Şimdi Ara

Beats Solo2 Psikolojimi bozdu YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Media Markt sitesinden 545 tlye beats solo2 white aldım. Ancak sol taraftan daha çok ses geliyor hissine kapılıyorum sizce sıfır üründen arıza çıkma ihtimali olabilir mi yoksa kulaklarımdamı sıkıntı var ?



  • Ne yani Beats hata yapamaz mı? Kendi kulaklarınızdan şüpheleniyor ama o marka diye şüphelenmiyorsunuz. Arkadaşım Beats de hata yapar. Pahalı olması çok iyi olduğu anlamına da gelmez sadece b harfi var diye pahalıya satılıyor. Pazarlama harikası reklam mucizesi bir ürün o. Ürününü gönder garantiye çok ilgili ve değiştirmeye Sıfır ürün vermeye meraklı bir firma OLDUĞUNU unutma Beats. En iyi konusu garantisi Beatslerin. Bu arada kulaklığın uzunluk ayarlama konumlarını Eşit ayarlayıp tam oturana kadar tek tek deneyin kulaklık bantını uzatmayı kısaltmayı. Tam ayarı Yaptığınızda sorun çözülecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben monster purity almıştım onun da bi tarafından az ses geliyordu vakit geçirmeden iade ettim siz de bir an önce değişim, iade ne olursa artık yapın. İnsanı çok sinir ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaku06

    Ne yani Beats hata yapamaz mı? Kendi kulaklarınızdan şüpheleniyor ama o marka diye şüphelenmiyorsunuz. Arkadaşım Beats de hata yapar. Pahalı olması çok iyi olduğu anlamına da gelmez sadece b harfi var diye pahalıya satılıyor. Pazarlama harikası reklam mucizesi bir ürün o. Ürününü gönder garantiye çok ilgili ve değiştirmeye Sıfır ürün vermeye meraklı bir firma OLDUĞUNU unutma Beats. En iyi konusu garantisi Beatslerin. Bu arada kulaklığın uzunluk ayarlama konumlarını Eşit ayarlayıp tam oturana kadar tek tek deneyin kulaklık bantını uzatmayı kısaltmayı. Tam ayarı Yaptığınızda sorun çözülecektir.

    beats diye ayrım yapmadım hocam dikkatli okursan sıfır üründen ihtimal olabilir mi dedim bugün yolladım garantiye test ediceklerini kusuru varsa değişim yapabileceklerini söylediler hayırlısı artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsaneruzgar -- 3 Haziran 2015; 2:07:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.