyatına satılacak yerine Porto'da Telles'in arkasına düşen Layun 1 senelik kiralık alınacak deseler kabul eder misiniz etmez misiniz ?
    Transfer bütçesi yaratılması açısından soruyorum

    İsmail oynarken layun, coentrao ve birde arjantinli vardı kimdi (ansaldi) okeydim bunların kiralanmasına. Gelinen noktada adriano dışında kimseyi istemem ki bence daha %60/70 lerde oynuyor. Gerçi bu durum birazda taliscayla ilgili. Kısaca istemem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Mayıs 2017; 3:12:11 >
  • Salih yazanlar olmuş , tamam doğuştan yetenek var eyvallah ama 2 sene romada olan biri elbet bişeyler kapar daha 90 dakika sahada kalamıyo . Roma' da bişey görememişki bonservisini almamışlar . Yaşıda 23 olmuş fizik açısından artık çok gelişmeye müsait bir yaştada değil .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Züğürt Ağa

    Hayırlı sahurlar. Büyük Beşiktaş ailesi. 80de adriano 3-0 a getiren golü atar adri attı şampiyonluk geldi denir diyorum. Nerde eski spikerler.

    Şampiyonluk ve 3. Yıldız şimdiden hayırlı olsun hepimize.

    Eski spikerlerden ziyade, o bi anlik bir replikti hocam. Haliyle tekrarlanmaz, her spiker özgün, yaratıcı bir şey söylemek ister, maç da önemli çünkü.

    Mesela GS Arenada 2-0 yenmişti bizi, Sneijderin golünden sonra "Arenada Sneijder" diye bagirmisti spiker, ne yalan söyleyeyim beğenmiştim anlatımını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih'i getirmeye çalışıp, Feneri bi ton ikna etmeye çalışacağımıza Oğuzhan Aydoğan'a şans verelim.

    Hayırlı sahurlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Haberleri‏ @besiktashbrl 18 sa.18 saat önce
    Daha fazla
    Matej Mitrovic için Bundesliga'dan Werder Bremen kulübü Beşiktaş'a resmi transfer teklifinde bulundu.

    eğer giderse takımımız için çok büyük bir eksiklik olur
  • Yok beyler ne Salihi ya inanmayın böyle haberlere başladlar gene asparagas haberlere şimdi şampiyonluğa odaklanma vakti daha çok konuşucaz bunları transfer sezonunda nasipse.
  • İnşallah kulubümüz zarar etmeden elden çıkarır kötü oyuncu değil ama artık beşiktaşımız başka bi seviyede daha kaliteli oyuncular lazım bizim seviyemizde değil bu forma iki beden büyük mitrovice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne salihi ya 2 sene romada kalıp bişey öğrenemeden boş boş gelmiş memlekete. Ulan ben 24 yaşıma giricem 2 sene totti ile takılsam ben bile bişeyler öğrenebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşı iyi not alın. 18 yaşında solak sağ açık. Değeri 100 bin Euro görünüyor.
    20 yaşını görmeden çok büyük takıma gider, yazın bir yere. Keşke yönetimde tanıdık kimse olsa da takıma kazandırabilsek...

    https://www.transfermarkt.com/calvin-stengs/profil/spieler/409344
  • mitrovici aldigimiz paraya satarsak ffp icin baya iyi olur. gecen seneki parayi buraya aktarmis gibi. lol
  • 
Sayfa: önceki 65406541654265436544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.