Şimdi Ara

baymak eco kombi 240 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşlar baymak eco 240 fi kombinin petek ısısını kumanda eden ısı ayar düğmesi hiç kombinin çalışmasına etki etmiyor ve kombi sürekli 60 dereceye gelince duruyor sonra biraz 55 dereceye inince tekrar 60 dereceye çıkıyor kombici çağırdım petek suyunun ısısını algılayan küçük parçayıda değiştirdi ama bir şeyi yok dedi gitti halbuki ben bunu değişik ısıda düğmesiyle ayarladığımı hatırlıyorum (3 yıldır kullanıyorum)
    bilgisi olup bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • bir bilen yokmu arkadaşlar kartından olabilirmi?
  • hocam bu kombiyi kullanan blen varsa sorum şudur: yeni taşındığımız evde mevcut bu kombi, 18aralık-18 ocak periyodunda 90m2 ev e en düşük ayarda kullanıma 267 tl fatura gelmiş ama sorsanız rahat rahat ısındın mı hayır derim. Acaba bu kombiyi comfort ayarında mı kullanmak gerek, kombi düşük ayardayken daha fazla efor sarfettiği için mi çok yakıyor? böyle bir mantık var mı? kombiden hiç anlamıyorum bu kombinin soğuk aylarda nasıl kullanılacağı, ideal ayarları ile ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Faturanın geldiğine mi yanayım faturayı ödeyip ısınmamış olmama mı.
  • Biraz konuyu hotlatmış olacağım ancak 6 aydır bende bu kombiyi kullanmaktayım.Bahsettiğin gibi bizim evde 90 metrekare ve yalıtımlı.En düşük olarak servis 45 derecede çalıştırmamı tavsiye etti ve İstanbulda kar yağdığı dönemlerde sadece 52 dereceye yükselttim.

    12/12/2009-15/01/2010 arası 193 m3 yani 147 Tl
    15/01/2010-13/02/2010 arası 224 m3 yani 171 Tl

    Tavsiyem kombiyi minimum 45 derecede çalıştırmanızdır.
  • arkadaslar bına toplu halde kombi alacak kımse kombıden anlamıyor.enson bu fırmanın bu urunu hakkında karar kıldılar ama halen konusuluyor. evler 120 80 300 m2 olarak degişiyor.Kombiyi kullananlar yorum yazarlarsa ona gore tekrar karar alınmasını saglayabılırım.

    toplu halde yanmayalım :)
  • Hala memnunum.Duşta sıcak su akarken ara ara soğuk su gelmez.Petekler buz gibi olmadan ısıtır..Akıllı olmak lazım..Paranızı can sıkıntısı olacak ürünlere vermeyiniz..Bilenlere danışınız..
  • biede soyle bır durum var ev 120 m2 yogusmalı mı alsak daha verımlı olur yoksa bu urun mu.aldıgımızda butun petekler yanacak mecbur ac kapa da fazla yakar dıye bılıyorum.su durumda yogusmalı kombı daha cok yatıyor aklıma fikri olan var mı ?
  • Doğalgaz Kombi önerisi konusunda yoğuşmalı mı hermetik mi konusu derince işlendi.Orda yazılan kriterlere uyarsa elbette yoğuşmalı..O konu başlığını inceleyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.