Şimdi Ara

Bayramda evde mi oturuyorsunuz ? ARTIK SON !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yıllardır çalıştığım bi konu hakkında artık karara vardım, bundan böyle artık bayramlarda evde oturup misafir beklemiyoruz, annemizi ablamızı çay baklava yapsın diye yormuyoruz, yüzlerce milyon değerindeki bayramlıklarımızı almıyoruz..

    Bunun yerine tatile çıkıyoruz, ne bayramlık alıcaz nede baklava çay yapıp annemizi kardeşimizi yorucaz, bayramda herkes keyif yapıcak, herkesden uzakta tatil, bayramlığa tatlıya vereceğimiz paralarla artık tatil yapıyoruz, özellikle ramazan bayramında bunu yaparsak daha güzel olur çünkü yaz yani... gidersin tatilini yaparsın yüzersin serin sularda ohh..

    yani bütün bayramlarda böyle yapmasak bile 2-3 bayramda bir bunu yapmak gerekiyor bence.. insanın biraz kendine bakması kendini düşünmesi gerekiyor.. eminim bu fikir sizede mantıklı gelmiştir. çünkü yıllardır dh'deyım, buradaki izlenimlerime göre pek misafirleri sevmeyen, rahatsız edilmekten hoşlanmayan,kendimize "aaa ne kadar büyümüş koca delikanlı olmuş boyumu geçmiş" denilmesinden nefret eden, rahatımıza düşkün tipleriz çoğumuz. Bu yüzden artık bayramda tatile kayıyoruz







  • Allah razı olsun kardeşim düşünememiştim ben bunu.Kurban bayramında kurban parasıyla kayak yapmaya gideceğim tavsiyen için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tassa

    Allah razı olsun kardeşim düşünememiştim ben bunu.Kurban bayramında kurban parasıyla kayak yapmaya gideceğim tavsiyen için teşekkürler.

  • Birader sen nabıyon ya ? Sen bir daha hiç bir konu üzerine çalışma yapma !!!
  • Tatildeyim Problem ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen00

    Tatildeyim Problem ?

    Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.