Şimdi Ara

Belediye Otobüsü ile kazaya karıştık yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün 590 km Doblom ile ana caddeden evimin sokağına girecek iken belediye otobüsü sağ arka direkten çarptı.Yol ağzından sola dönecek iken sinyalimi verdim yola girdim dönüşü tamamladım derken vurdu Polis çağırdık olay yerinde tutanak tutmadı yarın Trafik şubeden alın tutanaklarınızı dedi.Bi katakulli olup ta haksız çıkmaktan korkuyorum.Şöför frene bastım ama aracım durmadı kaydı dedi.Tabi bunlar kaza tutanağına geçicek mi bilemiyoruz.Bir de tutanağa itiraz etme hakkım var mı ? Sonuçta kendi kafasına göre tutacak umarım mobese vesaire bi kayıt vardır.



  • çok geçmiş olsun. ben niye olay yerinde tutanak tutmadıklarını anlayamadım. böyle kazalarda belediye kendini haklı çıkarmak için herşeyi yapıyor diye duymuştum. umarım polis tutanakta aleyhinize birşey belirtmez de itiraza gerek kalmadan işiniz hallolur.
  • belediyeyi korumakta nesiymiş... baktın katakulle yapıyorlar ver mahkemeye kardeşim... hatta aracının 2.el değerini düşürdü diyede mahkemeye başvur. arkadaşımda 2008 dizel corsa vardı. sivil otobüs park yerinden çıkarken arka kapı ve çamurluğu mahvetti. arkadaşım 2.el fiyatını düşürdüğü için mahkemeye vereceğini söylediğinde hepsi *ıçıyla güldüler. üzerinden 1,5yıl geçti mahkemeyi kazanmak üzere. şimdi yana yana arkadaşımı arıyorlar abi gel davadan vazgeç sana şu kadar para verelim diye. arkadaşımda şimdi *ıçıyla gülüyor... mahkeme devam. karşı taraf hem değer düşüşünü hem mahkeme hem avukat masrafarını ödeyecek...
  • Teşekkür ederim.Vllahi felaket moralim bozuldu canım arabam mahvoldu arka camurlugumu ıcerı göçürdü aslında çok bir şey yok ama yine de insanın içinde birşey kalıyor.Şöförün beyanı inşallah tutanklara geçer aksi taktirde sıkıntı yaşayacaığımız umuyorum.Şöförün herşeyi alttan alması ilk anda hatasını kabul etmesi beni ve çevremdekileri gerçekten çok yatıştırdı.20 senedir aynı yerde oturuyoruz esnaf,komşular vesaire tepki gösterince adam hiç sesini çıkartamadı.Ama olay yerinde tutanak tutulmayıp yarın şubeden al demeleri kafamı çok karıştırdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loading__ -- 20 Mart 2011; 16:30:28 >
  • Bildiğim kadarıyla araçlardan biri resmi plaka ise bunu yapıyorlar, benzeri arkadaşımın aracında başımıza geldi maliyeye ait minibüs geri geri gelip arkadaşın aracına vurdu polis geldi inceledi yazdı çizdi tutanağı yarın z.burnundaki merkezden alabilirsniz dedi.. olayı aynı şekilde saptırmadan tutanağa yazmışlardı belki işin prosedürü bu olabilir...
  • evet arkadaşlar bugün gittim ve tutanağı aldım Kavşakta geçiş üstünlüğüne uymadığım için asli kusurlu bulunmuşum.Ama memur arkadaşlar otobüse ait fren izlerini kayda geçmemişler.Benim aracım ile otobüse çarptığmı söylemişler.Sola dönüş yapar iken otobüsün ön tarafına aracın yanı ile çarpmışım büyük beceri val.Kaza krokisini de yükleyecektim ama beceremedim iç sunucu hatası falan diyor.
  • Çekeceğiniz ceremeyi Allah olayı çarpıtanlardan fitil fitil çıkarsın..

    Aman arkadaşlar belediye otobüslerinden uzak durun..
  • arkadaşlar geçenlerde biz de böyle ufak hasarlı bir kazaya karıştık. iki aracın da plakası sivildi. 3 gün sonrasına gün verip şubeden gelin alın dediler. sanırım işler böyle yürüyor.

    hocam bu arada sizin raporu da nasıl yazmışlar öyle akıl var mantık var.
  • Otobüs bana sağ arka çamurluktan kayarak çarpıyor.Ama kaza tutnağını tutan memur tutanakta benim aracın yan tarafı ile otobüse çarptığımı ifade ediyor Hakkımı helal etmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loading__

    Otobüs bana sağ arka çamurluktan kayarak çarpıyor.Ama kaza tutnağını tutan memur tutanakta benim aracın yan tarafı ile otobüse çarptığımı ifade ediyor Hakkımı helal etmiyorum


    Kaza anında resim çektiyseniz onlarla ve kaza tutanağı ile sigortacınıza gidip bilgi verin kaza bu şekilde oldu fakat tutanakta farklı yazılmış deyin onlar gerekli işlemi yapıyorlar.
  • Siz siz olun. belediye otobüsü ile sakın kazaya karışmayın. Emniyet mensupları belediye otobüslerine bedava biniyorlar. yemek yedikleri kabı temiz tutmak isterler. Melih Gökçek Ankara'da belediye otobüslerini emniyete de paralı yapmıştı da kızılca kıyamet kopmuştu. trafik polisleri önlerine gelen otobüse bahane bulup ceza yazıyorlardı.

    Ne demek istediğimi anladınız mı şimdi. Ayrıca haksız bulunursanız belediye otobüsü seferden kaldığı her saat için sizden ceza alınır. Bu ceza istanbul'da saati 500 TL den yazılıyor. Ankara'da zannederim 250 TL.
  • büyük geçmiş olsun... üzücü bir durum..
  • Teşekkür ederim sağolun
  • yahu olurmuuu ver mahkemeye... yapılan şeyleri anlat... resim mesim ne varsa ver mahkemeye...
  • bir kaza haberi daha ego otobüsü alt geçide uçmuş. kazada kim haklıdır görmeden konuşmak dogru olmaz ama genel olarak ego şöförleri inanılmaz tehlikeli kullanıyorlar. evim keçiören de, akademisyenim iş yerim hacettepe univ. beytepe kampüsünde neredeyse hergün en az bir kaç defa ego söförlerinin aşırı tehlikeli hareketlerine denk geliyorum. fırsat oldukça arayıp şikayet ediyorum.

    kazanın haberi
     Belediye Otobüsü ile kazaya karıştık yardım Lütfen !


    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20003448.asp

    video :http://hurriyet.cubecdn.net/Haber/otobus_kopru_26022012_1116_wmp4.mp4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 26 Şubat 2012; 12:44:02 >




  • geçmiş olsun...
    bunlar malesef belediyelerin suçu kontrol etmeleri lazım sora şöförlere gereknin yapılması lazım
    sakaryada belediye otobüsün den çok kırmızı dolmuşlar var bilen bilir ( doblo , connect , vs araclar)
    araçların birtanesi sağlam değil hertarafı ezik vuruk ve trafikte zamanla yarışıyolar
    bizim kırmızı dolmuşlar gibi türkiyede insan yoktur hem suçlular hem güçlüler
    kimsede bişi yapamıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.