Şimdi Ara

Benq LCD BOZULDU Lütfen Yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlar 2 yıl önce vatanpc den aldığım benq fp94vw model lcd ekran bugunlerde delirdi devamlı kendi kendine menuye giriyor sanki takılı kalmış gibi ve resimdeki ekran çıkıyor resim net çıkmamış ama yazanlar şöyle benq service page kullanılan saat vs. garantisi bitti bunu uygun olarak nereye yaptırabilirim daha once böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalframe -- 5 Ağustos 2009; 13:27:33 >



  • Girdiği menü normal ekran ayar menüsü mü yoksa kullanım saati renk balansı yazan bir pencere mi.? Eğer öyleyse Servis menüsüne girdiğini düşünmekteyim menü ve exit tuşları basılı kalmış olabilir mi bu durumda power tuşuna bastığınızda direkt o menü çıkıyor? sizin cihazın modeli nedir? ve fotoyu titremeden çekebilirmisiniz.
  • ayrıca panel arızası olmadığı sürece benq servisde de yaptırabilirsiniz çok pahalı olucağını düşünmüyorum. düğme hatası gibi.
  • kendi menüsüne giriyor bütün tuşlara basılmıs gibi hepsi bir anda calisiyor tus takılı kaldığını sanmıyorum bazen kendi menüsünde kendi kendine geziyor bazende benq service page resimdeki mav ekran cıkıyor o mavi ekranda kullandıgım saatler felan yazıyor monitorun modeli benq fp94vw
  • Benq cep telefonu servisleri küçücük bir parça arızasında tüm board veya telefonu değiştiriyor. temiz ve kesin çözüm olsun diye. umarım lcd servisleri de bu tutum içerisinde değildir 2yıl önce aldığınız monitörün garanti süresi dolmuş sanırsam. pahalıya da patlayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukman

    Benq cep telefonu servisleri küçücük bir parça arızasında tüm board veya telefonu değiştiriyor. temiz ve kesin çözüm olsun diye. umarım lcd servisleri de bu tutum içerisinde değildir 2yıl önce aldığınız monitörün garanti süresi dolmuş sanırsam. pahalıya da patlayabilir.


    monitör fiyatının %80 i lcd panel bedeli. Görünüşe göre panel sağlam, dolayısıyla pahalıya patlayacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.