Şimdi Ara

benden daha yalnızı var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merak ettim .. 0 arkadas, 0 sevgili, 0 flört, 0 sosyal aktivite, 0 gezme, evde yalniz yasayan biri. Hatta tinderda 0 eşleşme hahah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 8 Şubat 2022; 21:38:19 >



  • Nickinin hakkini ver
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahahaha … kardesim ben senin nickinin hakkini veriyorum ama napicaz
  • Aynı kardeşim. 1 tane en iyi arkadasim var. Onla da zamaninda dh de tanismistik. Kardes olduk. Farkli sehirlerde yasiyoruz.
  • Hocam arkadaşsız kalıyorsanız ve psikopatça düşünceleriniz yoksa aşırı agresif vs değilseniz yani bence problem sizde. Aramamanızda. Sınıfa yeni birisi geldiğinde gidip hoşgeldin demiyorsanız veya bir ortamda illa başkasının laf atmasını bekliyorsanız bu durumun sorumlusu büyük çoğunlukla sizsiniz. Ben arkadaş olmak isterdim ama sanalda uzun uzun mesaj yazmayı sevmiyorum wp falan da çok hoşuma gitmiyor o yüzden. Zamanım olsa arkadaş okurduk ama maalesef yoğun bir dönemdeyim. Kısacası özellikle bir hobi edinmeniz lazım PC oyunu bile olabilir benim CSden arkadaşlarım oldu 1 buçuk 2 yıldır konuşuruz mesela. Ve en önemlisi ilk merhaba diyen siz olun. Eğer soğuk yaparlarsa yanlarından ayrılırsınız öküz gibi karşılık verirlerse zaten öyle arkadaşlarınız olacağına olmasın daha iyi. Ayrıca benim de çok arkadaşım yok 5 10 tane ancadır hatta 5 bile yok düzenli konuştuğum 3 falandır (2-3 ayda bir) yalnızlıktan şikayetçi değilim tercihim böyle benim çünkü arkadaş sosyalik diyince ya şu kız var tavladım şöyle dedim böyle attım böyle tuttum ya da ekonomi kötü vs vs bu konuşmalar benim için gelip geçici olduğundan eğlendirmiyor da ve çoğu ortamda böyle boş muhabbetlerle vakit öldürülüyor. Ondan dolayı tek tabanca olmayı seviyorum hem covid riskim az hem mental sağlığım güçleniyor yalnızlıktan şikayetçi değilim beni öldürmeyen şey güçlendirir. bağımsız olmayı yolda hızlı yürümeyi seviyorum imla vs dikkat etmeden yazdım KB :)




  • Arkadaşın olsa ne yapacaksın sanki. Kimse kimseyi sevmiyor zaten hepsi yalan bu dünyada yalnızsın.
  • Yalnızlıktan telefon kullanmıyorum
  • Bu forumda yalnızlıktan şikayet edenler olarak bir araya gelip dernek kursak,Türkiye'nin en büyüğü oluruz herhalde.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Bende tam aksine hahahaha yalnizliktan cok iyi kullaniyorum
  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt
    Zamaninda buranin mudafimlerindendik. 2013 yilinda kaybedenler kulubu kurmustuk whatsappta grup. Cok guzel zamanlardi ben forumu cok severdim. Universiteye basladiktan sonra forumdan koptum. Simdi tekrar eskisi gibi bir yazayim dedim. Yillar sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 9 Şubat 2022; 1:33:19 >
  • Ben yeni yetmelerdenim ama sorunlar neredeyse aynı.Her şey değişiyor da şu yalnızlık işi bir türlü çözülmüyor.Seviyorsun sevilmiyorsun, ailen dersler dışında halini hatırını sormuyor,arkadaşların arayıp sormuyor.Daha neler neler...Ama alışmak lazım,pek kolay değişmiyor herhalde.

  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt
    Valla benin sana tek tavsiyem tecrubem yani. Kendini push etmen lazim. Ben bunu yapmadim mesela. Hata oldu. Yoksa olmamasi normal. Kimse sana durduk yere gelip elinden tutup kalabaliga cekmez. Yalnizliklik kolay ama onun bunun pesine takilmak zor. Arican soradan bulusma ayarlican. Hep emek istiyor. Ama insan tanimanin da yolu yok baska. Yikardaki arkadasin dedigi gibi bizde lise 3 den beri tek tabanca modunda yasadik. Uniye gittik gene ayni falan. En sonunda boyle olduk. Yalnizlik cok konforlu dogru. Yalnizligin tadina bakan cok kalabaligi da sevmez ama gunun sinunda insansin kafa dengi dosta arkadasa ve karsi cinse ihtiyac duyuyorsun. Bunlari yapman icin de cok adam taniyip icinden secmen lazim. Ben cok adam tanimadim. Belki de hic adam tanidim. 10 tane kai tanisan mesela en az 1 tanesi ile sevgili olman cok muhtemel. Kalanlarindan arkadas cikar. 10 erkek tanisan gene 2-3 kafa dengi arkadas cikabilir. Cok tanirsan sans artiyor. Benij gibi hic tanirsan ihtimalde az olur. Ozellikle kız konusunda. Cevre insana her zaman lazim. Yalnizligin en buyuk deavantaji bu. Yoksa konforsuz degil. Guzel yani var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 9 Şubat 2022; 1:46:14 >




  • yaş kaç

  • Ben de ne yalan söyleyeyim üniversite 3. Sınıfım,bugüne kadar gerçek bir dostum falan oldu demeyeceğim.Hepsi aynı ortamda bulunmaktan vs. arkadaşım sanıyormuşum.Ben de böyle yalnız olunca falan derslere,kitaplara kurslara,enstrümana verdim kendimi ama bir yerden sonra gerçekten olmuyor.Patlamak üzereyim.Yan yana olan arkadaşlara, çiftlere baktıkça gülümsüyorum falan,hoşuma gidiyor ama ,bilmiyorum bakalım artık.Bazi konular olunca hatırlanan birisiyim genelde.Ama bugüne kadar da kimseyi geri çevirmedim.Guler yüzlü olmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra olmuyor.Aglayayim,rahatlarım diyorum o da olmuyor.Ama haklısınız,insan kendisini değiştirmedikçe,şikayet ettiği şeylerden de kurtulamaz.

  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt
    Kardesim benimde unide 7. Senem. Oyle valla. İnsanin onem sirasina gore 3 seye ihtiyaci var. saglik para insan. Ozellikle bir erkegin hayatinda kiz olmasi onun sinirini stresini alir. Kizda olmali gercek dost erkekde. Zamaninda kendimizi push etmedik. Simdide yeni insan tanicak ortamimiz yok. Evde geciyor vakit.
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    26
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt

    Ben de şöyle planlıyorum artık.Ilk önce istediğim mesleğe kavuşmak,sonra da beni seven ilk hanımefendiyle evlenmek ve düzenli bir hayat kurmak.

  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt

    Evlilik işi %90 maddi duruma bakiyor.Maddi durum stabilse iyi gider ama fakirliğe bi düştün mü zehir olur o evlilik.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.