Şimdi Ara

BEN BU DEĞİLİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz uzun olabilir okuyup cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
    Bu sene sınava giricem ve 11 sonlarından bu yana düzenli denebilecek şekilde çalışıyorum.
    Zor kaynakların testlerinde gayet başarılı oluyorum gerek mat olsun gerek fen.
    Konuları tekrar niyetiyle gözden geçirirken aynen şunu yaşıyorum"Ben bunu biliyorum.Ee ben bunu da biliyorum...Bunu da...Bunu da"
    Hep böyle oluyor soruları çözerken zorlanmıyorum gayet iyi yapıyorum.Her şey iyi gibi değil mi ancak hiç de öyle değil.
    Denemelerim hep kötü hep kötü.Sınav anında bir türlü yapamıyorum sınavdan sonra aynı soruları zorlanmadan yapıyorum.Neredeyse her deneme böyle oluyor.Bu sorunu bir türlü çözemedim ve çözemiyorum.Bugün ise dershane sbs sınavına girdim.Hocalarım 1. Sınıfa gireceğimden eminlerdi.Ama ben 80 90 yapabileceğim bu sınavdan bunun neredeyse yarısını yaptım.Tabii ki moral de sıfır hatta yıkıldım demem de doğru olabilir.Ruhsal bir çöküntü yaşıyorum sanki içinde bulunduğum bu anormal durum karşısında gün geçtikçe mahvoluruyorum ve şuan sadece bu durumu düzeltmek istiyorum.Benim bu olmadığımı herkes biliyor ben de biliyorum ama o sınav anı her şey alt üst oluyor.Sorunun büyümesi beni bitirir diye düşünüyorum ve düşüncelerini tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Evde süre tutup deneme çözüyor musun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin sorununuz tecrubesizlik deneme alın ve süre tutarak çözmeye başlayın ve moralinizi bozmayın adı üstünde deneme bu daha senenin başındayız bide denemelerdeki eksik olduğunuz konulara bakın tekrar edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiji_itou K kullanıcısına yanıt
    Her gün paragraf ve arada mat denemeleri çözüyorum ama hocalar ısrarla çözme deyince ara vermiştim matematiğe.Genel denemeyi de dershane dışında hiç çözmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazdıklarından şunu anlıyorum bu sorunu birkaç sınav üst üste yaşamışsın bu da sende bir ön yargı meydana getirmiş ve girdiğin sınavlara bu ön yargıyla giriyorsun. Ben böyle hissettim. Öncelikle daha senenin başındasın. Boğuluyormuş hissine kapılamana gerek yok. Önünde uzun bir zaman var. Onlarca deneme olacaksın. Denemelerde biraz da kendini üstün görmen gerekiyor ama bu kibre kaçmayacak şekilde olmalı. Sorunun bir insan ürünü olduğunun ve kendinin bunu çözebilecek kapasitede olduğunun farkında olman gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde deneme çözmeden ilerleme kaydetmen çok zor. 2018-2019 TYT-AYT yi de çözmüş olman gerekiyor (yeni sistemi tanımak için). Konuları dert etme bitmiş olması şart değil deneme çözerek de çok şey bitiyor emin ol. Her denemeyi eksiklerini fark edip gidermen için bir fırsat olarak gör. Kısacası sınavı bir öğrenme yöntemi olarak görmen gerekiyor. Her denemeden sonra kötü yapmışsın diye moral bozan hocaların varsa da gül geç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seninle aynı durumu yaşadım hayatım boyunca, sadece senden 2 yas buyugum ilk senemde de 2. senemde de bütün hocalarım derece beklerken kendimi de onları da hayal kırıklıgına ugrattım bu sene 3. senem gerçekten çok kötü bi his seni en iyi anlayanlardan benim. ek olarak bu sene girdiğim sınavda üstüne kontrol edilmeyen heyecan + stres girdi daha bi sıctım
  • Ben de senin gibiyim çaliştiklarimi sinava yansitamiyorum bu gidişle psikolojik tedavi görecem zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlariniz için teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.