Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.676
Cevap
771
Favori
996.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prima aktif bebek 4 veya 5 için kampanya bulursanız yeşillendirin arkadaşlar

  • Süper sıcak değil ama molfix pure&soft lar Çağrı Marketlerde 30 lira.

    1 numarada 46
    2 numarada 44
    3 numarada 34
    4 numarada 30
    5 numarada 22 tane var.

    Genelde bez fırsatı paylaşılırken numara/beden pek paylaşılmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. 12 günlük kızım için sleepy marka bebek bezi kullanıyorum. bez seçiminde dikkat etmem gerekenler nedir?


    sleppy olarak 12 günde yaklaşık 100 tane bez kullandık.(çok fazla geldi bana?

    yavrumuz hiç pişik olmadı. bezini değiştirirken sudokrem kullanıyoruz o yüzden pişik olmuyor galiba. sızdırma olarak bazen kaçırmalar oluyor. 1 numara ve 2 numara sleepy bebek bezlerini 1 numarada 84 adet 2 numarada 80 adet olarak 47.5 tl den aldım. tanesi 60 kuruşa geldi. fiyat iyi mi sizce? bu şekilde kullanmaya devam edelim mi? dediğim gibi pişik yok sızdırma ara sıra oluyor çok nadir.


    teşekkürler.

  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Molfix sızdırma yapmadı sleepyde sızna çok yaşadık. 5 ay molfix şuan baby turco doğadan kullanıyoruz. Sudo krem çok iyi devam👍 40ından itibaren güzel travel sistem arabayla gezdirin babybjörn ana kucağı gazlı olursa hamakda sallamak yada çarşafta kurtarıcı oldu. C minder alın emzirme için en önemli parça o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    Merhaba, oncelikle allah bagislasin diyeyim nazar degmesin. Benim kizimda suan 13 aylik ve dogdugundan beri sleepy natural kullaniyoruz. Bazen bizdede ufak tefek tasirma durumlari oldu ama ayda bir diyebilirim bu da normal. Onemli olan bebeginizde pisik yapmamasi.

    Fiyatlari uygun bence ozellikle market uygulamalarinda indirim oluyor oradan aliyoruz bizde. Sudokrem kullaniyoruz, 400gr almistim bol bol kullanmayla 6/7 ay yetti bir 400gr daha aldim henuz bitmedi. Arada bepanten de kullaniyoruz bu ara.

    Ilk aylar bez kullanimi fazla oluyor normal. Ozellikle sık sık altını değiştirin sakın fazla bez gitti diye dusunmeyin, idrar yolları iltihabı durumu olmamasi icin ilk 6ay cok onemli. Zamanla kullanim azalacak.

    Bez olarak cok stok yapmayin, yapilacak numara sleepy icin 4 ve 5.

    4u yaklasik 3/4ay, 5numarayi ise yaklasik 8/9 ay kullanirsiniz. Mesela biz hatirladigim kadariyla 10.aydan beri 5numara kullaniyoruz.

    Kulot bezde rahat oluyor bebek 8/9.aydan sonra kullanabilirsiniz.

    Kilo durumlarina bagli ama bezlerin uzerindeki kilogram ust limitleri kullanimina cikmayin sleepy diger markalara gore daha kucuk. Ornegin sleepydeki 2 numara primada yaklasik 1 numara.

    Erkek bebegi olanlar icin sleepy + serileri daha rahat.

    Umarim aciklayici olmustur yazdiklarim, yine akliniza takilan farkli bir konu olursa yazabilirsiniz insan bazen fikir alicak birilerini ariyor, saygilar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 8 Ağustos 2021; 21:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 numara yaklaşık ne kadar stoklamaliyim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

    Hocam 1 numara yaklaşık ne kadar stoklamaliyim?

    Sleepy 210'lu paketten 2 adet kullandım ben 1 numara. Sonra 2 numaraya geçtik ama Prima ile devam ettik. Sleepy 2 çok sızdırma yaptı elimde stokladıklarımı da fakir fukaraya vermiştim.

  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt

    1 numara cok almayin, 200 adet fazlasiyla yeterli gelir. Zaten 2 numara ile arasinda cok fark yok.


    Tabi bu kisiye gore degisebilir. Sebebi bebegin kilo durumu. Yinede 1 numara stoklanacak bir bez degil. Bir adet 210lu alinmasi kafi. Ayni anda 2numarada alip bitmeye yakin denersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 9 Ağustos 2021; 0:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeden 1 numara stoklamak bana göre riskli. Pişik işi tamamen şans çünkü.


    Bezden emin olduktan sonra stoklamak daha mantıklı.

  • Çağdaş marketlerde çok uzun zamandır 29.90₺ ama 3 numara bulmak zulüm. 4 numara çakılı her yerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Çağrıda da 3 var, 4 yok şuanda. 4 nadiren geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. sleepy bezden şuan da memnunum. eşime de soruyorum o da memnun. sleepy devam yani. sudokrem çok iyi evet bitsin yine alacağım devam edeceğim. casual cadillac trona travel sistem bebek arabamız var. ana kucağı da var ama ana kucağı küçük gibi bebek zor sığıyor. artık anakucağını kullanmak istemiyorum araba bagajına koyarken sök tak falan zor oluyor.


    gazını kendimiz çıkarıyoruz anakucağı tarzında ürünler almadık. c minderde almadık emzirme işinde meme uçları yara olduğu için süü sağıp biberonla veriyoruz. süt ile çocuk doymuyor ve ağlıyor bu seferde ara sıra mama da veriyoruz o zaman susuyor. bu doğru bişey mi?

  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. amin inşallah. sleepy bezden şuan da memnunum. eşime de soruyorum o da memnun. sleepy devam yani. sudokrem çok iyi evet bitsin yine alacağım devam edeceğim. bez'e hiç acımıyorum. en ufak bir çiş kaka durumunda hemen değiştiyoruz. emzirme işinde meme uçları yara olduğu için sütü sağıp biberonla veriyoruz. süt ile çocuk doymuyor ve ağlıyor bu seferde ara sıra mama da veriyoruz o zaman susuyor. bu doğru bişey mi?

  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Meme ucu kremi var lansinoh birde gümüş kapak var ikiside çok faydasını gördük kesinlikle c minder alın ilerde anayı emer çok çok fayda görürsünüz. Letgoyu efektif şekilde kullanın güzel 2. El ürünler düşüyor çok zengin değilseniz üst kalite ürünleri çok uyguna alıp lullanırsınız. Bizim başta 2 hafta anneyi emmedi mama verdiydik gaz sancısı gelince anayı emmeye başladı mamayı bıraktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    bütün kremleri kullandım ama yine de verimli olmadı eşim çok acı çekti o yüzden süt sağma makinesi aldım. zaten eşim çalışıyor, doğum izni bitince sütünü sağıp eve bırakacak yine emzirme durumumuz zor görünüyor.

  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    Gögüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmanızı önericem. Arkadaş zaten yazmıs, kapakları ne kadar kullandınız bilmiyorum ama esim dahil bir cok kiside ise yaradi.

    Emzirme durumu esiniz elverdigince emzirmeye calissin. Cunku bebekler emdikce anne sutu daha fazla cogaliyor. Fakat pompalar bu emme refleksiyle ayni gorevi gormedigi icin bir sure sonra sut azalmasi ya da gelmemesi durumuyla karsi karsiya kalabilirsiniz.

    Bebeklerin ilk ay genelde 2saatte bir karni acikacak ve emmek isteyecek. Mama takviyesi yapabilirsiniz ama surekli olmasin, her aglama ac kalma durumu degil. Gazi olabilir ya da baska bir seyden aglayabilir.

    Bebekler cok kolay aliskanlik kazanirlar. Dikkat ediniz.

    Yavas yavas sut verme ya da emzirme surelerini arttiracaksiniz, bunu doktorunuzda size soylemistir ya da soyleyecektir. Mutlaka doktora gitmeden aklinizdaki soracaginiz sorulari not alin tek tek sorun. Insan heyecandan unutuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt

    Aşağı yukarı günde 10 bez gözden çıkartın. Ben 40 günlük olana kadar 1 numara olur diye günde 10 taneden hesap yaptım 420 tane stok yapmıştım ve hepsi bitti. Hatta eşten dosttan gelen oldu onlarda bitti. Şuan 5 aylık olacağız halen günde 6-7 bez garantisi var :)

  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın hocam :) 150 tane aldım ama olur da bizim bebeğe sıkıntı çıkarır diye artık almama kararı aldık. Bir doğsun o zaman bakarız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    😂🤦‍♂️ waybe doğmamış bebeğe stok yapıyorsunuz Ülkenin a*** ağ***

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakikaten ne haldeyiz... Bugün bende bez fiyatlarına baktım 4 ay önce 50 kuruşa aldığım bez tanesi 85 kuruşa aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.