Şimdi Ara

Benim sorunum ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam.Ben 24 yaşında/erkek üniversiteyi yeni bitirmiş ve şimdilik işsiz bir gencim.Gün içinde bazen arkadaşlarımla kalan vakitte de birkaç hobim var onlarla ilgileniyorum.Konuya hızlıca gireceğim. Bir iş yaptığım zaman veya kendimce bir başarı elde ettiğim zaman bunu mutlaka insanlar tarafından bilinmesini istiyorum hatta bu konu daha da ileriye gidiyor bütün dünyadaki insanların beni tanımasını herkesin benden bahsetmesini ve bana saygı duymasını istiyorum.Gün içinde çok fazla böyle bir isteğim oluyor ve bundan dolayı saplantılı düşüncelerim var kendimi artık çok mutsuz ve depresif hissetmeye başladım sırf bundan dolayı.Bütün insanlar bana danışsın herkes benimle ilgilensin istiyorum ve bu isteklerim doğal olarak gerçekleşmediğinde aşırı mutsuz oluyorum sanki kendimi işe yaramaz değersiz biri gibi hissediyorum.Geçmişte anksiyete bozukluğu teşhisi almıştım ama bu öyle bir şey değil farklı bir durum sizce ne yaşıyor olabilirim,aşırı ilgi isteğim var?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Belki bilinçaltında bir yetersizlik hissi vardır ve sadece kendini kanıtlama ihtiyacı hissediyorsundur. Yapma, kendini tüketmek dışında hiçbir işe yaramaz.

  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dediğin gibi kardeşim değerli tavsiyen için teşekkür ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam bende maladaptive daydreaming var her gün saatlerce birilerini etkilediğim hayaller kuruyorum. durumlarımız benzer gibi

  • Kardeşim durumunuz benziyor.Bazen ünlü kadınlarla birlikte olduğum hayalini kurup buna inanıyorum normal değil farkındayım psikoloğa da gittim galiba bu durumdan tamamen kurtuluş yok stres altındayken geri geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.