Şimdi Ara

[BENCE]Black Ops - Call of Duty adına sürülmüş bir kara lekedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar öncelikle başlık biraz sert kaçtığı için özür dilerim.Ancak "Black Ops" zıkkımı beni Call of Duty'den soğuttu.
    "Call of Duty Modern Warfare" ve "Call of Duty Modern Warfare 2" bu serinin "epic" oyunları olmuştur benim gözümde.
    MW2'nin çıkmasını beklerken heyecandan ölüyorduk neredeyse.Birbirleriyle bağlantılı hikayeleri olsun, senaryoları olsun, oynanışı olsun birçok özellikleriyle MW'ler hem oyun dünyasının hem de Call of Duty serisinin *şahsımca* epic oyunlarıdır.

    Madem oyun çıkarıyorsunuz ne demeye adına Call of Duty diyorsunuz?Black Ops'muş.Zerre geliştirilmemiş grafikler, rezalet oynanış, saçma sapan buglar.Adam kendi kendine bir şeyler yaşıyor ve biz de onu canlandırıyoruz.
    Ee?Hani diğer oyunlarla bağlantı?Reznov olunca oyun çok mu alakalı oldu diğer oyunlarla?

    Infinity Ward yaptı mı tam yapardı benim gözümde.Muazzam işler koyardı ortaya.Ama Treyarch 2 kere serinin akışının içine etmeyi başardı.

    Umarım MW3, Call of Duty'e eski şanını kazandırır.

    Şimdilik bu kadar.

    Not : İçim bayağı dolmuştu.







  • öncelikle black ops, modern warfare serisine bağlı değil. Tamamen başka bir senaryo. Sadece adı ve dağıtıcısı aynı. Yani mw serisi ile alakasının olmaması zaten doğal. Rezalet oynanış ve buglar olayınada katılmıyorum, oyunu orjinal aldıysan zaten gerekli patchlerle herhangi bir sıkıntı kalmıyor oyunda. Multiplayer kısmındada bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım (pc versiyonunda oynuyorum). Eğer korsan oynayıp patch yapamıyorsan, zaten oyun hakkında yorum yapma hakkın bulunmuyor. Epic dediğin oyunların multiplayerına bir gir bakalım, hackerdan noobtuberden bilmem neden geçilmiyor. En azından treyarch, infinity ward gibi, yap oyunu piyasaya sal arkana bile bakma olayı yapmıyor. Hackerlara karşı, glitchlere karşı güncellemeler yapıyor. Ben son 1 senedir en azından mw2 multiplayer için hiç adam gibi bir güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. Ne zaman mw2 oynamaya kalksam, abartmıyorum en az 2-3 oyunda bir ya wallhacker ya autoaim kullanan biri mutlaka cıkıyor. Dedicated server yok zaten, türklere denk gelemezsek 200 pingden aşagı alamıyoruz oyunlarda. Black ops da adamlar en azından bi dedicaded server desteği koymuşlar. Almanya fransa vs. lokasyonlu serverlarda 80-90 ping alıyoruz iyi kötü.




  • Modern Warfare serisini daha çok seven biri olarak Black Ops'un muhteşem bir oyun olduğunu düşünüyorum. Hikayesi, kurgusu, müzikleri, seslendirmeleri, karakterleri çok çok iyi. Özellikle hikayeye kendini kaptırınca oyundan kopamıyorsun. Eksiklikleri yok mu? Elbette var. Düşmanların takım arkadaşlarıma değilde sürekli bana saldırması. Ekibimdeki adamın 1 metre karşısındaki adamı vuramaması ve optimisazyonda ara ara yaşanan sıkıntılar. Bunlar zaman zaman sinir bozucu düzeye geliyor ama yine de mükemmel bir oyun. Black Ops Moder Warfareden bağımsızdır. O yüzden konular arasında bir bağlantı olmaması da oldukça doğal.
  • Black Ops mp,zombi kısmını beğeniyorum.Hikayesi iyi ama oyunun yapay zekası mw2'den daha kötü.
  • Aynen bence de black ops hiç call of duty e yakışacak bir oyun değildi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

    Modern Warfare serisini daha çok seven biri olarak Black Ops'un muhteşem bir oyun olduğunu düşünüyorum. Hikayesi, kurgusu, müzikleri, seslendirmeleri, karakterleri çok çok iyi. Özellikle hikayeye kendini kaptırınca oyundan kopamıyorsun. Eksiklikleri yok mu? Elbette var. Düşmanların takım arkadaşlarıma değilde sürekli bana saldırması. Ekibimdeki adamın 1 metre karşısındaki adamı vuramaması ve optimisazyonda ara ara yaşanan sıkıntılar. Bunlar zaman zaman sinir bozucu düzeye geliyor ama yine de mükemmel bir oyun. Black Ops Moder Warfareden bağımsızdır. O yüzden konular arasında bir bağlantı olmaması da oldukça doğal.


    Düşündüklerimin kelime kelime aynısı ha




  • oyun bence serinin dışına çıkmış.oyunda çok aksiyon var ve hafif de korku ögeleri var+zombi.güzel oyun ancak bence call of duty adına yakışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemh

    öncelikle black ops, modern warfare serisine bağlı değil. Tamamen başka bir senaryo. Sadece adı ve dağıtıcısı aynı. Yani mw serisi ile alakasının olmaması zaten doğal. Rezalet oynanış ve buglar olayınada katılmıyorum, oyunu orjinal aldıysan zaten gerekli patchlerle herhangi bir sıkıntı kalmıyor oyunda. Multiplayer kısmındada bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım (pc versiyonunda oynuyorum). Eğer korsan oynayıp patch yapamıyorsan, zaten oyun hakkında yorum yapma hakkın bulunmuyor. Epic dediğin oyunların multiplayerına bir gir bakalım, hackerdan noobtuberden bilmem neden geçilmiyor. En azından treyarch, infinity ward gibi, yap oyunu piyasaya sal arkana bile bakma olayı yapmıyor. Hackerlara karşı, glitchlere karşı güncellemeler yapıyor. Ben son 1 senedir en azından mw2 multiplayer için hiç adam gibi bir güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. Ne zaman mw2 oynamaya kalksam, abartmıyorum en az 2-3 oyunda bir ya wallhacker ya autoaim kullanan biri mutlaka cıkıyor. Dedicated server yok zaten, türklere denk gelemezsek 200 pingden aşagı alamıyoruz oyunlarda. Black ops da adamlar en azından bi dedicaded server desteği koymuşlar. Almanya fransa vs. lokasyonlu serverlarda 80-90 ping alıyoruz iyi kötü.


    kesinlikle katılıyorum. evet oyun ilk çıktığında buglarla doluydu fakat sürekli gelen güncellemelerle bu sorunu çözdüler. mw2 deki kadar wh ve autoaim bulunmuyor. sürekli farklı serverlarda oynamama rağmen belki 2-3 defa karşılaştım. bu kadarıda normal bence. şu an oyunun akıcılığı gayet iyi. birde türkiye lokasyonlu server olsa tadından yenmez işte :D




  • bence gayet güzel oyun tabi yine mw kadar iyi değil ama yine de bazı bölümler çok çok iyi...heme dr clarke ile ruslardan kaçış bölümü süperdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ¿SlaughteR¿

    oyun bence serinin dışına çıkmış.oyunda çok aksiyon var ve hafif de korku ögeleri var+zombi.güzel oyun ancak bence call of duty adına yakışmıyor


    Daha iyimser olursak : aynen böyle.
  • Bence Modern Warfare 2 Call Of Duty oyunları için kara lekedir , tabi ki Black Ops çok sorunlu doğdu , sorunların çoğu düzeltildi ama MW2'de GL kullananlar , Commando bıçakçıları gerçekten çok can sıkıcı durumda . Bazı noktalardan Spawn olur olmaz GL atıp takımın tamamını öldürebiliyorlar , veya biz daha ileri gidemeden Marathon Lightweight Commando kullanan arkadaşların gelip bizleri Tactical Knife'la bıçaklamaları çok sinir bozucu , hele chopper açan takım oyunu genelde kazanıyor MW2'de . Black Ops'ta da killstreakler oyunu etkilese de MW2'deki gibi etkilemiyor . Ayrıca boost yapanlar da cabası , Infinity Ward onları banlamaya üşeniyor . Black Ops'ta hile yapanlar banlandı . Aimbot , herkesi P10 70 level yapma hilesi gibi şeylere hiç değinmiyorum bile .
  • ben oyunu ps3 te oynuyorum bence güzel bir oyun bugüne kadar bir kaç kez bug gördüm onun dışında zombi modunda arkadaşlarınla headsetin varsa gayet eğlenceli wager matchler çok zevkli özellikle one in the chamber sp sini oynamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

    Black Ops mp,zombi kısmını beğeniyorum.Hikayesi iyi ama oyunun yapay zekası mw2'den daha kötü.


    BO'un zombie modu MW 3'deki survival modundan daha eğlenceli.
  • Sadece sonunun tatmin edici olmadığını söylediğimde bir kullanıcı kendinden geçip azına geleni söylemişti. Bu başlık çok sert olmuş ama haklı.
  • Arkadaşlar eleştirilerimi daha çok Singleplayer taraflı değerlendirirseniz daha doğru olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

    Arkadaşlar eleştirilerimi daha çok Singleplayer taraflı değerlendirirseniz daha doğru olacaktır.


    5-10 $ lık terraria veya limbo gibi oyunların singleplayer eleştirisi olur. 60$lık oyunun 5 saatlik singleplayerini tek taraflı düşünmek yanlıştır. Normal bir insan bu oyunun singleplayerini alır 1-2 kere bitirir 10 saat harcar, daha sonra 300 400 saat multiplayer oynar. 60$ oyuna verip 25 kere singleplayer oynanıyorsa ki, o insanın black opsun hatalarından daha büyük sorunları var hayatında demektir.
  • Ben de beğenmiyorum black opsu. Modern warfare daha hoşuma gitmişti. Özellikle birincisi.
  • Black Ops'u ilk gunden multi oynayan bilir ilk 2 ay anamız ağladı kasma , donma sorunlarından. Bence black ops , mw2 nin tırnağı olamaz. Mw2 yi bıkmadan usanmadan 1 yıl oynadım, black opsu 3-4 ay oynadıkdan sonra zerre zevk almamaya başladim ve bıraktım. Mw 2 nin müzikleri bile muhteşemdi , black opsta lobbyde çalan müzikten başka bişi yoktu. Zaten black ops resmen mw 2 nin ekmeğini yedi. Mw2 nin yakaladığı hava sayesinde black ops sattırdı.. Ama tövbe billah bi daha treyarch oyunu almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by__metallica

    Black Ops'u ilk gunden multi oynayan bilir ilk 2 ay anamız ağladı kasma , donma sorunlarından. Bence black ops , mw2 nin tırnağı olamaz. Mw2 yi bıkmadan usanmadan 1 yıl oynadım, black opsu 3-4 ay oynadıkdan sonra zerre zevk almamaya başladim ve bıraktım. Mw 2 nin müzikleri bile muhteşemdi , black opsta lobbyde çalan müzikten başka bişi yoktu. Zaten black ops resmen mw 2 nin ekmeğini yedi. Mw2 nin yakaladığı hava sayesinde black ops sattırdı.. Ama tövbe billah bi daha treyarch oyunu almam


    +1
  • konuyu açan arkaaş oyunu orjinal almış mı meraklar içindeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.