Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
174.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncel fiyat listesi (14.03.2008)

    Ereyon.com: 278 YTL / 272 YTL (Havale ile)

    Hepsiburada.com: 199 YTL / 189 YTL (Havale ile)
  • zead dosyaları indirdim ..uygulamayı düşünüyorum pachler yine aynımı ..gerçi bu elf pach ini benim tel pek sevmiyor şu an bir kaç pach var sadece ve çok stabil çalışıyor...ama bu ss leri gördükten sonra en azından birkaç gün denemessem olmaz yani:)
  • EL71' im bozulunca S88 verdiler. Kutuyu ilk açtığımda S88'i direk satmaya gidecektim sonra bikaç gün kullanınca inanın S88'i EL71'den daha çok sevdim. Kamerası, ses çıkış gücü ve ses kalitesi, ekranın görüntü gerçekliği, batarya gücü (920mah) EL 71'den çok daha iyi. MicroSD kart yuvası telefonun dışında, usb kablo ile yazılıma gerek kalmadan direk bellek gibi görüyor. Full tam ekran arayan kişi resmi gösteriyor batarya ve sinyal ikonları bile olmadan sadece gelen kişi ismi resim üzerinde. Otomatik açılış/kapanış özelliği var. Resim video, müzik, mesajları şifreleyebiliyoruz.

    Patch olayı felan yapmak mümkün değil tabi, tema desteği yok kendisinin 3 tane var.

    EL71'i bozulanlar varsa şanslısınız S88 veriyorlar. Tipi çok sade ve şık, EL71'i çabuk unutturur

    EL71------199 ytl
    S88-------374 ytl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 14 Mart 2008; 13:23:57 >




  • yeni arayüzü uygulamak isteyenler bu dosyayı indirsinler. Herşey ayarlanmıştır. Sadece kopyalama yapacaksınız.

    File

    Daha önceki 8 pach dışında ekstra bir pach gerekmiyor. Fastrun'da bulunan msn ve opera kısayollarının çalışması için bu javaların telefon hafızasındaki uygulamalar klasöründe ve isimlerininde msn.jar, opera.jar olması gerekiyor. Fastrun'da bulunan diğer kısayolların çalışması için herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor, zaten çalışır durumdalar.

    Media player simgesi sadece media player arka planda çalışırken gözükür.

    Yeni arayüzle bataryanın dayanma süresinde bir değişiklik hissetmedim. Mp3 olayına girerseniz 1 gün ancak gider. Haliyle ana ekranda bulunan ve çalışan herşey bataryanın dayanma süresini biraz daha kısaltıyor.

    Hayırlı olsun..




  • saol dosyaları indirdim en kısa zamanda deniycem..
  • arkadaşlar aramızda fw41 kullanan veya serviste yazılım yükleten veya telefonunda çalışır durumda mobipocket reader programı bulunan var mı?

    Fw41 kullananlar kendileri özellikle yüklemediyseler ya serviste yüklenmiştir yada fabrikadan öyle çıkmıştır ve Fw41 sürümününde mobipocket reader programının bulunması lazım. Varsa böyle bir arkadaşımız rica etsek programı paylaşabilir mi?

    Ben EF81 den upload edilmiş bir tane buldum ama EL71 de çalışmıyor.
  • telefonla ard arda 5 tane mesaj yazamassınız hemen donuyor ben kullanıyorum pılı de cabuk bıtıyor sıyahı var arka kapak soyuld bes para etmez satarken de para etmıyor ayrıca kesınlıkle uzak durun
  • Merhaba arkadaşlar ..

    Geçenlerde 1 gün boyunca EL71 imi şarj etmememden dolayı ..telim şarj olmamıştı ve açılmamıştı servise vermiştim ve bugün aldım telimi..

    Tel sorunsuz çalışıyo ancak FW 41 yüklemişler... ancak camda çizikler oluşmuş... (ayıp ayıp!!) teleservice'e vermiştim telimi Ankarada... yeri değiştiği için İstanbula gönderdiler telimi 2.5 3 hafta sürdü sanırım .. nasıl iş yapıyolar anlamadım.. bu arada neden son FW 45 i değil de FW 41 i yüklüyolar bilen var mı ?

    Valla maaş alan biri olsam EL 71 imi ya satar yada kuzenlerden birine bağışlarım... bundan sonra nokia ve sony ericssondan başka marka almayı düşünmüyorum ciddi ciddi... siemens miş motorolaymış ..benq siemensmiş artık maceraya atılmak istemiyorum ...




  • Eskiden bende EL71 kullanıcısıydım. Çok güzel bir telefon. Şuanda yeni bir telefon almak istiyorum acaba yine EL71 alsam değermi. W810i kullanan arkadaş varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilal41
    telefonla ard arda 5 tane mesaj yazamassınız hemen donuyor ben kullanıyorum pılı de cabuk bıtıyor sıyahı var arka kapak soyuld bes para etmez satarken de para etmıyor ayrıca kesınlıkle uzak durun

    bu kadar kötüleyeceğiniz telefonu, incelemeden niye alıyorsunuz. bir senedir kullanıyorum telefonda çizik bile yok. pil en az 4 gün gidiyor siz telefonu aldığınızda pili düzgün şarz etmemişsiniz. yatırım yapacaksanız; ((satarken de para etmıyor)) telefon almayacaksınız.
    Kanımca; teli düzgün kullanmadınız. şimdi kötülemeyin.
  • Hepsiburada.com da 200 ytl'ye EL71 satılıyor.

    Bu fiyata bu telefon diğer markalarla kıyaslayınca çok komik bir rakam.


    EL71 baba telefondur.
  • Telefon iyi ama bir çok sinir bozucu yanı var... ben eskisi gibi değilim artık SX1 le de az uğraşmadım .. ama artık yeni marka -model macerası istemiyorum... nokia alıp kafam rahat olsun istiyorum...

    EL71 de ard arda 5 tane msj çekince 3 sayfalık tel yavaşlıyo yada donuyo... msjı atmıyo .. ses kaydını dinliyorum geri yada ileris sararken tel kapanıyo... pili fena değil... yazılım sorunları var telde...
  • ...............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 15 Nisan 2008; 1:37:55 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kartanem01

    Arkadaşım el71 ini bozup servise verip yapılmamasını ve yerine yeni telefon verilmesini istiyor. En güzel bozma yöntemi nedir? Serviste bile anlanmaması ve tamiri çok zor olan, tabi yazılım müdahalesiyle?


    Coşku sen anlarsın (yanlış anlama kötü anlamda anlarsın demedim) siemenslerin dilinden, nasıl olur bu iş sence?



    coşku anlar, ben anlarım, başkası anlar...

    ama sorunu olmayan bir telefona böyle birşey yapıp değişimini yada para iadesini sağlamak hiç ahlaki değil. madem böyle bir şey(!) yapacaksınız bu kadar aleni yapmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 29 Mart 2008; 19:37:31 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: adigehalil

    quote:

    Orjinalden alıntı: kartanem01

    Arkadaşım el71 ini bozup servise verip yapılmamasını ve yerine yeni telefon verilmesini istiyor. En güzel bozma yöntemi nedir? Serviste bile anlanmaması ve tamiri çok zor olan, tabi yazılım müdahalesiyle?


    Coşku sen anlarsın (yanlış anlama kötü anlamda anlarsın demedim) siemenslerin dilinden, nasıl olur bu iş sence?



    coşku anlar, ben anlarım, başkası anlar...

    ama sorunu olmayan bir telefona böyle birşey yapıp değişimini yada para iadesini sağlamak hiç ahlaki değil. madem böyle bir şey(!) yapacaksınız bu kadar aleni yapmayın...


    Tamamen katılıyorum. Bu telefon kimseye zorla satılmıyor. Telefonu bilerek bozup adamları boşu boşuna zarara sokmak ve bunu da bu kadar açıktan yapmak hiç hoş değil.




  • ...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 15 Nisan 2008; 1:38:27 >
  • arkadaşlar el71 kulaklık sesi nasıldır??ayrıca çeviriciler var mı normal kulaklık takmak için?
  • Kulaklık sesi SE w serisi kadar olmasada kaliteli bir sesi var. Dış hoparlör sesi ise çok kaliteli. SX1 den sonraki tek efsane EL71 hiçbir telefona benzemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 2 Nisan 2008; 12:30:39 >
  • abi elimde var bi tane çok iyi durumda. bi tane de EF71 var yeni aldım onu da, şimdi baktım da 200 liraya düşmüş. zor tutuyorum kendmi sipariş vermemek için. çok iyi ya.

    alacak arkadaşlara da;
    Eğer şansınız varsa sağlamı denk gelir, sorun yaşamazsınız. Ha yoksa şansınız ne olur? Değişim istersiniz. misal ben 2. değişimde tutturdum. Peki buna değer mi? bence evet.
  • Şimdiye kadar arşivimde tuttuğum bütün EL 71 dosyalarını rapide ekleyip burada yayınlayacağım. İçinde bu forumda yayınlanmış hemen hemen bütün bilgi ve gerekli dosyalar var. İşinize yarayacağını umuyorum, bir zamanlar bende el71 kervanındaydım. Çok kral telefon EL71.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.