Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.676
Cevap
771
Favori
996.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doğum olalı 2 hafta oluyor, hanımla hiç tartışamayacağımdan almak zorundayım. 2 hafta içinde pri pre car 96 no1, 37 no2 ve 30 kadar canbebe no2 ve 40 kadar ebebek no1 bezi gitti. elimde kalan canbebe ve ebebek'in bezlerini hastaneye götürüp bırakacam. Çok mu bez tüketiyoruz diye düşünmeye başladım ancak şu sıralar hiç ağzımı açabilecek durumda değilim.

    3 numara 288x2 paket 576 adeti 625TL tanesi 1.085tl
    2 numara 60x4 paket 240 adeti 271TL tanesi 1.12tl
    trendyoldan aldım umarım daha ucuzu yoktur bende pişman olmam.
    doğumdan önce şubat ayında 96 lı 1 numarayı 50tl den almıştım şimdi 70 li paketleri 100tl civarı. Bana kalırsa dolar bu kadar artmadı bunda başka bir iş daha var.

    @Ignite hocam 120/20 dedikleriniz kupon ise nerelerden temin ederiz bunlar herkes sürekli kupon kullanıyor nerden bulunur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 13 Ağustos 2020; 2:10:21 >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    AMAZONAPP20

    Mobil uygulama üzerinden satıcı amazon olan ürünlerde geçerli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Hocam adres ankara ise yardımcı olabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katip3463

    Arkadaşlar,
    Sleepy 4 numara alacağım da şuan en uygunu Trendyol da. 198 liraya 270 adet. Daha uygunu var mıdır ?:D
    kargo dahil 205 TL N11 de. çek veya indirim kodu denk getirirsen daha uyguna gelebilir. Sleepy firmasının kendisi direk n11 de mağaza açmış.

    https://urun.n11.com/bebek-bezi/sleepy-natural-bebek-bezi-4-numara-maxi-2x135-adet-P432660499?recId=kdshc8y2-behg4q78qom-S.W_G_CAT_HYS-0wy8rb9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 13 Ağustos 2020; 10:31:10 >




  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu bir inceleyeyim birde kod buldum mu tadından yenmez :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katip3463

    Teşekkürler bunu bir inceleyeyim birde kod buldum mu tadından yenmez :)
    bana Anne&Bebek kategorisinde geçerli 15 TL tanımlamışlar. 190 liraya gelir. size de tanımlanmış olabilir. Kupon kodu 10051259 bu. sizde bir bakarsınız denersiniz kodu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 13 Ağustos 2020; 10:45:1 >
  • n11 de sleepy bebek bezleri indirimde hatta bebek ve çocuk ürünlerinde sürekli indirimler oluyor. Size tavsiyem uygulamayı indirmeniz bu sayede kampanyalardan hemen haberdar olursunuz zaten kullanımı da çok kolay bu bile indirmek için bir neden olabilir
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Günde 14 bez yapar eminmisiniz bu kadar bez kullandiginizdan ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yenidoğan bebekler için normal büyüdükçe bez değiştirme sıklığı azalıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sizin kadar şaşkınım ancak 2 saatte bir net bez değişiyor, birde zayi olan bezler oluyor oğlanın tam altını değiştiriyorlar işemeye başlıyor o bezde çöpe gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antor

    Prima Premiumcare uygun fiyatlı bulan var mı ? Stok yapacağım 2-3-4-5 numara ne varsa maaşı yatırmayı planlıyorum
    1 ve 2 için premium gerekli ve günde 10 tane gidiyor, sonrasında normal prima ve külot bezleri tavsiye ederim. 1 (2-5kg) ve 2(4-8kg)de bebek hızlı büyüdüğünde o numaralar çabuk geçiliyor. 5kg kadar 1, 8kg kadar 2 no kullandım. Bezleri az adetlik paket yerine aylık fırsat paketleri şeklinde alırsanız daha uyguna gelir. Migrosta arada kampanya ile uyguna geliyor. Benim kız 2 yaşında 1noyu adeti 40krş, 2yi 55krştan alıyordum ki şimdi adeti 1 liradan aşağı bulmak zor. Bebeğin kg gelişim skalasına bakarak hangi ayllar için kaç numaradan ne kadar gider tahminle alabilirsiniz. Allah kolaylık versin insan sıkışınca çare arıyor, zamanında bende sermayeyi beze bağlamıştım ancak şimdi, baba beni kuçağına alırmısın deyişi yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antor

    Bende sizin kadar şaşkınım ancak 2 saatte bir net bez değişiyor, birde zayi olan bezler oluyor oğlanın tam altını değiştiriyorlar işemeye başlıyor o bezde çöpe gidiyor.
    Her çişe bez mi değişiyorsunuz
    Premium care- prima kullanıyorum. Max günde 4 adet gider.
    Akşam yatarken, sabah kalktığında, gün içinde bir kez derken 3 kez değişir.
    Kaka varsa ekstra 1 kez daha gider. Nadiren 5 kullanılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halkçı2013

    Her çişe bez mi değişiyorsunuz
    Premium care- prima kullanıyorum. Max günde 4 adet gider.
    Akşam yatarken, sabah kalktığında, gün içinde bir kez derken 3 kez değişir.
    Kaka varsa ekstra 1 kez daha gider. Nadiren 5 kullanılabilir.

    Alıntıları Göster
    3 ve 4 numara için dediğiniz doğru, 4 en fazla 5 gider ancak 1 ve 2de bez küçük ve bebek sürekli çiş yapıyor. Bez dolunca ortasındaki çizgi renk değiştiriyor, yaz günü sık değiştiremezsiniz pişik yapar ki, pişik kremleri de az para değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hiç bakmadım. kolisinin üzerinde pol gördüm sadece.
    kaldı ki iç ürünleri başka yerde paketleyebilirler.
    kötü çıkması şans işi galiba. sonuçta premium daha öncede kullandım sorunsuzdu. ama sonuncu pamuk yaptı.
    bu son aldığım külotları daha denemedik ebebekten aldığımı kullanmaya devam ediyorum.
  • Arkadaşlar yeni doğan için prima kullanıyoruz tanesi bir tlden fazlaya geliyor. Stok yapmak istiyorum araştırdım sleepy bezler hem kaliteli hem ucuz görünüyor tanesi 50 kuruştan aşağıya düşüyor toplu alımlarda. Sleepy yeni doğan tavsiye eder misiniz veya hangi markayı tavsiye edersiniz? Primadan başka bişey kullanmadık ilk çocuğumuz olduğu için bilgimiz de yok çocuk 20 günlük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz doğumdan itibaren molfix kullanıyoruz. Hem yerli bir ürün, hem fiyatı uygun, hem de kaliteli. Tavsiye ederim. Şu anda 4 no dayız ve tanesi 75 kuruş civarında temin edebiliyoruz, 1-2 numaralarını 55-60 kuruştan alıyordum. Pişik yapma sorunu nerdeyse minimum düzeyde ama sık değiştiriyoruz tabi.
  • https://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-gunluk-rahatlik-3-beden-120-adet-firsat-paketi-30x4-p-HBV00000UYAU5?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.93.8


    Prima günlük rahatlık 3 beden tanesi 67 kuruşa geliyor.
    120 adet 79.90 tl.
    Kullanıyoruz gayet iyi bez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 15 Ağustos 2020; 20:58:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sleepy 5 numara bebek bezi arıyorum tanesi 1 TL den ucuz bulamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlerimi anlatayım,biz ilk sleepy yenidoğan kullandık adet 50 kuruşa gelmişti,maalesef bir süre sonra kakasını arkadan falan çıkardı birkaç kez,çamaşırları da battı kendi de.., belki bize ters gelmiştir bilemiyorum,200 adet 1 no, 100 adet kadar 2 nodan sonra ,galiba 1 aylık civarı olmuştu,,daha sonra sleepy yenidoğan almadık,şoktan bebeland denesek mi dedik,(şok markette world nakit ile 5 tl iade var hem, böylece adet fiyatı düşüyor)baktık bize sleepyden daha geniş geldi,ve pek sorun yaşamadık,duruma göre kullanırız bebeland dedik,duyardık "" şu bez kullandık olmadı bu bez kullandık olmadı ,şok bezi bim bezi kullandık sorun yaşamadık"diye,hah biz de de öyle oldu,,neyse amazondan babyturco 60 lı 20 tlydi,deneyelim dedik,birkaç tane kullandık,baktık naylonumsu,pek kullanmadık öyle duruyor,ebebekten baby me marka bezi kullandık, o da bebeland ayarında geldi bize,ne iyi ne kötü,a101 de hem online markette hem fiziki markette prima kampanyası vardı hala var gibi çoklu alımlarda..banka puanı ile satıcı (market veya internetten) kampanyasını birleştirebilirseniz adet fiyatını daha da düşürmüş olursunuz hocam..şu an evde prima aktif bebek var 3 no..a101 den almıştık,bence çabuk müdahele yapılamayan geceleri kaliteli sızdırmayan bez kullanmak lazım ,biz de geceleri prima aktif bebe kullanıyoruz, prima premium care kullanmadık hiç,ama uygun fiyatlı olursa(mesela belki yoktur ama 1 tl altına indirebilirseniz kampanya kombolayarak denk getirirseniz ben olsam ondan denerdim nasıl diye ) evde ayrıca bebeland var biraz ,bir de geçenlerde goon marka 3 no külot bez amazonda 20 tl ydi ..adeti 50 kuruş altına iniyordu, Goon için biri forumda primayla yarışır demiş,alkımda f/p oranı iyi diye kalmış,ilk defa külot bez deneyelim diye aldık,zaten külot bezler 3 no dan başlıyor galiba..aldık, külot bez denedik bizim bebekte,hanım iyi dedi,sorun yok dedi..uzattım biraz yazdıkça yazdım..biz çok bez denedik sanki ama baktık ciltte sorun yok öyle denedik, bence böyle cok denememek lazımdır heralde,,,ödemenin bir kısmını banka puanlarlarıyla veya (25 tl üstü olması lazım ödemenin world nakitte)2 adet world nakit karttan a101 veya şoktan alıyorum veya kampanya kombolayıp başka yerlerden alıyorum hocam..
    Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu,ve hayırlı evlat eylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    Hocam biz buna başlayacaktık ama olumsuz şeyler duyunca vazgeçtik,siz de memnunuz demişsiniz arada kaldım,doğruysa prima kalitesini yansıtamamış diyorlar bunun için .Prima Aktif bebeden farkı ne acaba ? bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.