Şimdi Ara

Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce benq gw2255 va panelli monitor aldım. Monitörün renk gösterimi ve kontrastı çok iyiydi ama öyle bir mat ekran kaplaması yapmışlarki beyaz renk ve açık renkler çamur gibi görünüyodu. Bunu araştırdım. Mat ekranlarda genel bir sorunmuş bu. Beni çok rahatsız ediyodu. Ayrıca monitörün tepki süresi rezaletti. Point blank oynarken slideshowdan hallice oynamaya başlıyosunuz. Point blank hızlı bir oyun olduğu için monitör hemen havlu attı. Başka beğenmediğim yönleride var. Parlaklığı ne kadar indirirsem indireyim gözümü rahatsız etti, ışık sızması rahatsız edecek düzeydeydi. Özellikle sağ kenardan komple ışık sızıyordu. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

    Asıl konumuza dönecek olursak aoc e2262vw tam bir fiyat/performans kralı. Renk gösterimi bana çok iyi geldi, Benqya 10 der isek bu rahatlıkla 8 alır. Renk gösterimini National Geographic fotoğrafları üzerinden yaptım. Kontrast oranıda hiç fena değil. Siyah renginden gayet memnun kaldım. Özellikle İnternet moduna aldığımda siyahlar parlaklığın azalmasıyla iyice şov yapmaya başlıyor. Kontrast oranı olarak benqya 10 der isek bu rahatlıkla 8 alır. Monitörün beyaz dahil diğer açık renkleri ise ise cam gibi. Asıl vurucu nokta ise ghosting hiç yok. Monitör utanmasa benim yerime oynayacak :D Ponit blankte testi kardeşime yaptırdım. Kendisi bıçak maçlarında amok kukrisiyle tam bir kasaptır. Bu monitörle soykırım yaptı :D Çok oyun oynayan birisi olmadığım için fazla oyun denemedim. Alan wake american nightmaredende alnın akıyla çıktı. Point blanki akıcı oynatan monitör her oyunu oynatır. Bu konuda kimse sıkıntı yaşamaz.

    Işık sızması rahatsız etmeyecek düzeyde. Özelllikle karanlıkta bu monitörden iyi bir siyah performası beklemeyin ama bu led ekranların genel sorunu. 800 liralık monitörlerde bile bu sorundan yakınılıyor. Monitörün izleme açısı fena değil diyebilirim. Ayrıca ekran mat ve benqda karşılaştığım sorunu yaşamadım. Sonuca gelecek olursam her bakımdan insanı doyuran bir monitör. Verilen 300 liraya hiç acımazsınız. Çokta memnun kalırsınız. Monitörü alanlar iki konuda sıkıntı yaşayabilir monitörün kurulumunu yaparken monitör standını 45 derece arkaya bükmek için biraz sert davranmak gerekiyor. Biz yarım saat mandal falan aradık. Sonra ya bismillah diyip giriştik. Bişey olmuyor, bağlantı noktası sağlam yapılmış. İkinci olarak sakın monitörün driverini kurmayın. Ben windows update üzerinden kurmuş bulundum, beyazlar sarıya dönüştü. Eğer yanlışlıkla kurarsanız aygıt yöneticisinden kaldırın.

    Monitörün başka bir güzelliğide tasarımı. Tasarımı görünce ulan adamlar baya uğraşmış diyorsunuz. Dvi ve güç girişleri standın arkasında. Monitörün üzerinde hiçbir bağlantı noktası yok. Monitör çok ince. Bu inceliği de adaptörün harici olmasına borçlu. Monitörün adaptörü bile nazik. Ultrabook adaptörü gibi. Yalnız bu inceliğin bir faturası var. Monitörün düğmelerine basarken mönitör titremeye başlıyo. Özellikle güç tuşuna basayım derken monitör yana devriliyo. Monitörün içinden dvi kablo çıkıyor. Biraz karışık oldu kusura bakmayın. Umarım monitör arayışı içinde olanlara yardımcı olabilmişimdir.

    Aşağıya National Geographic'in bazı fotoğraflarını koyacağım. Bunlar benim referans fotoğraflarım. Monitör bu fotoğrafları çok klas bir şekilde gösterdi. Hatta bu monitörün bu performansını gördükten sonra birde iyi bir ips monitör üzerinden bu fotolara bakmak isterdim. İps monitörde bu fotoğraflar canlanır herhalde.







  •  Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!! Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansa89 -- 30 Mart 2014; 18:11:09 >




  • Sahsen ben de kardesime bir monitor arayisindayim, F/P yuksek arastirmalarimda asagidaki su modelde karar kildim, tecrube ve bilgileri olanlardan yardim bekliyorum.

    3d ozelligi olan modelini tercih etmeyi dusunmuyorum.
    PHILIPS 23" 238C4QHSN

    Gioco serisi olarak geciyor.

     Benq gw2255 iade ettim, Aoc e2262vw aldım. İzlenimlerim!!!



    AOC 2367 serisine ait soyle bir incelemeden oturu sogudum.
    Hp ve DELL firmalarinin modelleri kalin kasa ince olmayan ekran kenarliklari sebebiyle eledim, gorerek yakindan incelemeli.




  • benq gw2255 nereden aldınız acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwave

    benq gw2255 nereden aldınız acaba ?

    http://www.ucuzu.com/monitor-c3126/benq/gw2255-p140210659/

    Ben bir ürün alırken hep ucuzu.comdan araştırırım. Bence akakçeden daha iyi ayıca sanalpazar sonuçlarıda çıkıyor. Ben sanalpazardan aldım. Yalnız 238 liralık olanı almanızı tavsiye etmiyorum. Memnuniyetsizlik konusunda sıkıntı çıkarıyorlar ama sanalpazar bayağı ilgileniyor. Bu sayede iade edebildim.
  • cvp için teşekkürler. almak istediğim bir monitör idi. Ama ağır mat bir kaplaması var ki kullanılması zorlaştırmış. Acaba baş ağrısıda yaptı mı sizde ?

    yarı mat ya da yarı parlak bir kaplama almak lazım. Gelirse eğer va panel 22" bir ekran alacam denemek için. yakın zamanda ips kullandım ve de geri verdim çünkü beni çok zorladı. Baş ağrısı yaptı. Kişiden kişiye göree değişiyor. birde va panal deneyip sonra TN panel ekran alaiblirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.