Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
181
Favori
3.021.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42734274427542764277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Bu sene tüm takımlar ffp ve kaynak sıkıntısından çuvalladı. Baya kısır bir sene oldu transfer adına.
  • Ekici alınıp ofans transferi kapanabilir aslında. Hem 2 maaş yükünden kurtulmuş oluruz, Veli + Olcay'ı kabul etseler keşke. Tabi burada Şenol hocanın notları da önemli Veli'yi beğenenler olmuş antrenmanlarda belki hoca Veli'yi göndermeyin demiş olabilir.
  • İngiltere 2. ligi bizim ligden daha tercih edilebilir oldu artik ulkenin durumundan. Sezon sonu gomezle sosayi tutamadi diye vizyonsuz ilan edilmisti yonetimimiz. Gecti artik o bas parayi getir devri. Futbolcular aileleri ve kendileri icin once can guvenligi ve huzur istiyor.
  • Torres i hele hele 2.lig takımına kaptırırsak yazık olur.
  • Zaten kazanacağını kazanmış heriflere parayı ver gelsin demek komik, para istese kendini menajerine söyleyerek Çin'e sattırır her türlü.
  • Talisca icin 6 milyon teklif etmisiz benficaya. Kapiyi bu rakamlardan acmak mantikli bir hamle. Tahminimce 12'ye falan aliriz.
  • Newcastle'a 2. lig takımı demek doğru değil şimdi, 6 ay sonra Premier Lig'deler. Ben Torres olsam ben de hiç bilmediğim 3. dünya ülkesi bir yeri seçeceğime 7 yıl yaşadığım ülkeyi seçerim, 2 sene de Premier Lig'de oynadıktan sonra bırakırım. Niyeti son vurgun yapmaksa da Çin'e giderdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 10 Ocak 2017; 22:33:18 >
  • FFP bitiyor, CL'den gelen paradan 13-14 verip alalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra Türkiye'ye doğru dürüst adam getirmek kolay iş değil.Terör olayları vs ülkenin adının çok kötü yayılmasına sebep oldu.
  • adamlarda 21 maçta 19 gol atan Gayle var üzerine Aleksandar Mitrovic var hadi onu da geçtim 93 doğumlu Ayoze Perez var 2. ligde oynamalarına rağmen Torres'i alıyorlar bizde bi 10 golunun 6 sı penaltıdan olan Cenk var,Abou'yu saymıyorum bile çünkü kanat forvet.. Kahrolsun bağzı şeyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAtes52

    FFP bitiyor, CL'den gelen paradan 13-14 verip alalım

    Cl den gelen para çoktan bitmiştir. Talisca için yine cl ye gitmemiz lazım
  • Umarım ersanı almak gibi bi hata yapmayız. Her maç sarı kart cepte çıkan, ya kendini ya rakibi sakatlayan kazmanın tekiydi. Hem de her iki diz çapraz bağı koptu zamanında. İyi paraya sattık ve kurtulduk. Eskiden medet ummamalıyız.



    Diğer taraftan forvet transferini de yaz sonunda rezil ettik, devre arası da bu rezilliği temizlemek çok zor. Transfer politikasıyla övünen yönetim, aboubakarı getirerek sağlam bi son dakika kazığı yedirdi. Zamanında planını yapmazsan böyle kitlerler işte adama.



    Hoca da çıktı 2 gün önce uefa beni heyecanlandırmıyor dedi, niyetlerini belli etti. Bizi boş yere oyalıyorlar, forvet filan almayacak bunlar. Beni de kalitesi dipte gezinen ligimiz heyecanlandırmıyor, biz ne yapalım??



    Her hafta cenkin, aboubakar'ın saç baş yoldurmasını mı izleyelim? Oğuzhan denen fizik gücü olmayan, mücadeleden kaçan, zor maçlarda tel tel dökülen çakma büyücüye mi bel bağlayalım? Ciddiyetten yoksun, sürekli tehlikeli yerde çalıma girip top kaptıran tolgaya mı tahammül edelim? Küme takımlarının yemeyeceği gole davetiye çıkaran rhodolfo, atınç ve tosiçe mi güvenelim? Yedek kalmayı dert etmeyen, oyuna girdiğinde gol lazımken sürekli çalıma girip, top kaptırdığında da gülen, sırıtan kerime mi destek olalım?



    Koca takım yarım sezon quaresmanın ayağına baktı ama o da yaşlandı artık herif ne yapsın tek başına? Birilerinin kral çıplak demesi lazım artık. Ama hepsi bir yana şu oğuzhan kadar kimseden nefret etmedim. Ancak son 3 sıradaki takımlara çalım atar, bunun dışında sıfır mücadele, sürekli top kaybı. Bunlar görünen gerçekler ama ite kaka oynayıp, her maç sıkıntıdan bunalıp zar zor şampiyon olmak sizi mutlu ediyorsa o başka tabi...



    Hiç kendimizi kandırmayalım, bu kafayla avrupadan her sene tokatlanıp döneriz..




  • Mesela bugün de Antep emniyet merkezine saldırı düzenlendi. Kimin haberi var acaba? Bizi bile her gün alıştırıyorlar, ister istemez alıştırılıyoruz. Topçular hiç bilmedikleriyere gelecekler bir de böyle düşünün, getiremedi püü müüü etmeyin hemen, gelen gelir o başkadır biz de babel i getirdik mesela ama gelmeyen bunları duyunca gelmem diyorsa yapacak bir şey yok demektir.
  • Antalya gibi çapsız takımdan 36 yaşında Eto'yu alamayan adamlardan Torres,Mandzukic falan bekliyorsunuz.Şu Umut Güner mi neyse o herif geldi bizim transfer komitesi çöktü.Artık iyice sıvamaya başladılar.4.2 milyona Mitrovic geliyor sahip çıkan yok hoca hazır değil diyor.Bir tane daha stoper isterim diyor.Bu ne biçim bir saçmalık?Birde Ersanı yazmışlar dünyada başka adam kalmadı sanki.Madem Ersan gelecek Mitrovice niye para verdiniz?Şimdi de forveti içimizden çözecekmişiz.Kardeşim neyin içinden bahsediyorsunuz?Sanki Manchester City gibi takımız 5 tane 20 milyonluk forvetimiz var Bony gibi adamı kiralayacak düzeydeyiz.Takım 1 gol zor atıyor diyorum.Son haftalarda kalp krizi geçirerek maç izledik.Bu takım bu forvetlerle 2.yarıya girsin gol atamama rekoru kırar.
  • G.Saray'ın Garry Rodriguez için toplam kontrat taahüdü 9 milyon 375 euro. Puan başı parası hariç! Bugünkü kur ile (3.98)= 37.312.500 TL.


    Müthiş transfer be dünya yıldızı mübarek. Biz forvete 6 vereceğiz FORVETE. Siz eleştirmeye devam edin yönetimi.
  • Euro olmuş 4 TL, eurodaki her kuruştaki artışı bir futbolcu ortalama ücreti aşağı yukarı 1,5 m eurodan çarparsanız kulübe ne kadar yük getireceği ortada. Fazla transfere gerek yok bence. Olmasa da olur.
  • FCInsider
    ‏@followFCInsider

    BREAKING: Turkish giants #Besiktas are looking to sign Jackson Martinez on one-year loan deal. #BJK #CSL 🇨🇳

    Kaynağını sporx'den almış. Böyle şeylerle dolduruşa geliyor millet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 10 Ocak 2017; 23:23:24 >
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Eto konusu hariç haklısınız. Kesin gözüyle bakılıyordu ve en uygun seçenekti. Raskolnikov yönetime yakın biri twitter'da bayağı alay ettiler eto meselesi yüzünden.
  • Bu mitrovic kerimle aynı kaderi paylaşabilir bence. Kerime de 3.15m€ vermişiz.
  • Beşiktaş forvet almasın diye algının dibine vuruyor medya. Yok kaynak yokmuş, yok askıya alınmış, yok Talisca - Babel idare edermiş.

    Beşiktaş adam gibi bir forvet alsa Erman T. gibi ağlamaya başlayacak hepsi.
  • 
Sayfa: önceki 42734274427542764277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.