Şimdi Ara

begendigim notebook, goruslerinize ihtiyac var. (desktop replacement)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yeni bir desktop replacement notebook almaya karar verdim. Genelde oyun + foto edit + universitede gerekli bir kac program icin dusunuyorum. Oyun oynarken max ayarlarda FHD oynayabilirmiyim. Makina nasil, isteklerimi karsilarmi? kullanan kullanmayan fikir sahibi olan herkesin goruslerini bekliyorum. Guzel yorumlar alirsam almayi ciddi sekilde dusunuyorum.

    Notebook:

    MSI GT70 0ND-202US 9S7-176212-202 Notebook PC - 3rd generation Intel Core i7-3610QM 2.3GHz, 12GB DDR3, 750GB HDD, DVDRW, 2GB NVIDIA GTX 675M, 17.3" Full HD, Windows 7 Home Premium 64-bit.

    Yardimci olan herkese simdiden tesekkurler. Iyi forumlar.



  • Hocam özellikleri bence gayet iyi. İhtiyaçlarınızı da rahatlıklıkla karşılar ama sanırsam bu bilgisayar Türkiye'de yok. Yurtdışından falan mı alacaksınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci, ram , ekran kartı , vs. özellikleri fazlasıyla yeterli. Hem oyun hem multimedya için oldukça sağlam özellikleri var. Oyunları ultra ayarlarda sorun olmadan oynatabilir. (tabi belirli bir süre sonra ayarlar düşecektir. Oyunlar ve ekran kartları sürekli güncel olduğu için.) Fakat hdd + ssd mi, yoksa sadece hdd mi var? Ayrıca fiyat ne kadar? Bir de nerden alacaksın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soylemeyi unutmusum makina 1450$ yurtdisinda yasiyorum. SSD yok sanirim. lakin eklenebiliyormus. Uzerine kendim SSD alip takmayi dusunuyorum.
  • 10 tane al burda sat :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intimateksk

    Soylemeyi unutmusum makina 1450$ yurtdisinda yasiyorum. SSD yok sanirim. lakin eklenebiliyormus. Uzerine kendim SSD alip takmayi dusunuyorum.

    750gb hdd + 128-256gb ssd - 16gb ram... Böyle model varsa daha iyi olur, 1650 -1700 dolara kadar para verilebilir. (yazdığın üründe, ssd yok ve ram çok çok yeterli ama 16gb olsa daha iyi olurdu, yani biraz bu özelliklere göre pahalı)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.