Şimdi Ara

Bayonetta 3 Türkçe Yama-Elle Çeviri (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayonetta 3 Türkçe Yama-Elle Çeviri (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)


    Bayonetta 3 Türkçe Yama (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)


    Elle Çeviridir.


    Saatlerdir oynuyorum. Müthiş bir aksiyon, muazzam grafikler, saf 4K görüntü kalitesi, harika akıcılık ve çok net ve detaylı görseller... Daha önce hiç emülatörde bu kadar kaliteli ve akıcı bir oynanış deneyimlememiştim. Sanki doğrudan pc'de 4K ultra ayarlarda oyun oynuyorum... İnanılmaz bir şey... Önceki yıllarda böyle bir şey hayal bile edilemezdi.


    Türkçe Yama Sayfası: 


    https://sinnerclownceviri.com/konu/bayonetta-3-nintendo-switch-tuerkce-yama-test-v1.5371/#gsc.tab=0


    Arkadaşlar oyunu Pc'nizde oynayabilmek için (ben çok uğraştım ve sıkıntı çektim, siz çekmeyin diye) edindiğim bilgi ve linkleri aşağıya aktarıyorum. Pc'niz yüksek kapasiteli ise ve uygun ayarları yaparsanız çok akıcı ve yüksek çözünürlükte oynayabilirsiniz. Yine de PC'nize göre size uygun ayarların değişebileceğini unutmayın. Güvenli ayarlar genel olarak varsayılan ayarlardır. (Pc için ve Ryujinx emülatör programı için diyorum). Aşağıdaki bilgiler Pc'de Ryujinx emülatör ile oynamak içindir. (Oyun süper bu arada. Gameplay videolarından çok çekici görünmemişti. Yamayla bir şans vermek istedim. İyi ki vermişim.)


    Yama sayfasında belirtildiği gibi yama sadece oyunun 1.2.0 sürümü ile uyumludur. Ancak ben oyunu önce repack-games.com adresinden indirdim ve sonra ver. 1.2.0 update dosyasını yükledim. Bu şekilde oyun çalışmadı. Tabi yama da çalışmadı. Daha sonra yamayı hazırlayan arkadaşımızdan yardım aldım.


    https://nxbrew.com/bayonetta-3-switch-nsp-xci-update/// adresinden oyunu ve update dosyasını indirdim. Burada indireceğiniz dosyalar: Base Game NSP (12.3 GB) ve Update 1.2.0 (v131072) (MegaUp linklerini tercih edin. Çok hızlılar. Google drive çalışmıyor.)


    Daha sonra https://ryujinx.org/download adresinden emülatörü indirin. Sonra bu iki indirmeyi yapın: (ryujinx prod.keys ve firmware dosyaları)


    https://theprodkeys.com/?go=19551f01


    https://mega.nz/file/cFp00ZIR#RCIfq1kIImtQDe8gQz_SkIYBevogzgqeMR-EW1C39Ao


    Ryujinx prod.keys kurulumu anlatımı (Google chrome ile açıp Türkçeye çevirin) Kısa anlatım: Programda File/Open Ryujinx Folder/System kısmına “Prod Keys” and “Title Keys” dosyalarını kopyalayın.


    https://theprodkeys.com/ryujinx-prod-keys-title-keys/


    Ryujinx firmware kurulumu anlatımı (Google chrome ile açıp Türkçeye çevirin) Kısa anlatım: Programda Install Firmware kısmından zipli dosyayı ekleyin. (zip'i açmayın.)


    https://theprodkeys.com/switch-firmwares-download/


    Daha sonra "Swich Games" ismini verebileceğiniz bir boş klasör oluşturun ve programda Options/Settings/General kısmında oyun klasörlerinin yerini belirttiğimiz kısımda "Add" butonuna basarak bu klasörü ekleyin. "Swich Games" klasörünün içine indirdiğiniz oyun klasörünü -Base Game NSP 12.3 GB- kopyalayın. (Klasöründen çıkarmayın.)


    Bunu yaptıktan sonra programı yeniden başlatın. Oyun programda görünecek. Oyuna sağ tıklayın. "Manage Title Updates" butonuna basın ve indirdiğiniz update dosyasını seçin ve kaydedin. (Update 1.2.0 v131072)


    Daha sonra yine oyunun sağ tıkladığınızda görünen "Open Mods Directory" butonuna basın ve Türkçe yama klasörünü buraya kopyalayın. (Emülatör V1 klasöründeki "Bayonetta 3 Türkçe Yama" klasörünü.)


    Dualsense veya xbox tuş yaması ile oynamak istiyorsanız, https://gamebanana.com/mods/409185 yamasını indirin. ve buradan indireceğiniz dosyayı yine bir üst satırdaki gibi mod kısmına kopyalayın. (Bir üst satırdaki bilgi önemli. Çünkü Türkçe yamayı programın Mods klasörüne değil, "Open Mods Directory" butonuna bastıktan sonra açılan bölüme kopyalamanız gerekiyor. Yoksa yama çalışmıyor.)


    Hepsi bu kadar. Bu bir parça vakit alan işi sadece bu oyunu oynamak için değil, ryujinx emülatörü anlamak ve kullanıma hazır hale getirmek için bir altyapı olarak görün. Artık bu şekilde benzer emülatör oyunlarını dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz.


    Son olarak program ayarlarımı da aktarayım. İlk etapta yaptığım ayarlarda görüntüde bozulmalar ve yırtılmalar oldu. Daha sonra bazı değişikliklerden sonra düzeldi. Ayar değişiklikleri yaptığınızda mutlaka Apply ve Save butonlarına basın. (Paylaşımda aktarılan dil ve konum ayarının görüntüsü de aşağıda.)


    Basit ama çok gerekli bir ayar daha var: Oyun başladıktan sonra programın sol alt köşesinde "Vsync" yazısı tıklanabilir bir buton. Bu butona tıklayın ve yeşil renkte görünmesini sağlayın. Eğer bunu yapmazsanız oyunun fps değeri aşırı artıyor ve oyun hızlı çekimde ilerliyor. Bu şekilde oynamanız mümkün olmadığından bunu yapmalısınız.


    Bayonetta 3 Türkçe Yama-Elle Çeviri (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)
    Bayonetta 3 Türkçe Yama-Elle Çeviri (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)
    Bayonetta 3 Türkçe Yama-Elle Çeviri (Pc ve Swich-Ryujinx Emülatör Anlatımlı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 24 Aralık 2023; 9:16:39 >







  • Yama erken erişimden çıkmıştır.Teşekkur edip indirebilirsiniz.
  • firmware dosyaları için decryption key istiyor nereden bulabilirim

  • chris92 C kullanıcısına yanıt

    Kurulum adımlarını takip edin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.