Şimdi Ara

Bayram Üzeri Yöneticinin Yaptığı Haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Arife günü akşam saatlerinde bir yönetici açtığım konu hakkında hesabıma kısıtlama koymuş. Bununla ilgili durumu sizinle paylaşmak istedim.

    Kurban Bayramı'nda Gideceğiniz Caminin Adı diye konu açmıştım, bu konuda ateist tarzı düşünen bir üye camiye giderek bu düşüncesinin yavaş yavaş yıkıldığı hakkında yorum yazmıştı. Agnostik görüşe sahipti yanlış olmazsa.

    Ben de bulunduğu düşünceyi yıkmak istediğini varsayarak alıntı yaptım ve dedim ki, camilerde Diyanet İşleri'nin İlmihal-1 ve İlmihal-2 adında iki tane beyaz kitabı oluyor. Aklınıza takılan bir konuda o kitap yardımcı olur, tavsiye ederim şeklinde yorum yazdım. Yönetici bunu okumuş olacak ki hem konuyu sildi hem de hesabıma 15 günlük Konu Dışı bölümüne yorum yazamama ve konu açamama engeli koydu. Yöneticinin yazdığı gerekçe ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibi.

    Şimdi söyleyin arkadaşlar; benim yorumumda veya açtığım konuda kurallara aykırı bir şey var mı? Açtığım konu kural dışıymış. Oysa forumda ne küfürlü konuşmalar, ne hakaretler mevcut. Sesimizi duyan olur umarım.

     Bayram Üzeri Yöneticinin Yaptığı Haksızlık

     Bayram Üzeri Yöneticinin Yaptığı Haksızlık







  • Dostum ''Destek'' ile irtibata geçsen daha net sonuç alabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/support.asp
  • Ordan da yazdım ama adminlerden bir tanesi buraya konu açmamın daha kısa sürede sonuç getireceğini ve sorunun dile geleceğini önermişti.
  • Yapılan bir haksızlık yok.Kurallar ne ise o uygulanmış.

    Gerekli bilgilendirmeyi pm yolu ile yaptım size.

    İyi bayramlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.