Şimdi Ara

BEN ANLAMA ÖZÜRLÜYÜM herhalde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEN ANLAMA ÖZÜRLÜYÜM HERHALDE . FORUM ANA KURALLARINIhttp://forum.donanimhaber.com/registration.asp OKUDUM . KONU DIŞI BÖLÜM KURALLARINI OKUDUM . burada konu hortlatmanın yasak olduğunu ve bunu yapan kişinin ceza almasını gerektirdiğini yazan bir madde algılayamadım. dediğim gibi ben anlama özürlü olduğum için mi yoksa böyle bir madde olmadığı için mi ???



  • Kendine hakaret ettiğin için seni şikayet ettim, ceza alacaksın gene
  • Eski konuları gereksiz yere yukarı taşımak, tüm forumda yasak olan bir davranıştır, sadece sizin açtığınız konular için geçerli değildir, tüm konular için geçerlidir. Aldığınız uyarı nedenine bakınız ''Gereksiz Konu Hortlatımı'' ve konu dışının 10. maddesine bakınız:

    10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 20 Mayıs 2011; 13:38:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Eski konuları gereksiz yere yukarı taşımak, tüm forumda yasak olan bir davranıştır, sadece sizin açtığınız konular için geçerli değildir, tüm konular için geçerlidir. Aldığınız uyarı nedenine bakınız ''Gereksiz Konu Hortlatımı'' ve konu dışının 10. maddesine bakınız:

    10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.

    öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim hocam. 10 maddede '' açtığınız konu'' diyor yani benim açmış olduğum bir konu değil. ayrıca ben konuya kimseye hakaret etmeden, kimseye ithamda bulunmadan bir espiri ile yorum yaptım. yani up veya smile koymadım. benim buradaki isyanım konunun silinmesine değil benim isyanım 8 yıl önce açılmış bir tartışmaya '' demek ki kimse kimseyi sindirememiş'' şeklindeki yorumum. ben 8 sene önceki bir konuya yorum yaptım diye 3 ceza puanı yedim.
    ben 4 yıl hukuk okudum ne ceza yasaları nede başka bir yasa bu 10, madde gibi kullanılamaz. kaldı ki bu 10, maddeye göre ceza aldıysam.
    1 ay öncede daha nedeni belirlenmemiş bir ceza yedim. uyarı sayfasında cezanın nedeni dahi yazmıyor . ona itiraz etmemiştim ama bu son ceza puanı artık bardağı taşırdı.
    bir admin'in gelip burada bana açıklama yapmasını bekliyorum




  • Konu hortlatmak yasaktır. Kurallarda açıkça yazmaması serbest olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerstorm
    Konu hortlatmak yasaktır. Kurallarda açıkça yazmaması serbest olduğu anlamına gelmez.

    Kurallarda yazmayan birşeye dayanılarak ceza verilmesi kulağa pek etik gelmiyor.
  • Kurallar detaylı hazırlansa da ne siz ne de biz uğraşsak çok mu kötü olur ? Zor bir şey olmasa gerek...
  • Kurallarda özellikle hortlatmanın yasak olduğunun belirtilmesine gerek yok, "Konuyla alakasız mesaj" olarak verilir ceza, ki gereksiz yere konu hortlatmak da konuyla alakasızdır.

    Yanlışlıkla konu hortlatanlara ceza verilmiyor zaten, kasten gereksiz yere konu hortlatımına ceza veriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.