Şimdi Ara

Bekleyiş sona erdi: İşte karşınızda GTA 6 fragmanı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önceden fragman mı verilir düşündükçe sinirleniyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyuna boş eleştiride bulunan herkes oyun çıktığında ona hayran kalacaklar

  • GTA VI Çıksa, İlk Gideceğim yerler:Malibu Club,Ocean View Oteli,Vercetti Konağı(Eğer olursa).

  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

    Şuan beyni önünde ergen tayfa yapılan en ufak olumsuz yoruma "yobaz, sen oyundan anlaman öük vak vak" gibi gibi garip gurip -5 iq yorum yağdırıyor.


    Elemanlar mala bağlamış durumda.


    Buradan harbi şu sonuç çıkıyor, oyun tamamen düşünme melekelerini kaybetmiş gen z için yapılmış bir saçmalık.


    Bir düzgün oyun kültürümüz vardı onunda içinden geçtiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi şaşırtacak fragmanları da ilerleyen dönemlerde paylaşacaklarını düşünüyorum. Oyun çıkana kadar fragmanlardan da bayağı etkileşim kasar rockstar.

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Kanka bunların editörleri 2 sene önceki olayı bile bilmez, zaten dediğin oyun varken muhtemelen bebektiler. Normal, fazla bir şey bekleme.

  • Erwin kullanıcısına yanıt

    İlk defa HD era'da kadın karakter olacak demek istemişlerdir muhtemelen. Dürüst olmak gerekirse kimse gta 3 ve öncesini merak etmiyor, ilgilenmiyor. Dönemleri için iyi oyunlar olabilir ama şimdi kesinlikle oynamaya değmeyecek oyunlar. Bu yüzden çoğu oyuncu gta 3 ve öncesini bilmez. Eminim ki gta 5 i oynayan kesimin %90'ı gta 3, san andreas ve 4'ü oynamamıştır bile. Editöre biraz haksızlık ediliyor bana kalırsa, herkes ne dediğini anlamak istemiştir. Keşke bir parantez açsaydı da çok bilmişlere de fırsat vermeseydi. Bazen gerçekten gereksiz kaba olunabiliyor. Millet herkesin açığı yakalamaya çalışıyor bu aralar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA direkt Floridalılardan çalmış  

  • İki Amerikalı feminist Twitter'da bağırıp çağırsın hemen değiştirirler.Öyle korkuyorlar yani seksi kadın yapmaktan.Woke kültürü batı oyunların içine etmeye devam ediyor.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben de onu ümit ediyorum. Umarız ki Ray Liotta ölmeden öncesinde seslendirme işlerini halletmişlerdir de şöyle orjinal Vercetti sesiyle görürüz oyunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harika görünmüyor mu sizce de;:)))))

    anlaşılan beklediğimize fazlası ile değecek 

  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Boşuna ümitlenme.Gta 5 de nasıl Cj'yi goremediysen 6 da da Tommy'yi goremezssin.Olursa en fazla easter egg olarak göndermesi olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exolus kullanıcısına yanıt
    Burada görmen genel anlamda tüm medyada görmen manasında, sadece DH değil tabi ki. Yüksek ilgi ve talebin oluşturduğu zorlama da milyar dolarlık bir pazarın oluşturduğu bir zorlama olur. Böylelikle finans, borsa, yatırımcılar vs firmaya yap şu oyunu adamı hasta etme baskısı yaparlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle gta 6 nın konusunda watch dogs 2 nin gta 5 ten daha iyi olduğunu gta mın araba sürüp adam vurmaktan ibaret olduğunu argumanlı şekilde yazdim millet sacma sacma argumansiz seyler yazıyor gta isminden başka bisey bilmiyor çoğu kişi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA 6 BLM

  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

    Öyle demek istemişlerdir şöyle demek istemişlerdir diye gideceksek her söylem için bunu söyleyip işin içinden çıkmak mümkün değil mi ? Ben şöyle açıklayayım bu cümleyi, siz böyle anlamak istemişsiniz olay bu. Defalarca gta6 başlıklı haber (çoğu da resmi olmayan içeriklerden oluşan haberler) yayınlandı bu sitede ve bu ilk oynanabilir kadın karakter vurgusu her zaman kullanıldı. Yani bilmemek veya bildiği halde umursamamak gibi bir durum harici başka açıklaması yok bu durumun.


    Gta3 öncesi oyunları kimsenin merak etmediği veya ilgilendiği gibi bir genelleme nereden çıktı anlamadım . Bu da tamamen sizin kendi düşünceniz :) Yani düşündüğünüz yazıp hatalı bilgi vereni övdüğünüz ilginç bir mesaj olmuş bu . Sizin veya etrafınızdaki bazı oyuncuların gta3 ten öncesi ile ilgilisi alakası olmayabilir bu sizin doğrunuz, ben gerçek olandan bahsediyorum kendi doğrularımdan veya sağdan soldan sızan yalan haberlerden değil . GTA koca bir seri ve kafanıza göre su oyunları yok sayıyoruz denilecek bir marka değil . Ha yok sayan sayar ama burada kişisel doğrular değil gerçeklerden bahsettiğimiz için terkar söylemekte fayda görüyorum , Gta6 da yönetilecek kadın karakter GTA serisinde oynanabilir olan ilk kadın karakter değil . Birilerinin ilk iki oyunu ve arada çıkan ek paket olan London 1969u kale almıyor olması o kişilerin kendi düşüncesinden başka bir şey olamaz. Ha yaşı yetmediği için veya bilgi eksikliğinden ötürü yanlış bir şeylerden bahsediliyorsa bilen birinin çıkıp düzeltme yapmasından ötürü memnuniyet duymak gerekir , en azından aynı şey benim başıma gelse ben böyle düşünürüm ama değişik bir devirdeyiz , sizin mesajınızdaki gibi düşünen eminim bir sürü kişi vardı ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bi DELİKANLI ÇIKIP İHA SİHA YAPTI HELAL OLSUN .. AMA Bİ DELİKANLI ÇIKIP İSTANBUL DA GEÇEN Bİ OYUN YAPAMADI ... 10 yıl önce de bunu yazdım şimdide yazıyorum istanbulun oyunu yapılsın GTA SERİSİ NOKİA GİBİ KALAKALIR

  • Balon 6

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu oyuna bile b.k atarak farklı olduğunu sanan Entel Feridunlar umarım siz de hayattan bir gün keyif alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.