Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
181
Favori
3.022.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37163717371837193720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berlusconi

    Fenerin ikinci yarı GS hariç zor sayılacak deplasmanı yok.

    Hoş olsa bile çakanzi. Fikstürle hiçbir alakası yok. Herkes birbirinin oynadığıyla oynuyor.


    Tabii bazı 8taşlılar hava girmek için ikinci yarı zor deplasmanı uyduruyorlar ama en son havaya girdiğinde hakemin acıyıp erken bitirdiği bir maçta 8 yemişlerdi.

    Sonrada bir daha gruptan çıkmak nasip olmadı,İskenderbey hariç galibiyet alamadığı grupları dahi görülmüştür Şanlı Kara Kartalımızın.

    İlk yarı bitmeden Fener Beşiktaşı geçer.
    Babayiğit varsa çıksın aksini söylesin





    Bide bjklilere tinerci diyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkWarrior.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkWarrior.


    quote:

    Orijinalden alıntı: 0ops

    Fabri

    GG-Marcelo-Tosic-Adriano

    Atiba-Necip

    Quaresma-Oğuzhan-Olcay

    Aboubakar



    2. Yarı Olcay-Cenk , Necip-İnler , Oğuzhan-Tolgay değişiklikleri yapılabilir performanslara göre.

    Ne diyorsunuz beyler derbi kadrosu?

    Bu kadro ile çıkmanız imkansız, hadi diyelim çıktınız, bu orta saha ile ortadan gitmeniz mümkün değil, büyük sıkıntı yaşarsınız

    Necip bizim maçlarda ya kendi kalesine atıyor, ya kırmızı görüyor, inşallah oynar tabi orası ayrı

    Ortadan kaleye gitmek istedigimizi kim soyledi ? Oguzhan yerine Tolgay olmali hatta. Siz kadikoyde derbilerde iyi futbol oynamiyorsunuz ki. Hakemin destegini alarak pres yapar gibi gorunup millete kafa goz girip top caliyorsunuz. Bu anti futbolunuza karsi da yırtık, kavgaci bir ortasahayla cikmamiz lazim.

    Beşiktaş'ın geçen sezon göze hoş gelen, iyi futbol oynamasındaki temel sebep orta saha kurgusuydu, Atiba- Oğuzhan- Sosa birbirlerini gözü kapalı anlayan, ayakları düzgün pasör oyunculardı, bu sezon geçen sezon ki gibi oynayamamanızın sebebi de bu kurgunun bozulmuş olması, Talisca-Oğuzhan-Tolgay-İnler-Atiba-Necip , her maç farklı orta saha kurgusuyla çıkmanız sizi olumsuz etkiliyor, sıkıntı Şenol Güneş'in karar verememesi

    şimdi ortadan gitmek isteyen kim demişsin ancak Fenerbahçe'nin orta sahası sert oyunculardan kurulu, sürekli press yapan 2 ön liberomuz var, bu press'i de kavga ederek değil, pas oyunuyla bozabilirsin, bunun Kadıköy ile alakası yok, Türkiye'de ev sahibiysen derbide hakemler takdir haklarını ev sahibinden yana kullanır, orta sahada sertliğe karşı sertlik ile cevap verelim diye düşünecek olursanız büyük hüsrana uğrarsınız zira hem Fenerbahçe orta sahası sertlik,kavga konusunda ağır basar hem de orta saha oyuncularınız yaratıcılıktan uzak olduğu için ortadan gelmekte, pas yapmakta zorlanırsınız

    bu benim görüşüm, ben olsam Atiba-Tolgay-Oğuzhan ile çıkarım, Necip gibi derbilerde eli ayağına dolanan oyuncular ile çıkmak avantaj değil dezavantajdır

    Gecen sene farkli bir hikaye yazildi kolej havasi ve oyuncularin birbiriyle surekli oynamalarindan kaynakli uyum ile ortaya oyle bir sonuc cikti ama on ragmen son haftalara kadar sampiyonluk yarisi kafa kafaya gitti + uefada gruplardan cikamadik. Bu sene daha farkli bir hikaye yaziliyor sahada. Quaresmanin agirligini koymasi, pivot olmayan canavar bir forvet. Daha sert bir ortasaha ve stoper ikilisi, beklerin oyuna katkisi gibi seyler var artik. O goze hos gelen futbol kadikoy deplasmaninda ise yaramamisti. Atiba-necip-tolgay ne kadar sert ve az yaraticiysa sizin ki o kadar. Biz cikinca olmuyor da siz josefle topalla cikinca siz nasil ilerde baski kuracaksiniz ? İlerde aboubakar varken yavas iki stoperinizi ortasahaya kadar cikartip yari sahada oynayabilecek misiniz ? Oynarsaniz top teknigi zayif ortasahalarinizla nasil dar alanda oynayacaksiniz oyunu ? Topu kaybedince kontra yemeyi nasil onleyeceksiniz ?

    Valla hocam o kadar şey yazmışsınız ama bence boşa yormuşsunuz kendinizi
    geçen sene ile bu sene arasında ki tek fark :GOLCÜ
    Abou ile Cenk bir Gomez etmedi.Buldukları pozisyonları gole çevirseler şimdi Süper Kupa da bizimdi ligte de öndeydik CL de gruptan bile çıkmıştık adamlar gol atma özürlü
    Devre arası bu takıma defansı geç ortasahayı geç mutlaka bir kanat (sol,Shaqiri) ve bulduğunu atacak biir lazım




  • İddaa uzmanı var mı FB BJK 1,70 vermiş fenere
  • Beyler Fener'in şampiyon olma ihtimali yok. İstersek fark yiyelim önemli değil. Adamlar kaybetmeye alışık. Son maça kadar lider götürürler yine şampiyonluğu verirler merak etmeyin.

    Sırf Fener şampiyon olsun diye süper finali çıkardılar onda bile şampiyon olamayıp sahalarında kupa kaldırdı adamlar. Şikeyle şampiyon olan, Denizliye kaybedip şampiyonluğu veren, Bursa'ya şampiyonluk kaptıran bir camia mı bizimle yarışacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    İddaa uzmanı var mı FB BJK 1,70 vermiş fenere

    Normaldir hocam, Mac Kadikoyde Fener favori.
    Bizim Gs maci oranimizda oyleydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler Başakşehir maçını unttunuzmu yoksa ne olcayı! Ada'm on dakka kala girdi Başakşehir iki net pozisyon buldu bildiğin takımı bitirdi. Berbat rezil oynuyo artık topa vurmayı unutmuş.
    İlk yarı o sahada olursa maç orda biter ikinci yarı oley dinleriz. Benden söylemesi.
    Peki ne yapacaz Ömer-inler başlayıp ikinci yarı ozi cenk yapıcaz başkada şansımız yok. Olursa gol atarsak Tolgay yerine Necip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer bence kanatta cenke göre daha çok iş yapıyor özellikle iç saha maçlarında. sezona da iyi başlamıştı. hoca durupdururken kesti adamı.
  • Neyse şimdi yazam maçtan sonra uplarim.

    Yeneriz yeniliriz bilmem ama maça aboubakar damgasını vuracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYerr444

    Neyse şimdi yazam maçtan sonra uplarim.

    Yeneriz yeniliriz bilmem ama maça aboubakar damgasını vuracak.

    Zaten tam onluk maç aslında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    inşallah kazmalıklarıyla damga vurmaz
  • Abdulkerim Durmaz Lens Quaresma dan iyi diye diretiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furuichi

    inşallah kazmalıklarıyla damga vurmaz

    Çocuğa oynamıyorlar ki hiç, tek başına ne yapsın kara oğlan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Cenk gibi sürekli forvete kayıp, oynadığı taraftaki bek'e yardım etmeyecekse takım savunması konusunda cortlarız. Geri gelmeyen adamların fazlalaşması defans dörtlümüzün üzerine fazla yük bindirip çok pozisyon vermemize neden oluyor. Her zaman en azından yediğimiz kadar gol atıp maça ortak olamayabiliriz. Oyunun, takım savunması konusunda Şenol Hoca'nın oyunculara bir ayar çekmesi gerekiyor. Quaresma ve Forvet oyuncusu istisna , savunmaya yardım etmese de olur. Fakat bunlara başka oyuncular da eklenince takım bu yükün altından kalkamıyor.
  • Şu Gabriel Barbosa 'yı 1.5 yıl kiralık + 20m opsiyonla kiralasak heralde yüzyılın işini yapmış olacağız. Bu adam İtalyan takımlarının oyuncusu değil genç yaşında oralarda sürünmemeli bize gelse Brezilyalıların hayal ettiği santraforları gerçek olur devre arası hayırlısıyla bir hamle olsa da mutlu olsak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .CeM.

    Şu Gabriel Barbosa 'yı 1.5 yıl kiralık + 20m opsiyonla kiralasak heralde yüzyılın işini yapmış olacağız. Bu adam İtalyan takımlarının oyuncusu değil genç yaşında oralarda sürünmemeli bize gelse Brezilyalıların hayal ettiği santraforları gerçek olur devre arası hayırlısıyla bir hamle olsa da mutlu olsak.

    O adamı 5 aylığına bile kiralayamayız mümkün değil. Tabi gelirse ligin içinden geçer orası ayrı. Talisca'ya felan benzemez bu top class yıldız olması bekleniyor bu adamın.

    @Tou Meijin

    Bırakalım gaza gelsinler. Derbilerde gaza gelen taraf çoğu kez patlamıştır. Bu sefer sert kayaya çarpacaklar haberleri yok. Biz sessiz sessiz işimize odaklanırsak puan ya da puanlarla çıkarız. Ne eskisi kadar kırılganız ne de eskisi kadar tecrübesiz.




  • Fm17 de

    Besiktasi calistiriyorum. Takimi inanilmaz hazirladim s.ligi shaktarla oynayacagiz.



    Aboubakar ligde leş ama şliginde 2 gol atti dakika 85 3 0 one gectik 680 pas yapmisim shaktara pozisyon vermedim



    90+2 olacak elektrik kesildi :) ama hep icimde vardi pc kapanacak diye korktugum basima geldi diyebilirim



    Gelde oyna simdi.bu takima. Shaktari yenene kadar mi devam edim ne yapim ben be kardesim bu ne sanssizlik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesin çözüm haftada 1 otomatik kayıt. Bazen oyuna dalıp kaydetmeyi unutuyor insan.
  • Fikstür avantajı nasıl oluyormuş anlamadım bunun ikinci yarı düşeni çıkanı avrupaya oynayan takımı olacak üstelik biz avrupa konusunda rahatlayacağız. Geçen sezon 2 karadeniz deplasmanı, son haftalarda galatasaraya konuk olduk. unutmadan şu ertelenen maçlarımızı oynadığımız takımlar ne hikmetse hep yükselişe geçmişti. Futbolda öyle fikstür vs olmaz takımın ne kadar iyise o kadar puan toplarsın.

    Geçen sezona göre yenilgisiz ama 1 puan düşüşdeyiz, ben onu birazda forvetlerin kaçırdığı pozisyonlar ve iskender bey ile napoli maçlarının aynı kalibrede olmamasına bağlıyorum. Sadece bir santrafor olsa 4 puan daha üst sıradaydık kim bilir belki şampiyonlar liginde garantilemiştik.


    @evrenmanchester. kişisi allah bir dese inanmayın 3/4 senedir sallıyor bir transfer tutturmadı, at suratlı herif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2016; 3:3:59 >
  • Bizim maçın oranlarında daha önce iki mac oynanmis ikisini de ev sahibi takim kazanmis
    11 de Fenerbahçe 1 0 Ts yi yenmiş

    2008 de Gs bizi 4 2 yenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ycan00


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj


    quote:

    Orijinalden alıntı: tnevel92

    Formsuz da olsa olcay oynamalı. Olcayın en iyi anlaştığı kişi oğuzhan. En azından rakip sahada hızlı pas alışver işi yaparlar.

    Olcay ve hızlı pas alışverişi ? Önce normal pası versin de

    Siz nerden türüyosunuz abi? Bir oyuncu formsuz olsun hemen laf atmalar başlıyor.

    Çamur izi kalsın mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Şu hızlı pasların kaç tanesinde Olcay yok? Önce bu sorunun cevabı aranmalı.

    https://youtu.be/Om4qRhFh_X4

    Ağzını topla yoksa ben toplarım.

    Futboldan gram anladığınız yok anca böyle terbiyesiz terbiyesiz konuşursunuz. Olcay 5 maç sinir krizi geçirtip 1 maç oynayan bir oyuncu. Geçen sezonda bu böyleydi. Bu sezon 5 te 1 bile yapamadı. Düz koşarken bile sendeleyip düşen oyuncunun beşiktaşta işi yok




  • 
Sayfa: önceki 37163717371837193720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.