Şimdi Ara

Baymak Elegant Plus A++ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.472
Cevap
28
Favori
182.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir klimacılık mezunu ve tekniker olarak size tavsiyem kafanızı vakum olayıyla çok yorup kendinize klimayı zehir etmeyin. Şöyle diyeyim boruların içerisinde kalan 10 gr hava yoktur klimanıza takribi 700 gr gaz basılır. Vakumlamanın tek amacı boruların içerisindeki havayı almaktır. Vakumlama yapılmazsa klima çöp olmaz, patlamaz, motoru yanmaz. Zaten hepimiz klimayı alırken iyi ısıtıp soğutsun diye 1 üst kapasiteyi almaktayız. Dolayısıyla hiç bişey olmaz. Sadece kapasitesi sizin farkedemeyeceğiniz bir değerde düşer. E zaten klima büyük dolayısı ile sorun olmaz emin olun. Şöyle bişey daha söyleyim zaten klimacı arkadaslar gazı açarken diğer ucundan sistemdeki havayı attırırlar. Vakum yaptırmayın demiyorum ama yapılmasını sağlayamadıysanız dert etmeyin rahat olun. Evinizdeki ısı kayıplarına kafayı yorarsanız çok daha kâr edersiniz emin olun. Kapı yanları altı pencere kenarları gibi ısı kaybı yaşadığınız yerlere engel olun. Vakum olmamasını size şöyle anlatayım 12000 btu klimanız 11900 btu olur dersem en anlaşılırı olur. Ki okadar da düşmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenk

    Hayırlı olsun hocam. Elektrik hattı ile ilgili neler olucağını yaptırdıktan sonra teknik olarak belirtirseniz sevinirim.

    Hocam Merhaba

    3x2.5 kablo Ve C 16A Siemens sigortayı videoda gösterdiği gibi bağlayıp klimaya verdim ...Sıkıntı yok

    https://www.youtube.com/watch?v=KkmSPERd18k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilok -- 27 Haziran 2016; 19:02:49 >
  • 12.000 btu alarak bende aranıza katıldım klimadan gayet memnunum ve gayet sessiz çalışıyor baymak a sallayanlar var arkadaşlar bu urunu alırken samsung ar5600 ile elegant plus ın arasında kalmıstım ama arada 300-400 tl farkıda degerlendirerek ve samsungun dış unite şikayetlerinide dikkate alarak baymağı seçtim bakın baymak iyi yada kötü demiyorum arkdaşlar f/p olarak gayet memnun edici sizi üzmez.arkdaşlar bi kaç resim ekliyorum dijital termostad var evde onunla ölçüm yaptım ağiz çıkış dereceleri resimde gördüğünüz gibi ürün 16 derecede ve son seviye fanda çalışırken alınmış değerlerdir.
     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++




  • Biz hala montaj bekliyoruz maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet montaj yapıldı, vakumlama işlemi yapıldı, şimdilik bir sıkıntı yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
    gözünüz aydın :)
    Serin Günlerde kullanın
  • Valla bana gelen servis anasini aglatti evin ne duvar kaldi cizilmedik nede delinmedik duvar adam yanlis deldi sonra 1 karis altina bi delik daha acti yarin kapatmaya gelicez actigimiz yanlis deligi dedi gidis o gidis kendim bugun alci aldim kendim kapadim butun delikleri ve dis uniteyide saglam baglamislar sallaniyo altindan 4 vida yerine capraz 2 vida atmis ve bu vidalarida sikmamis sadece tutuyo somunlari sikilmamis onuda yarin sikicam artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    14 °C yüksek değil mi? Bende pek anlamiyorum teknik verilerden ama okuduklarim 5-6-7°C lerden bahsediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ben anlamam pekte inanma o soylenenlere ben resim cektim koydum cok fark olucagini sanmiyorum 14 derece ufluyosa baymak digerleri de 10 uflesin ama sanmiyorum o derecelere inecegini gormeden bisi diyemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 18 m2 odada kullanıyorum ama odam yarım gün full güneş alıyor evin 2 cepheside guneş alıyor ve ev gerçekten çok sıcak oluyor gece terden kalkıyorum o derece şimdi başka klimam olmadıgı için diğer modellerin sogutması nasıl bilmiyorum ama 18 m2 oda için 12000 btu luk heryer kapalı iken oda sıcaklıgını 26 dereceden aşağı dusuremiyor ve hiç beklemeye geçmiyo devamlı kaça ayarlarsam ayarlayım devamlı çalışıyo devamlı çalışması mı gerekiyo anlamadım ? sizinki nasıl gala yetersiz geliyo .
    sizin klimanız belli oda sıcaklıgına geldiğinde fanı kısıyormu yoksa beklemeye geçiyormu
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Otomatik fan modunda yavaslayip hizlaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün 9000 btu aldım. Yarın takılacak. 1570 tl 4 taksit. Mahallemdeki bayiden olması iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhndinc G kullanıcısına yanıt
    Gözünü seveyim eski esnaf/müşteri ilişkilerinin. Hayırlısı olsun, güle güle iyi günlerde kullanınız.
  • sa arkadaşlar,
    baymak kullanan arkadaşlar, petekler bakır mı?
  • 16 metrekare odamda 3. kat güneş gören bir oda, elegant plus 9000 btu yu, eco modda 1.fan seviyesinde ve 27 derecede çok rahat yetiyor
  • Bugün 9000 btu montajı yapıldı sorunsuz. Vakumlama yaptırdım. Silence modunda gayet sessiz. Dış ünitede çok sessiz. İç ve dış ünite arasındaki borular bakır. Peteklerdekiler aliminyum olabilir emin değilim.

     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++
     Baymak Elegant Plus A++



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhndinc -- 9 Temmuz 2016; 14:15:57 >




  • bende 9000 btu modelini dün monte ettirdim. ücretsiz motaj. ekip gayet temizdi. evin içine büyük 2 parça serdiler. balkonda oluşan pisliği ben söylemeden temizlediler. montaj tertemiz. vakumlama yapıldı. en düşük hızda, eco mod açıkken ve 24derecede oda buz gibi oluyor. 15m2 var yok odamız. sessizlikten çalıştığı anlaşılmıyor. ben çok memnunum. teşekkürler baymak tavsiye eden arkadaşlara. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    12.000 btu alarak bende aranıza katıldım klimadan gayet memnunum ve gayet sessiz çalışıyor baymak a sallayanlar var arkadaşlar bu urunu alırken samsung ar5600 ile elegant plus ın arasında kalmıstım ama arada 300-400 tl farkıda degerlendirerek ve samsungun dış unite şikayetlerinide dikkate alarak baymağı seçtim bakın baymak iyi yada kötü demiyorum arkdaşlar f/p olarak gayet memnun edici sizi üzmez.arkdaşlar bi kaç resim ekliyorum dijital termostad var evde onunla ölçüm yaptım ağiz çıkış dereceleri resimde gördüğünüz gibi ürün 16 derecede ve son seviye fanda çalışırken alınmış değerlerdir.





    Merhaba, hayırlı olsun, 1 ay sonra gelecek olan elektirik faturası tutarını merakla bekliyoruz :) Yine odanın kaç metre kare olduğunuda soyleyebilirmisiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 10 Temmuz 2016; 11:28:37 >




  • Odam 18 m2 yi gecmez ama bir cephe 3 e 3 buyuk pencerem var bu ay duzgun kullanamadim hesabini yapinca yazarim buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.