Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
181
Favori
3.022.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40124013401440154016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala takim guclu biz cok iyiyiz sampiyon olacagizz yeeaaa diyenler ne iciyor merak ediyorum ula su an kumas belli heryerde sikinti var baruz belli fenere kotu dedik adamlar bizden 5gomlek ustun daha iyi top oynuyor bu takim boyle giderse ilk uce bile giremez ne sampiyonlugu sictik sivadik iste buraya kafar bu sekilde gelinmesi bile mucize. Yonetimiyle taraftariyla ne zaman gercek anlamda buyuk takim olacagiz acaba cok merak ediyorum. Simdi cikarlar sen Besiktas i tutma derler tekrar ediyorun GERCEK ANLAMDA ne zaman buyuk takim olacagiz ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

    bir kariyer nasıl biter hulk

    lavezzi ve sırada oscar

    https://twitter.com/buzzspor/status/809420467580928001

    Biter? Adam 25 yasinda ve yilluk 20 milyon euro deniliyor. Hayatinin en mantikli karari 2 yil oynayip doner yine avrupada oynar ama dunyanin parasini kaldirmis olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanat forvet değilde aslında kanatta topu ayağına yolladın mı oyun kurmayı bilen en azından top tekniği yüksek oyuncu olması lazım bana göre. Çünkü Talisca zaten forvete yakın oynuyor. Babel gelirse

    Talisca
    Babel
    Quaresma
    Cenk

    4 forvetle oynamış oluyoruz bence fazla lüks bu sistem tutmaz.
  • beyler artik maclarin tadi tuzu yok yok yok... İDDAA denen su illet ciktiktan sonra..... bu maca dunya bjkye basti .. bjkde millete.. iddaa bos istir bos....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeevac


    quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

    bir kariyer nasıl biter hulk

    lavezzi ve sırada oscar

    https://twitter.com/buzzspor/status/809420467580928001

    Biter? Adam 25 yasinda ve yilluk 20 milyon euro deniliyor. Hayatinin en mantikli karari 2 yil oynayip doner yine avrupada oynar ama dunyanin parasini kaldirmis olur.

    çindeki lig ve antreman kalitesi gerçekten kötü oradan vazgeçse bile ki şuan kendisi çok sönük öyle pek ahım şahım takımda yer almaz alsada eski performansını yakalayamaz




  • Bu sene yapılan tüm transferleri topla bir sosa etmez bu kadar net. 5 kurruş kar yapcam diye seni şampiyon yapmış 2 oyuncuyu kaçıran vizyonsuz fiko neler düşünüyor acaba. Bu tarz yönetimler ile 10 yılda bir şampiyon olmamız normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Bu sene yapılan tüm transferleri topla bir sosa etmez bu kadar net. 5 kurruş kar yapcam diye seni şampiyon yapmış 2 oyuncuyu kaçıran vizyonsuz fiko neler düşünüyor acaba. Bu tarz yönetimler ile 10 yılda bir şampiyon olmamız normal.

    O degilde visca 10 tane abubakar yapar.sosa gomez bu takima 10 yilda bir kere gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala elinde tutamadi diyen var.



    Insan hayret ediyor.
  • Basaksehir bu bu seneyi namaglup bitirirse hic sasirmam boyle salak sulak takimlarin oldugu bir ligde helal olsun abdullah avciya bizde senolla ovunelim birde cikmis saka gibi aciklama yapmis yuzyilin en beyinsiz degisiklikleri bu macta olmustur sanirim asil insan buna hayret ediyor getir tavsanli linyit sporun td sini tolgayi oyundan amaz atinc oyuna girmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 18 Aralık 2016; 3:59:43 >
  • Temmuzdan beri Eto'o yazıyoruz buraya klavyedeki boyalar silindi. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan tek transfer SAMUEL ETO'O'dur. Başka isimlerle ilgilenmek zaman kaybıdır, Beşiktaş'a zarar verir.
  • Yanlış anlama ama Eto transfer olursa komisyon falan mı alacaksın
  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt
    Hayır. Eto'o alınırsa Beşiktaş'ın şampiyonluğu garanti altına alınacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Circassian81

    Olcay Sahan in giymesi gereken forma numarası 0 dir ETKİSİZ ELEMAN

    o değil sadece şunu yazıyorum 10 numara nedir oyun kurucudur değil mi bazı takımlarda takımın en iyi oyuncusu olarak da verilebilir ama stoper bir on numara mıdır yada sol bek yani 10 numara algısı bu takımın nedir ben mi bilmiyorum 10 numara oğuzhan değil mi aslında sırtında numarası yok ama kadroya bakarsak o görevi, üstlenen bu zat değil mi yada ben mi bilmiyorum çok komik duruyor gerçekten
  • şampiyonluk için sol kanadın alınmasının yeterli olcağını düşünüyorum hala

    Ama sezon sonuna stoper ve forvet şart
  • ligin en nefret ettigim takimi kasimpasadir.. bunu bizi yendiler diye soylemiyorum.Senelerdir alisilagelmis bi olay artik, rakip Besiktas olunca adamlara bisey oluyor, nasil bilinmeyen seylerle motive oluyorlarsa 2-3 hafta oncesinden moda giriyorlar kupada Rize gibi bi takimdan 6 yemek falan umurlarinda degil emin olun.Ligdeki tek amaclari kumede kalmak bile degil,Besiktasa 2 macta 6 puani vermemek hatta ne 6 si 1 puan bile vermemek icin yirtiniyorlar resmen yine de takimin uzerinde olu toprak olmasa o 2 basit golu biraz zor atarlardi.Kasimpasanin ozellikle gs,fb maclarini da takip ediyorum bize karsi oynadiklari futbolun yarisini oynamiyorlar keza senelerdir fb,gs icerde disarda en rahat maclarini kasimpasayla oynar ne hikmetse bizim buna derbiler de dahil en zorlandigimiz maclar kasimpasa maclari olur.. Daha 2 hafta once oynandi ya Adem denilen herif penaltida Musleraya geri pas verdi resmen,penaltiyi gectim mac boyunca yaptiklari mucadele bizim mactaki mucadelerinin yanina yaklasamaz bunu futboldan biraz olsun anlayan biri gozlemler zaten.Hakemden falan bahsetmek istemiyorum hayatimda gordugum en sacma hakemdi.Uzatmalarda adam yuruyerek cikiyor bizim futbolcular hizli olmasini soyluyor,hakem agzi net okunur bicimde saati durdurdum uzatmaya ekleyecegim diyor ne hikmetse 4 dklik uzatma doldugu an maci bitiriyor bu sadece basit bi ornekti o kadar sacma faullerle oyunu soguttuki futboldan nefret eder hale geldim.

    Neyse cok uzattim benim bu takimdan istedigim tek bisey var o da su kasimpasaya karsi icerde oynadigimiz maca sampiyonlar ligi finaline cikiyomus gibi cikin abi atabildiginiz kadar atin bi 10-0 daha olsun ne bileyim.Su nefretlik takima gerekli ders verilmeli artik...




  • NEDEN Mİ SAMUEL ETO’O?

    ‘’Winner’’ kelimesinin vücut bulmuş halidir. Kazandığı 3 Şampiyonlar Ligi’nin ikisinde gol atmıştır. Şampiyonluk stresi altında çıkılan maçlarda ve derbilerde takımımızın ihtiyacı olduğu en önemli özellik budur. (Kaynak:http://www.mackolik.com/Mac/119580/Barcelona-Arsenal vehttp://www.mackolik.com/Mac/279334/Barcelona-Manchester-United)

    Geçen yıl Gomez’in Beşiktaş’ta 26 gol 6 asist yaptığı aynı sürede çok daha az pozisyona giren Antalya’da 20 gol 6 asist yapmıştır. Bu ikilinin büyük maçlardaki(Fenerbahçe-Galatasaray-Başakşehir) istatistiklerine bakacak olursak Gomez bu 6 maçta 6 gol atıp asist yapamazken Eto’o aynı 6 maçı 6 gol 4 asist ile tamamlamıştır. Aynı zamanda gelen pozisyonları değerlendirmede Eto’o, Gomez’den çok daha yüksek verimle oynamıştır. (Kaynak:http://www.transfermarkt.com.tr/mario-gomez/leistungsdaten/spieler/6288/plus/0?saison=2015 vehttp://www.transfermarkt.com.tr/samuel-etoo/leistungsdaten/spieler/4257/plus/0?saison=2015 vehttp://www.goal.com/tr/news/7251/opta-analiz/2016/04/21/22598172/etoo-gomezden-daha-verimli-podolski-bekleneni-a%C5%9Ft%C4%B1-van)

    Eto’o bu sezon 839 dakikada(yaklaşık 9-10 maç süresi) 5 gol 2 asist ile oynamaktadır. Bu gollerin 2’si Başakşehir’e, asistlerin 1’i Fenerbahçe’ye karşıdır. Aynı zamanda Galatasaray’a attığı nizami bir golü iptal edilmiştir. (Kaynak:http://www.transfermarkt.com.tr/samuel-etoo/leistungsdaten/spieler/4257/plus/0?saison=2016 )

    Samuel Eto’o lider karakterli bir futbolcudur. Futbolcuların panik yaptığı ve hocanın formsuz olduğu anlarda gerekli aklı sahaya koyacak ve soğukkanlılığını takıma aşılayacaktır. Bana göre kendisine takıma gelir gelmez kaptanlık pazu bandı da verilmelidir.

    Milli takımı bıraktığı için Afrika Kupası zamanında ve diğer milli maç aralarında takımla birlikte İstanbul’da kalarak yoğun maç trafiğinde yorulmayacak ve takımla daha fazla çalışma şansı yakalayacaktır. (Kaynak:http://www.aljazeera.com.tr/haber/etoo-milli-takimi-birakti)

    İngiltere, İtalya, Rusya, Türkiye gibi dünyanın en sert liglerinde oynamasına rağmen sakatlık geçmişi sadece 44 gündür ve bu 44 günde sadece 9 maç kaçırmıştır. (Kaynak:http://www.transfermarkt.com.tr/samuel-etoo/verletzungen/spieler/4257)

    İngilizcenin dışında ayrıca Fransızca ve İspanyolca bilmektedir. Bu da İngilizce bilmeyen Quaresma, Fabri, Adriano, Marcelo, Rhodolfo, Talisca ve Aboubakarla rahatlıkla iletişim kurabilecek olması demek. (Kaynak:https://www.quora.com/How-many-languages-does-Samuel-Etoo-speak)

    Antalyaspor’da oynuyor olması ve kulübünün içinde bulunduğu maddi imkansızlıklar bu transferi kullanmadığımız oyuncularla takas olarak bitirme fırsatı doğurur. Avrupa’dan almaya kalktığın bir oyuncu için takas teklif edemezsin. Bonservis limiti olduğu bu dönemde bu önemli bir avantajdır.

    Antalyaspor'un Eto'o'yu kaybedecek olması zorlu Antalya deplasmanında puan kaybı ihtimalimizi azaltacaktır.

    Eto’o kazandıracağı başarıların yanı sıra sattırdığı forma ve ürünler sayesinde kulüpten aldığı maaşı fazlasıyla geri ödeyecektir.

    EA Sports’un yaratıcısı olduğu FIFA oyun serisine göre son 2 yılda Süper Lig’deki en iyi oyuncu Samuel Eto’o’dur. (Kaynak:http://www.futhead.com/17/players/?league=68&club=all&bin_platform=ps vehttp://www.futhead.com/16/players/?league=68&club=all&bin_platform=ps)

    Samuel Eto’o aynı zamanda futbol dünyasının en büyük reklam yüzlerinden birisidir. Vodafone Arena’da düzenleyeceği olası yardım maçlarıyla kulübümüzün dünyaya reklamını yapar.

    Tüm parametreleri değerlendirdiğimiz zaman Samuel Eto’o’nun transferi kısa boyundan kaynaklanan hava hakimiyeti eksikliği ve yaşı dışında hiçbir risk taşımamaktadır. Kısa boyundan kaynaklanan hava hakimiyeti eksikliğini çabukluğu, sürati ve topa olan yatkınlığıyla fazlasıyla kapatmaktadır. Hatta topa olan bu yatkınlığı geçen yıldan özlediğimiz pas futbolumuza dönmemize de katkı sağlar. Eto'o'daki hava hakimiyeti eksikliğini Talisca, Talisca'daki yaratıcılık eksikliği de Eto'o tamamlayacaktır. Yaşı hakkında oluşturulan önyargıya rağmen son 2 yılda yaptıklarıyla ligimiz için fizik olarak fazlasıyla fit bir oyuncu olduğu görülmektedir.

    Burada Eto’o’nun maçları hiç izlenmeden sezon öncesi fotoğrafına dayanarak yapılan ‘’göbekli’’ yorumlarına lütfen aldırış etmeyiniz.




  • EKLEME:

    Ligi tanıdığı için sezon ortasında takıma katılacak olmasına rağmen zaman kaybetmeden uyum sağlayacaktır. Bu durum Aboubakar afrika kupasındayken oynanacak maçlar için çok önemli.

    Zaten terörün içinde yaşadığı için terör bahanesi olmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

    EKLEME:

    Ligi tanıdığı için sezon ortasında takıma katılacak olmasına rağmen zaman kaybetmeden uyum sağlayacaktır. Bu durum Aboubakar afrika kupasındayken oynanacak maçlar için çok önemli.

    Zaten terörün içinde yaşadığı için terör bahanesi olmayacaktır.

    Kesinlikle katılıyorum şu süreçte dışardan ihtiyacımıza uygun birini getiremeyiz zaten artık dolayısıyla Eto o yeterli olacaktır lig sonuna kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Bitmiş?

    Oyuncuları elden gitmese Sarri İnler'i de bırakmayacaktı. Eto'o bitmiş diyenler gibi olmayın. İnler'i çok net kullanamıyoruz.

    sanirim sen maclari izlemiyorsun aldigi topu 30 mt uzun top kullaniyor bizim sistemimize ters bu seneki trasnferler bariz sekilde cop simdide babel deniyor oda
    cöp dun yenildik diye yazmiyorum 2 gun once gene ayni seyleri yazmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle seyler olabilir. Her takimin dususu cikisi var. Bu dusus durumlarinda yaninda olmaliyiz. Her zaman iyi oynayamayiz. Yada kotu. Bu her takim icin gecerli. Yilbasindan sonra transferlerle daha iyi isler yapabiliriz



    Benim tahminim basaksehir yilbasindan sonra dususe gececek. Galatasaray ile besiktas cekisir..
  • 
Sayfa: önceki 40124013401440154016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.