Şimdi Ara

BEKO KLIMALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar beko arcelık kotu aman daıkın mıtsubıshı malum markaları dıyen kısıler bu daıkın mıtsubıshı adına calısan servılser..arcelık beko vestel vsvs cok satıyor bu markalar az bu yuzden burda kotuleyerek satısları artırmak ıstıyorlar.bende yenı kayıt oldugumda bu meshur markalardan alacaktım ama yakınımızın arcelık mıror alması uzerıne fıkrım degıstı..sonrada ogrendımkı bu mutsubıshı vsvsvs tavsıye edenler hep bu markalar adına calısanlarmıs burda..sız sız olun burdan blgı edının ama alacagınız klımayı mutlaka orda yada burda bır yolunu bulup test edın..umarım bu forma artık sadece gercekten klıma kullanıcısı olup servıs vsvsvs yanlı bılgı verenler mesaj atmaz.bende az kalsın bosuna o kadar para verecektım..herkes denesın bır sekılde alacagı klımayı oyle alsın ne marka alacaksa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: facesubken

    arkadaslar beko arcelık kotu aman daıkın mıtsubıshı malum markaları dıyen kısıler bu daıkın mıtsubıshı adına calısan servılser..arcelık beko vestel vsvs cok satıyor bu markalar az bu yuzden burda kotuleyerek satısları artırmak ıstıyorlar.bende yenı kayıt oldugumda bu meshur markalardan alacaktım ama yakınımızın arcelık mıror alması uzerıne fıkrım degıstı..sonrada ogrendımkı bu mutsubıshı vsvsvs tavsıye edenler hep bu markalar adına calısanlarmıs burda..sız sız olun burdan blgı edının ama alacagınız klımayı mutlaka orda yada burda bır yolunu bulup test edın..umarım bu forma artık sadece gercekten klıma kullanıcısı olup servıs vsvsvs yanlı bılgı verenler mesaj atmaz.bende az kalsın bosuna o kadar para verecektım..herkes denesın bır sekılde alacagı klımayı oyle alsın ne marka alacaksa..


    Dediğiniz tabiki doğru, eğer iyi ürünlerse neden daha fazla para veresiniz ki! Bu dedikleriniz bu markaların her ürünü için geçerli olan kelimeler değil. onların zaten piyasadaki iyi klimalarla aynı fiyata satılan ürünleri tabikide iyidir. ama birde çok ucuza satıp türkiyeyi klima çöplüğüne çevirdikleri marka ve ürünler var. burada önemli olan çok para vermek değil siz zaten normalo bir para vermişsiniz. Güle güle kullanın klimanızı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: facesubken

    arkadaslar beko arcelık kotu aman daıkın mıtsubıshı malum markaları dıyen kısıler bu daıkın mıtsubıshı adına calısan servılser..arcelık beko vestel vsvs cok satıyor bu markalar az bu yuzden burda kotuleyerek satısları artırmak ıstıyorlar.bende yenı kayıt oldugumda bu meshur markalardan alacaktım ama yakınımızın arcelık mıror alması uzerıne fıkrım degıstı..sonrada ogrendımkı bu mutsubıshı vsvsvs tavsıye edenler hep bu markalar adına calısanlarmıs burda..sız sız olun burdan blgı edının ama alacagınız klımayı mutlaka orda yada burda bır yolunu bulup test edın..umarım bu forma artık sadece gercekten klıma kullanıcısı olup servıs vsvsvs yanlı bılgı verenler mesaj atmaz.bende az kalsın bosuna o kadar para verecektım..herkes denesın bır sekılde alacagı klımayı oyle alsın ne marka alacaksa..

    Arkadaşım buradaki konuyu inceleyin dediğiniz markalar size D sınıfı bile olmayan cihazı A sınıfı diye satıyorlar.Siz yinede istediğinizi alın ama burada yazanların çoğu bu markalarla çalışsada tecrübelerini yazıyor .Bu kişileri kötülemek ,çıkar sağlamak için buradalar demek yanlış bir uslup.Konuyu okursunuz kendiniz karar verirsiniz size kimse zorla malmı satıyorki sanki elma şekeriyle çocukmu kandırıyoruz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_24593377/mpage_1/key_sinifi//tm.htm#24593377




  • arkadaşım bekodan istediğin modeli alabilirsin hiç bir sıkıntında olmaz
    http://www.hemenalucuzal.com/index.php?do=catalog/show2&p=60
    ürünlerin detaylı bilgisine buradan bakabilirsin
  • Bekonun plastik sesinden bende şikayetçiyim. Mitsubishide tık yok canavar gibi.




    quote:

    Orjinalden alıntı: ygt07

    quote:

    Orjinalden alıntı: colak.serdar

    Arkadaslar merhaba .
    Bu ay sonunda Beko Neo Plasma 7830 D almayı düşünüyorum sitesinde Peşin Fiyatı : 1.956,00 YTL yazıyor. ama kafamı karıstıran neo plazma olmasının artısı ne ? diğer modellerle kıyaslıyorum. teknik özellik aynı. Beko klima kullanan arkadaslar fikirlerinizi alabilirmiyim ?

    Özellikleri :
    Tipi : Monosplit
    Plasma Özelliği : Neo Plasma
    Soğutma Kapasitesi (Btu/h) : 24500
    Isıtma Kapasitesi (Btu/h) : 28000
    A Enerji Seviyesi : Var
    Uyku Modu ( Sleep Mode ) : Var
    Dış Ünite (GxYxD) mm : 870x800x320
    Otomatik Sıcaklık Kontrolü : Var
    Akıllı Çalışma Sistemi : Var
    Çoklu Programlama Özelliği ( Timer ) : 24 Saat


    Tesekkurler



    Kardeş aman derim Bekodan uzak dur. Güzel ısıtır, güzel soğutur ama extreme hava koşullarında şişer. Forumu takip etti isen beko, vestel, bosch gibi ürünler kesinlikle tavsye edilmez. Bende 7600d modeli vardı. 7 ay kullandım geri verdim ama illallah getirdi. Her hafta servis evde. Habire dış ünite buzlanır, sık defrosta girer, heleki iç ünite fan hızı hasta eder. Onun da dışında iç ünite plastiğinin genleşmesinden kaynaklanan çatırtı sesleri seni yataktan bile uyandırır. Plastik kalitesi işte. Sonra hava yönlendirici yatay ve dikey flaplarının motoru bir ay sonra zırıldama başlar habire değiştirirsin. Plasma ne diye somuşsun, havayı temizleyici bir filtredir. Odaya negatif iyonları dağıtarak oda oksijenini bile havayı temizlemek adına düşürebilir. Teknik tanımı böyle ama bekodaki plasma hiçbir işe yaramaz o ayrı. Açsan da kapatsan da oda havasında bir değişiklik olmaz. yani sana diyeceğim o ki bu paraya başka cihazları düşün ya da biraz dah para gözden çıkar habire evine servis gelmesin, önerebileceğim cihazlar aşağıda tabiki fiyatları da bir o kadar yüksek. Saygılar..

    1-Daıkın
    2-Sharp
    3-Mitsubishi Electric ya da Heavy
    4-Fujitsu ya da General(ikisi de aynı)
    5-Toshiba
    6-Hitachi
    7-Panasonic(ama distribütör ve servisler rezalet ondan sona yazdım)




  • Beko gerçekten servis açısından çok iyi %100 katılıyorum.



    quote:

    Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

    2 adet lg-beko klima kullanıyorum 2 yıl önce aldım. hem soğutma hem ısıtma için. iç ünitenin sesi abartıldığı kadar fazla değil. dış ünite sesini bazen duyamıyorum, çalışıp çalışmadığını anlamak için cihaza dokunuyorum titreşimi algıladığım zaman çalıştığını anlıyorum. İzmir'de oturuyorum, kışın daha defrosta geçtiğini görmedim. komşumda m..... marka klima var, yan balkonda, klimasını çalıştırdığında kapımı penceremi kapatıyorum gürültüsünden odada durulmuyor. elektrik tüketimide abartılı değil. 14500 ve 9500 btu kapasiteleri var. klimaların çalışmadığı dönemlerde 60-70 ytl gele elektrik faturam, klimalar çalıştığı dönemlerde daha 120 ytl yi geçmedi (yazın 1-2 hafta hiç kapanmadan 24 saat çalıştığı oluyor). sokakta dolaşırken çevrenize bakın dış ünitelerdeki markaların ismine, kabaca bir yüzdeye vurun ne kadarı lg-beko. şikayetvar.com'daki şikayetleri iyi incelemek gerekli ne kadarı kullanıcı hatası(yetersiz btu seçimi, vs.) ne kadarı ürün hatası. ürün-arıza oranına da bakmak gerekli, piyasadaki 1000 lg-beko klimadan 50 tanesine şiakyet geliyor diyelim, yerlere göklere sığdırılamayan diğer markalara bakın, piyasadaki 100 ürününden 25 tane şikayet var. yüzde hesaplarını siz yapın. her markada sorunlu ürün vardır.

    geçen yıl yakın bir arkadaşımın çektiklerini kimse çekmemiştir. m... marka 18000 btu luk bir klima aldı, servis montaj yaptı bastılar düğmeye klimadan tık yok çalışmıyor. 3 saat uğraştılar olmadı. bölge müdürlükleri denen bir yerden geldiler baktılar dış ünite değişecek dediler, 3 hafta bekledi, değişti, yine aynı sorun, bu sefer iç ünite değişecek dendi,2 hafta bekledik, değişti, yine çalışmadı. iç-dış değişecek dediler, 3 hafta sonra yenisi geldi, yine aynı şey klima çalışmadı. 3 hafta bekledi, komple değişti, yine çalışmadı, sonunda iade etti (mahkemeye vermekle tehdit etti ancak öyle iade edebildi). gittik lg-beko aldık aynı gün servis geldi yarım saatte taktı, düğmeye bastı 25m2 oda 3 dakika içinde buz gibi.

    evimde 20 tane lg-beko, arçelik ürünü kullanıyorum, arızaları oluyor, servisi aradığımda aynı gün ya da engeç ertesi servis kapımda, 2 hafta önce pazar günü bulaşık makinemde sorun oldu, çağrı merkelerini aradım arıza kaydı için, servis pazartesi gelir demelerini beklerken nöbetçi servise durumu iletiyorum birazdan sizi ararlar dediler. 10 dakika sonra nöbetçi servis aradı randevu aldı, 2 saat sonra servis kapımda. her teknik servisi çağırdıktan sonraki gün çağrı merkezlerinden arayıp "ürününüzün sorunu giderildi mi, servis kalitesinden memnun kaldınız mı?" şeklinde sormaları ve arızayı kapatmaları cabası. yine bir örnek, geçen ay Arstil'den 180 ytlilik bir baza (sandıklı yatak) aldım,1 hafta sonra müşteri hizmetleri aradı "ürününüz kuruldu mu? üründen memnun kaldınız mı? servisten memnun muydunuz? eğer herhangi sorununuz olursa 444..... nolu çağrı merkezimi lütfen arayın" dediler. başka bir örnek, 3 yıl önce çamaşır makinesi aldımi servisin gelip montaj yapmasında sorun çıktı(dedikleri saatte gelmediler ertesi gün gelelim dediler) bölge müdürlüklerini arayıp durumu bildirdim, servise yazılı uyarıda bulundular. 3-4 ay sonra öğrendim ki o servis hakkında başka şikayetlerde varmış bu nedenle yetkili servisliği elinden alınmış ve lg-beko, arçelik ile ilişiği kesilmiş.

    biraz uzun oldu ama, okuyup anlaması gerekeni anlayanlar anlamıştır neyin ne olduğunu.




  • Bu forumda bazı arkadaşlarda (bence yanlış olan) bir kanı var:

    Daikin, Mitsubishi gibi markalar bu foruma katılan bayiler tarafından salık veriliyor. Bu kişiler bu markaları öve öve bitiremiyor.

    Ben finans sektöründeyim, bu firmaların hiçbiri ile (sempati dahil) hiçbir ilişkim yok. Ben de Daikin ve Mitsubishi Electric klimaların teknolojik olarak çok üstün olduğuna inanıyorum, kullanıcılarına büyük konfor sağlıyorlar, ayrıca elektrik tüketimi açısından tasarruflu modeller.

    Diğer klimaların çoğunun yerli üretim veya Çin'den ithal klimaların bu markalarla boy ölçüşecek hali yok. Boşuna Beko iyidir, Arçelik üstündür, Vestel bir tanedir diye kimse başını kuma gömmesin.

    Ha, şu var: Daikin ve Mitsubishi gibi klimalar pahalı klimalardır. Tamam buna ulaşılamadığı zaman daha uygun fiyatlı Çin veya yerli üretim klimalar satın alınabilir.

    'Ne kadar ekmek o kadar köfte' diye bir laf vardır. O klimalar için de bu söz geçerlidir.


    Başkan




  • Ben evimde ve iş yerimde beko klima kullanıyorum. Son derece memnunum. Yanlız bu klimaların( sadece beko değil aynı seviyede tüm klimalar) çok soğuk havalarda dış ünitesinin sorun yaptığını duydum. Adana da olduğumuz için benim böyle bir sorunum yok tabi...
  • Tekrar Merhaba,
    Hızımı alamadım. Dün araştırırken; düşük fan hızında 25dB ses seviyesi olan, R410A gaz içeren, kullanım klavuzunda son sayfanın iç yüzünde "Ürününüz ARÇELİK-LG A.Ş. adına LG Electronics Inc (LG Twi Towers, .......... KOREA) tarafından üretilmiştir" yazan, buradan Korede yapılmış olduğunu anladığım, ancak şu anda BEKO'nun internet sitesinde yer almayan, sabah telefonla BEKO Müşteri Hizmetlerinden şu anda ürün gamında yer almadığını öğrendiğim LG-BKE 7625 D Inverter Klimayı da 1150YTL / 10 taksitle aldım. Bunun şu andaki muadili 7685 D modeli, 26dB, 1300YTL ve kullanım klavuzunda Türkiye üretimi olduğu yazıyor.

    "Neden almış olduğun MITSUBISHI Heavy DXK 12 Z2-S'den bir tane daha almadın?" dediğinizi duyar gibiyim.
    MITSIBISHI'nin bu modelinin Türkiye'de tükendiğini söylüyorlar. Belki şans eseri bir İklimSA Bayiinde kalmış olabilir AMA ben onu arayıp bulduruna kadar indirim kampanyası sona erebilir, almayı düşündüğüm Kore üretimi LG-BKE 7625 D de satılabilirdi. AYRICA benzer özelliklerde, KORE üretimi, aynı gazı içeren, Inverter klimayı 300YTL daha ucuza almak ve BEKO'nun yaygın servis ağından faydalanmak da işime geldi doğrusu.




  • merhabalar

    sanırım 7625 in yeni kodu 7680 dir. saha sessiz çalışıyormuş...

    http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-Lg-Beko-7680-D-A-Enerji-12000-btu-Neo-Plasma-Lg-Beko-inverter-klima-Sitemize-ozel-HEDiYELi-_1329.html?search=7680#0


    bekoyetkilisatici.com'da hediyeli sanırım sezon dışı olduğu için galiba.. tavsiye ederim.




  • neo plazma gözle görülmeyen tozları polenleri üzerine elektriksel akımla çeker . Hatta bir kere çalışırken bakayım dedim elektrik çarptı !! :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.