Şimdi Ara

BENCE TTNET'in STRATEJİSİ (TTNET'den YENİ TARİFELER GELİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dikkat ederseniz 2008 OCAK'tan beri nedenini bilmediğimiz halde kotalar şişiriliyor diye birçok arkadaşımız bu konuda başlık açtılar.. benim başımada son 4 aydır 2mbit 6GB kotalı tarifemde film, mp3 gibi şeyleri indirmediğim halde kota sürekli 7-8GB oluyor.. bilgisayarımda virüs yok.. yani bu konuda şikayetçi olan tüm arkadaşları virüs, başkaları tarafından şifresiz wireless sömürülmesi gibi uyardığım şeyler benim başımda yok çok şükür..

    buna rağmen böyle olunca bende şaşırdım açıkçası.. birazdan 2mbit 6GB kotalı netimi 1mbit sınırsıza çevirmeye gidicem ve son 1 aydır sınırsıza geçen arkadaşlarımızın sayısı çok fazla.. kota şişirme TTNET'in bir stratejisi sanırım. strateji şu şekilde sanırsam:

    kotaları şişirip, insanları bu durumdan usandırıp, sınırsız tarifeye geçirmeye zorlama ve haliyle daha fazla para kazanma

    ben böyle düşünüyorum açıkçası.. bunun başka bir açıklaması olamaz.. yani aklıma başka bir şey gelmiyor.. varsa fikri olan lütfen tartışalım buyrun arkadaşlar
    _______________________________________________________________________

    TTNET'ten YENİ TARİFELER GELİYOR


    bugün dediğim gibi 1mbit sınırsız tarifeye geçmek için TT müdürlüğüne gittiğimde kısa bir konuşma yaptım.. çalışan kişi bir ahbabımız..

    kesin konuşmadı ama konuşma aynen şöyle gerçekleşti:

    c.alkan: hani geçen sene 4 kat arttırmışlardı hızları, bu sene Haziran ya da Temmuz aylarında böyle bir değişiklik olur mu?

    TT: şu anda bize böyle bir bildiri gelmedi ama geldiği anda zaten reklamlardan ve ttnet.net.tr 'de açıklanır..

    c.alkan: geçen sizin patronlardan birini gördüm televizyonlarda habertürkde mi kanaltürkde mi ne.. hızların 2 kat artacak gibi bir şey söyledi doğru mu?

    TT: ewt doğru böyle söylentiler var.. fiyatlar aynı kalacak hızlar 2 kat artacak yani 1mbitler 2mbit, 2'ler 4, 4'ler 8mbit olacak diye.. hatta kotalarda da yeni uygulamalar gelecek..

    c.alkan: Tellcom hakkında ne düşünüyorsun peki? adamlar 49YTL'ye 5mbit sınırsız veriyor..

    TT: ewt....... ()


    yani anlayacağınız arkadaşlar anlaycağınız gerçekten hız arttırımı kapıda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 1 Mayıs 2008; 23:13:00 >







  • Haklısın önceden 3 gb kota bundan çok daha iyiydi inanın o kadar sörf yapmama ve ufak tefek program vs.. indirmeme rağmen ay sonunda en az 1 gb bilemedin 2 gb kota kalırdı, şimdi ise 4 gb 3 gb'yi aratır oldu böyle olmayacak bu iş dedim ve mejburu sınırsıza geçtim şimdi fazla ödediğim kotalı günlerin acısını çıkarıcam mislini hemde
  • Ben tam tersi bir tezi savunuyorum. Bence sınırsız tarife peşin olarak yüksek bir getiri getirsede, aslında abone olan kullanıcıların download etmek adına 24 saat band genişliğini ele geçirmeler tt yi zor durumda bırakıyor. Bu sebeple kotalı sistemi avantajlı bir tarife durumuna sokup kota şişirmeye gidiliyor. Buna da haliyle resmen h....k deniyor. (açık olamadığım için kusura bakmayın,bu kuruma hiç bir anlamda güvenmiyorum )
  • şahsen ben sınırsıza geçsem affetmen ttneti. 7/24 download
    Sömürr
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

    şahsen ben sınırsıza geçsem affetmen ttneti. 7/24 download
    Sömürr


    Bizde aynen öyle yapıyoruz zaten , içiniz rahat olsun.
  • ewt arkadaşlar 1mbit sınırsıza geçtim.. hemen orada hallettiler geçti 1mbite dedileer evimle telekom yürüyerek 5dk mesafede.. eve geldim şimdi allah ne verdiyse abanacam ve çıkacam evden ahauhauaha
  • bende bu yaz sınırsıza geçip ttneti iflas ettirmeyi planlıyorum yazın daha çok vakit olduğundan şimdi alıp ttnete fazladan para kazandırmak istemiyorum..
  • Forumda adsl kotası sınırsız olan arkadaşlarımızdan tek ricamız var. Oda bilgisayarlarını açar açmaz downloadlara başlamaları ve ay başında kotalarını 10 gb'ye kadar çıktıklarını görmelerini istiyoruz
  • Valla arkadaşım suç sendeymiş 2 mbit interneti surf icin kullanıyorsun ya sana birşey demiyorum herneyse geçmişsindir heralde 1mbit sınırsıza.. Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: O.z.X

    Valla arkadaşım suç sendeymiş 2 mbit interneti surf icin kullanıyorsun ya sana birşey demiyorum herneyse geçmişsindir heralde 1mbit sınırsıza.. Hayırlı olsun.

    eyw ama yineleme yapalım 2mbit 6GB kotalıydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 1 Mayıs 2008; 23:01:57 >
  • 2 mbit sınırsız kullanıyorum benim için download sorun değil bence bu hız ideal 4 mbit olması artık beni eskisi kadar heyecanlandırmaz taa 128k lardan geldik buralara. Ben artık telekomdan daha farklı şeyler bekliyorum mesela iptv gibi oda olacak belki ama biraz çabuk olsunlar zaman akıp gidiyor 2008 e geldik geçiyor...

    Ayrıca o videofon denen hizmeti de bizim gibi sınırsız adsl kullancılarına beleş versinler lütfen her ay muntazam olarak adsl faturası ödüyoruz o ucuz çin malı gibi görünen videfon aletini bize ücretsiz vermeli telekom!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hunter_one

    2 mbit sınırsız kullanıyorum benim için download sorun değil bence bu hız ideal 4 mbit olması artık beni eskisi kadar heyecanlandırmaz taa 128k lardan geldik buralara. Ben artık telekomdan daha farklı şeyler bekliyorum mesela iptv gibi oda olacak belki ama biraz çabuk olsunlar zaman akıp gidiyor 2008 e geldik geçiyor...

    Ayrıca o videofon denen hizmeti de bizim gibi sınırsız adsl kullancılarına beleş versinler lütfen her ay muntazam olarak adsl faturası ödüyoruz o ucuz çin malı gibi görünen videfon aletini bize ücretsiz vermeli telekom!

    dediklerinde haklısın ama bir konuda düşüncelerimi belirtmek istiyorum.. IPTV olayı 2 ya da 4mbitle olacak iş değil be üstad




  • su anda verdikleri hızları adam akıllı sorunusuz versinler yeter.. bu kadar düşürdüler ya benide helal olsun..
  • Arkadaşlar bence sınırlı adsl kullanmakla hata ediyorsunuz.49YTL verin,çekin 1Mbit,içiniz rahat olsun.
    Valla bu kota muhabbeti çekilecek çile değil.

    2Mbit sınırsız interneti 2 arkadaş kullanıyoruz aynı evde,istediğimizi indiriyoruz problem etmiyor çok şükür.

    Kotalı internetle msn açmaya korkar insan,hele ki TTNET zaten adam akıllı ölçüm yapmıyor...
  • 1 kb sınırsızım var.107 den inmiyor torrentte güçlü seed lerde.İDM de 120 leri görüyorum çok şükür verdiğim paranın hakkı bu helal TT...Kotalıdan geçtim rahata erdim
  • Bu zamanda artık ben 1mb 2 ile ugraşamam bir an önce geçsinler 30 mb olayına yoksa bu iş 1-2mb ile olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EstrEmO

    Bu zamanda artık ben 1mb 2 ile ugraşamam bir an önce geçsinler 30 mb olayına yoksa bu iş 1-2mb ile olmaz.



    32 yi duydum bikere diosun :) bende öyle diyorum :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EstrEmO

    Bu zamanda artık ben 1mb 2 ile ugraşamam bir an önce geçsinler 30 mb olayına yoksa bu iş 1-2mb ile olmaz.

    56k devrini ne çabuk unuttunuz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DiabloXT
    56k devrini ne çabuk unuttunuz...


    Biz arkamıza bakmıyoruz, maziye sünger çektik . Bizi bu zamandan sonra en azından 8mbit(sn'de 1mb stabil) hız ancak kurtarır gerisi işgence.
  • walla onu bilmemde artık 49ytl'ye tellcom 5mbit verirken TT'nin 1mbit weriyor olması çok gülünç.. bari 49ytl'ye 4mbit verse çok daha iyi olur.. en azından tellcom'un işini hızlandırırlar..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.