Şimdi Ara

bayilik veren firmalar 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayilik veren firmalar ile iş kurma süreci %75 oranında artmakla beraber; artık girişimciler ''Bayilik veren firmalar'' ile ortaklık kurarak iş yürütmektedirler. Bayilik verenler ile görüşerek iş kuran girişimciler artmakla beraber Bayilik veren firmalar da artış göstermektedir.

    Adana haber merkezi - Bayilik veren firmalar ile bayilik verenler & girişimciler ile anlaşma yaparak iş ortaklık babında yürütebilmektedirler. Çalışmalarını bu sektöre yoğunlaştıran firmalar olduğu gibi, bayilik veren firmalar ile iş kurmak isteyen girişimciler de son zamanlarda artış göstermektedir.

    Ülkemizde bayilik veren firmalar ile iş kurmak artık çok kolay olmuş durumdadır. Çoğu bankanın bayilik verenler için yani girşimciler için destek kredisi ile franchiseyi desteklediklerini açıkmadılar bile. Türkiye'de son yıllarda artan iş yeri kiralarıyla beraber iş kurmak bir hayli zorlaşmış bir duruma gelmişti. Bayilik verenler ile iş kurmak isteyen girişimciler için çoğu firma kira desteği bile verebilmektedir. Bayilik veren firmalar ile iş kurmak isteyen girişimciler online ortamlardan yada yüzyüze franchising anlaşmasıyla beraber bayilik verenler ile anlaşarak bir nevi ortaklık sözleşmesi yapmış oluyorlar.

    Bayilik veren firmalar ile kendi işini kurmak isteyen kişiler yada kurumlar, ortaklık sözleşmesiyle beraber yola beraber bir adım atmış oluyorlar. Bundan sonraki süreç ise tamamen girişimcinin elline bırakılmaktadır. Bayilik veren firmalar ile anlaşma yapan ve kendi işini kuran girişimci artık kendi işinin patronun konumunda olduğu için, patron konumunda yer almaktadır. Ancak bir markaya yani franchise bağlı olduğu için bazı kurallar çerçevesinde kendi iş yerini yönetebilmektedir. Bazı firmalar dekorasyondan tutunda hizmete kadar sıkı anlaşmalar yaparlar. Bazı firmaların bayilik sözleşmesi ise tamamen sizin insiyatifinize bağlıdır.

    Bu firmadan firmaya değişkenlik göstereceği gibi, bayilik veren firmalar ile iş kurmak artık gerçekten geçmiş yıllara göre daha da kolaylaşmıştır. Önceden çok yüksek fiyatlar isteyen firmalar, rakiplerin ortaya çıkmasıyla beraber hem fiyatta indirime gitmişler, hem de farklı avantajları girişimcilere sunmuşlardur. Bayilik veren firmalar ile kendi işini kurmak isteyen girişimciler için ise son tavsiyemiz; bayilik alırken tüm firmaları ince eleyin sık dokuyun. Çünkü, her işte bayilik alınabilir ancak her markadan bayilik kazandıracak diye bir garanti de asla yoktur.

    Bayilik verenler bayilik veren firmalar 2017
    aslına bakılırsa yakın geçmişimizden çıkan bir zincirleme ortaklık sistemine aittir. Bayilik verenler ve girişimciler arasında geçen ortaklıkla bu sektör büyük bir ivme kazanarak büyümeye devam etmektedir.

    Bayilik veren firmalar
    http://hizlibayilik.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.