Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
174.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: e125527

    Şu şekilde açıklamaya çalışıyım: biri sizi 3 defa aramış her bir aramanın arama saati,dakikası ve her bir aramada telefonun ne kadar süre ile çaldığı yazıyormu?



    slm böle bi özellik aramakta haklısın.. ben yabancı forumları okudum ama böle bişile karşılaşmadım..

    ama ssenin dediğin gibi 3 defa ararsa bizi genelde son aramanın süresi gösterilir.. her telde böle dir benim bildiğim.. 3 ayrı cvpsız çağrının zamanını değil sadece sonuncusunun zamanını gösterir..
  • Valla benim gördüğüm S 65 de ve CX 65 de aynen söylediğim gibi vardı ondan soruyorum.
  • valla şuan ki tellerin hiçbirisinde görmedim ben o bahsettiğin öçzellikten.. sx1 de yok.. nokia 8910 da yok.. nokia 1100 da yok.. vs.v.s.
  • Şuanda telefondan güncelleme yapmak istediğimde güncelleme yok diyor. Telefonda fw güncellemesi yapabilen en son hangi fw'yi yükleyebildi.
  • Darkchild Tarih 15 Eylül 2006; 13:27:00
    valla şuan ki tellerin hiçbirisinde görmedim ben o bahsettiğin öçzellikten.. sx1 de yok.. nokia 8910 da yok.. nokia 1100 da yok.. vs.v.s.


    Ya zaten başka tellerde olmadığı için soruyorum. Ben Siemensin 65 ve 75 serisinde gördüm. Çok hoşuma giden bir özellik ve bi sürü para verip alacağım bir telefonda bu basit ama çok işe yarayan özelliğin olmasını istiyorum. Ama Benq nun eski Siemens özelliklerinden bazılarını kullanmadığını duyunca merak ettim Benq Siemens EL 71 de de bu özellik bulunuyormu? Şimdi bunu satıcılara sorsam anlamazlar haaa öyle bir özellikmi var, nasıl oluyo gibi acayip acayip konuşurlar vb vb , onun için bende kullanan arkadaşlara soruyorum. Sanırım gayet açıklayıcı oldu.




  • evet güzel özelliktir benim eski c65imde de vardı umarım yenilerindede vardır
  • ya bahsettiğin şey güzel bi ayrıntı ama o kadar önemli değil..sırf bu yüzden alacağın telin markasını modelini değiştirme bence.. yeni nesil tellerin hibçirisinde yok öle bişi.. diye biliyorum.. hem her zamna da işine yaramaz kimin hangi saattlerde aradığı seni.. ??
  • benim S68 de kaç saniye ve kaç kez aradıgını gösteriyor örn: 1 cevapsız arama gibi.sanırım EL71'de de vardır.
  • Evet sonunda telefona cuma günü kavuşacağım şimdiden gerekli dosyaları bulmaktayım THEME istiyenler için

    http://www.usp-forum.de/community/board/downloads.php?do=cat&id=17

    Bu sitede el71 ve diğer modeller için bayağı bir theme var üye olmak şart almanca ama ben denedim üye olunca hepsini indiriyor katagoriler altında bayağı iyi şeyler var

    EL71 için 16 adet themes mevcut diğer siemens modelleri içinde var

    Ayrıca Firmware ler ve tools java uygulamaları tüm siemens benq modelleri için mevcut bir de almanca olsada tam anlasak




  • arkadaşlar FW 36 yükleyenlerde sorun yokmuş sanırım zaten bu son FW .. yabancı forumlarda öle okudum.. herşey olması gerektiği gibi çalışıyo diyolardı... yüklemeynler yüklesin.. ben de 2-3 ay sonra aranıza katılyıorum.... EL71 im ile.. baya bi araştırdım da teli.. artık almaya karar verdim..
  • birde ingilizce olarak temayı yanda açılan pencerede gösteren içerisinde 23 tane el71 teması barındıran (tüm siemens ve benq modelleri içinde var) bir site daha huzurlarınızda

    http://themes.modopo.com/index.php?m=21&language=en
  • slm ailkem tşkler.. daha önce gördüm bu siteyi biliyodum ama bu sdt uzantılı theme leri nasıl kullanıyosun yani theme yapıyoruz.. seni bulmuşken soriyimm teli alınca da aklıma gelir yaparım



    ingilizce bi inceleme ama baya uzun.. video kayıt örneği var..


    http://translate.google.com/translate?langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools&u=http://www.modopo.com/EL71_Testbericht.1521.0.html


    bunlarda EL71 ile çekilmiş fotolar

    http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.modopo.com/Geraetegalerie.1194.0.html%3F%26tx_gooffotoboek_pi1_srcdir%3DEL71%252FKamera-Testbilder&prev=/language_tools



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Eylül 2006; 0:54:19 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    arkadaşlar FW 36 yükleyenlerde sorun yokmuş sanırım zaten bu son FW .. yabancı forumlarda öle okudum.. herşey olması gerektiği gibi çalışıyo diyolardı... yüklemeynler yüklesin.. ben de 2-3 ay sonra aranıza katılyıorum.... EL71 im ile.. baya bi araştırdım da teli.. artık almaya karar verdim..



    sen de önhazırlığı sağlam yapıyorsun hep..sx1 i de almadan topiğini açmıştın.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haliladige

    quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    arkadaşlar FW 36 yükleyenlerde sorun yokmuş sanırım zaten bu son FW .. yabancı forumlarda öle okudum.. herşey olması gerektiği gibi çalışıyo diyolardı... yüklemeynler yüklesin.. ben de 2-3 ay sonra aranıza katılyıorum.... EL71 im ile.. baya bi araştırdım da teli.. artık almaya karar verdim..



    sen de önhazırlığı sağlam yapıyorsun hep..sx1 i de almadan topiğini açmıştın.....


    adam harbi sağlamcı, aralıkta alıcam demişti şimdiden önhazırlık ...





  • valla kafaya koydummu bişii.. önüme de büyük bi engel çıkmazsa yapıyorum hayırlısıyla.. bu huyuma bayılıyorumm EL71im ile geliyorum yakında (4 tane tel olcak eğer SX1 ölmezse)


    *hakkaten sx1 i almdan önce de bu topiği açtım birsürü bişi toplamıştım.. az mı zamanımı yedi.. ders çalışamadım falan.. EL71 i alınca ben inceleme falan yaparım duramam




  • Darkchild'in verdiği linkte EL 71 in Siemens arayüzü-işletim sistemi (user interface) kullandığı genuine Siemens olduğu ve S 75 in devamı olduğu yazıyor. Yani eski Siemens özellikleri devam ediyor. Siemens in ince ayarlarını ve kişiselleştirme(customization) özelliklerini seven arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: e125527

    Darkchild'in verdiği linkte EL 71 in Siemens arayüzü-işletim sistemi (user interface) kullandığı genuine Siemens olduğu ve S 75 in devamı olduğu yazıyor. Yani eski Siemens özellikleri devam ediyor. Siemens in ince ayarlarını ve kişiselleştirme(customization) özelliklerini seven arkadaşlara duyurulur.



    sx1 de varmıydı böle bişi ya.. tam olarak bahsettiğin nedir senin ?
  • arkadaşlar bugün Ankara migros akköprü de BenQ-Siemens EL71 e baktım elime aldım.. kızağı yağ gibi çok güzel açılıp kapanıyo ve gerçekten küçük ve de cidden hafif çok hoşuma gitti doğrusu.. resimlerden biraqz daha iri gözüküyodu sevdim o teli.. küçük hoş şirin bişi çıktı .. beklediğim gibi ..

    buarada fiyat olarak 600 dedi adam (yuhh hepsiburada bile 515 falan !!)

    bu arada made in ine baktım ... GERMANY yazıyodu... eğer teli GERMANY olmayıpta başka bi yerde üretilmiş olan varsa buraya yazsın lütfen.. merak ettim doğrusu.. farklı yerlerden mi geliyo acaba diye..

    ve diğer bir konu olarak.. USB kablosu varmı dedim.. çok zor buulrsun..bizde yok falan dedi adam..


    şimdilik son haberler bunlarr




  • Telefon yarın sabah elime geçecek bakarım elimden geldiğince en ince ayarına kadar keşfettiklerimi anlatırım telefon için kullanım klavuzu indirmiştim ama tel gelmeden tam incelemedim srt uzantılı dosyaları muhtemelen dosya yöneticisinde temalarla ilgili klasör olmalı onun içine olduğu gibi atıyoruz benim asıl merak ettiğim instant messaging özelliği var bu telefonda opera mini browser da yükleniyor ama msn yüklenirmi çalıştırılırmı onu bilemiyorum
    Kitapçıkta bu tema dosyalarının sıkıştırıldığını ve dosyalarıma atıldıgını yazmış srt sıkıştırılmış hali telefon temayı seçince sıkıştırılmış dosyayı otomatik açıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.