Şimdi Ara

Bazı Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı Sorunu GTX 1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, Sistemimle offline olan her oyunu sorunsuz oynuyorum. Online oyunlarda da yüksek sistem istemeyen oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ancak PUBG ve Battlefield 1'de bir türlü çözemediğim bir GPU kullanımı düşmesi sorunum var. Bu iki oyunda da GPU anlık olarak düşebiliyor. Özellikle Battlefield 1'de GPU kullanımı anlık olarak 0'ları görebiliyo. PUBG'de ilk başlarda böyle bir sorunum yoktu ancak sonrasında PUBG'de de oluştu oyun içinde anlık olarak 80'lere 60'lara düşüyor GPU kullanımı.

    Sistemim anakartım msi b350 pc mate işlemci ryzen 5 1600 ram g skill 3000mhz 8 gb ekran kartı gtx 1060

    Bu arada sistemi toplarken arkadaşımdan aldığım seagate eski model bir hdd vardı onu kullanıyorum. Yine 3.0 uyumlu bir harici diskim de var örneğin PUBG onun içinde. Aklıma gelen ilk seçenek HDD'lerin bu online oyunlara yetişemiyor oluşu bu mümkün müdür ? Mesela Battlefield 1'i offline olarak oynarken hiç böyle bir sorunum yok GPU kullanımı %99'da kilitli kalıyor ancak online'da işler değişiyor. Şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soter1907 -- 19 Eylül 2017; 16:53:52 >







  • Sorunum hala devam etmekte..
  • Hocam bende de GTX 1060 strix var. Pubg de Aynı sorun. Oyunu ultra da oynayinca anca gpu kullanımı %99 oluyor fakat şehirlerde düşmeler yine oluyor ve tabi FPS de. Başka forumda bir arkadaş yeni bir HDD ile sorunu kısmen çözdüğünü yazmış ama bence değil.guncelleme gelmesi lazım gibi. Birşeyler bulursan buraya yaz muhakkak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddiskden dolayı darboğaz olabilir. afterburner yükleyip oyun içi göstergelerini açıp kullanım oranlarını kontrol et ama ben başka bir sorun olduğunu düşünüyorum 1060 fps sorunu yazarsan googlea senin gibi bu sorunu yaşayan çok kişi mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.