Şimdi Ara

Benzinli aracım seyir halinde kontak kapatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkz83

    Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Şimdi benim araç durduk yere yapmıyor bu olayı ne zamanki silecek suyunu sıkmak için kola bastığımda tak diye ses geliyo tüm elektriği kesiyor 1 saniyeliğine ancak direksiyon sertleşmesi olmuyo fren çalışıyo ve alabinde araç hemen kendini çalıştırıyo ve yoluma devam ediyorum. Belki daha ileriki zamanda sizin dediğiniz problemleri yaşatacak bilmiyorum. Daha büyük sorunlara yol açmaması adına biran evvel neticelendirmem gerek problemi. Beyindense zaten geçmiş olsun.

    Alıntıları Göster
    siz sorunu bulmuşsunuz. bi elektrikciye gidin silecek kolu silecek motoru sigorta vs kontrol etsin.




  • Sorun aküden de kaynaklanıyor olabilir. Far açıp kapama, ne bileyim sinyal verme, kapıları kitleme gibi durumlarda da elektrik gidip geliyor mu? Sanıyorum ki elektrik gidip gelmesi de motor beynine reset atıyor ve anlık olarak gaz tepkisi kesilip tekrar geri geliyor. Demin saydığım durumlar değil de sadece sileceklerle ilgili bir durum varsa sigortalar vs kontrol edilebilir. Benim yaşadığım sorunda akü ölçümlerde normal çıkıyordu, zaten hareket halinde yaptığından şarj dinamosundan kaynaklanabileceğini düşünmüştüm, elektrikçiler bundan dolayı bulamamıştı sorunu, en son yetkili servise gittim, akü değişiminden sonra sorun kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

    siz sorunu bulmuşsunuz. bi elektrikciye gidin silecek kolu silecek motoru sigorta vs kontrol etsin.

    Alıntıları Göster
    Şuanda görünen en net sıkıntı bu bölümde. Umarım tamamen çözülür problem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Themat34

    Sorun aküden de kaynaklanıyor olabilir. Far açıp kapama, ne bileyim sinyal verme, kapıları kitleme gibi durumlarda da elektrik gidip geliyor mu? Sanıyorum ki elektrik gidip gelmesi de motor beynine reset atıyor ve anlık olarak gaz tepkisi kesilip tekrar geri geliyor. Demin saydığım durumlar değil de sadece sileceklerle ilgili bir durum varsa sigortalar vs kontrol edilebilir. Benim yaşadığım sorunda akü ölçümlerde normal çıkıyordu, zaten hareket halinde yaptığından şarj dinamosundan kaynaklanabileceğini düşünmüştüm, elektrikçiler bundan dolayı bulamamıştı sorunu, en son yetkili servise gittim, akü değişiminden sonra sorun kalmadı.
    Farlar açıkken klima açıkken teyp açıkken hiç bir sıkıntı yok hocam , aracın çekişinde, yakıtında en ufak sorun yok hocam sileceklere su sıktığımda yaşadığım bir problem. Eğer elektrikçiden sonra da aynı problem devam ederse aküye de baktıracağım. Ama Tahminim silecek motoru arızalı ve kısa devre yaptırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • problem silecek kolunun değişmesi ile çözüldü. Vag grubu araçlarda bu problem olabiliyormuş o nedenle aracınızın direksiyon kısmını temizlerken sıvı kullanmamaya özen gösterin aksi halde silecek kolunun devrelerini yakıyor. Maliyet 1800₺ işçilik dahil. Bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkz83 T kullanıcısına yanıt
    Yakıt kablolarınıda bence kontrol edin iğne deliği kadar küçük bir çatlak aynı sorunu yapar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.