Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.645
Cevap
137
Favori
523.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aemred A kullanıcısına yanıt
    ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Forumda kalktığı söylenmişti.Araştırma yapıp kesin sonuç bulduğumda yazacağım.
  • Çok iyi olur eyvallah dostum çünkü 3 yıl sonra 2.elde satabileceksek hala mantıklı yurtdışı cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık sonu ocak başı gibi inşallah alacağım XR lakin gürcistan fiyatları ne alemde olur merak etmiyor değilim. Eğer İphone 11 modelleri ile arasında çok fark olmazsa 11 alırm gibi duruyor. Lakin aklımda olan XR modeli :)
  • Şimdi baktım gürcistan apple store kısmına 128 GB cihaz 649 dolar diyor. 1500 TL kayıt parasını kattığın zaman hesaplı gibi geliyor. Ne diyorsunuz dostlar?
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    Düzeltme yapıyorum konu başında konu sahibi arkadaş gayet güzel özetlemiş. İphone 11 128 gb alacağım. Belki bir kampanya falan denk geliriz de 50 dolar falan ucuz alırız
  • Seni takip ediyorum hocam. Güncellemen çok güzel olmuş. Ben en pahalı türden hesaplıyorum her türlü ucuza denk geliyor. 1 yıl avrupa garantili mi oluyor cihazlar bilginiz var mıdır ?
  • Gürcistanda da iphone fiyatları uçmuş 11pro max 4500 lari nedir! Geçen sene 3600 civarından çıkmıştı xs max

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Size tavsiyem şu şekilde olabilir.

    -Eğer cihaz olarak XR düşünüyorsanız, yurt içinde fiyatı 6500₺ .Fakat Gürcistan'da XR fiyatı 2200-2300 lari(64GB) arasındadır.2400-2500 lari 128 GB'tı yanlış hatırlamyorsam.İlerleyen zamanlarda indirimler olacaktır ama belli değil tabi. 64 GB versiyon TR'ye 5400-5500₺ kayıtlı olarak gelir.
    -Şimdi 1000₺ için kendiniz yorumlayın; hem sadece size ait,satma problemi,hem 1 yıl garanti eksik hemde yol masrafları vs değecek midir?
    -Bu durumda en avantajlı durum zaten 6500₺ gözden çıkmış ise ,siz XR'a 6500₺ vereceğinize Gürcistan'da ip11 modelini alıp kullanabilirsiniz.
    -Şöyle bir durum daha var; pasaport kayıdı yapan kişi kim ise onun adına kayıtlı sim kart geçerli oluyor ve sizden başkası kullanamıyor.
    -Eğer ki ileride satmak gibi bir niyetiniz varsa bu problem yaratabilir,hatta aile içinde anne baba kullanabilir bile diyemiyoruz, çünkü kullanamayacaklar.
    -3 yılda bir kayıt hakkının süresi bitince telefonda sim kart blok olma durumu kalkıp kalkmaması belli değil, yani cihaz sadece size ait olacak ve satmak isterseniz kayıtlı hali silip kayıtsız satacaksınız. Ki böyle bir durumu kimse istemez ve gider kayıtsız kendi alır veya sıfır bulur kayıt eder.
    -Kısaca yurtdışı cihazlarını engelleme amaçlı ellerinden geleni yapıyorlar ve başarılıda oluyorlar.Sürekli cihaz değiştiren bir kişiyim derseniz iyice düşünün derim.
    -Model numarasına göre bakıp kontrol ettiğiniz sürece 1 yıl garantisi bulunuyor. 2017 yılında aldığım ip7 1 yıl garantili idi ve halada o cihazı kullanıyorum ve Apple TR'ye de onaylatmıştım. (ip7 170₺'ye kayıt etmiştim ve sim kart blokta yok ne günlerdi)


    3 yıl sonra simkart hala bloklu mu değil mi? bilen varsa da bildirirse kendilerine bir teşekkürü borç bilirim. Bildiğim kadarıyla şuanda kalmaması yönünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 2 Ekim 2019; 22:7:36 >




  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce bu zamanlarda 2.3 idi dolar kurları. Geçen sene aynı dönemde 2,64 ve şuan da 2,98-3 GEL'e kadar çıktı. Pek fazla bir yükseliş gözükmesede sanırım etkilenme olmuş ve ayrıca bu fiyatlardan ülkede ki vatandaşlarda çok şikayetçi. Yorumlarda sürekli indirim adı altında "Buna indirim mi diyorsunuz,4000GEL öylemi ?" tarzında olumsuz yorumlar kaydediliyor. Önceki zamanlara göre artık Gürcistan'da da pahalanma söz konusu çoğu üründe.
  • yorumların için teşekkürler efenim. Hocam memleketim Artvin. Ben istanbul' da yaşıyorum. Yıllık izinim var 21 gün içeride. Hem Memleketimde ki insanları ziyaret edeyim diyorum hem de cihazı alıp geleyim. 1 saat falan var Gürcistan ile arasında. :) Kaldı ki cihazı benden başka kimse kullanmayacak. hali hazırda s7 edge kullanıyorum. 3 bucuk sene olacak neredeyse. Çok cihaz satan birini bırak hiç cihaz satan biri değiim :D :D
    Ama 64 ile 128 GB arasında çok bir fark yoksa İPhone 11 alacağım nasip olursa.
  • Ayrıca 3 yıla mutlaka bir düzenleme getirilir. Bu hükümetin son seçimden sonra iktidarda kalamayacağını düşünüyorum. Tabi şartlar ve zaman ne getirir bilinmez ama benimkisi öngörü. O zamana kadar kaldırılabilir ya da fiyatta vatandaşın lehine bir düzeltme de getirebilir. Zaman gösterecek herşeyi :)
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem TR fiyatlari aciklaninca bakin. Sonra gidin iP11 alin tamamdir.64 GB yeterli olacagini dusunuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. TR fiyatları 18 ekimde açıklanacak sanırım
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    Bugün bir video izledim youtube da.. Bir arkadaş özel olarak günübirlik Batum'a gitti, orada apple mağazasından da çekim yaptı ve 5300 Gürcistan para birimine (larin mi neydi, tam aklımda kalmamış) iphone pro 64 gb aldı, hatta sınır kapsında da tax freesini aldı. Ancak o kadar çekim yapıp tax free alma sahnelerini de çeken birinin ne kadar geri aldığını söylememesi de tuhaf oldu.Anladığım kadarıyla bizim paramızla 10.000 tl. civarına almış oldu (tax free HARİÇ).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 7 Ekim 2019; 16:45:30 >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    üstad o 11 pro max için geçerli fiyat. İp 11 ler 6500 e falan geliyor 128 GB olanları. % 11 gibi bir vergi iadesi oluyor.
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    6500 TL kayıt parası dahil bu arada :)
  • hocam selamlar. Gürcistandan satış yapan bir yerin sitesini buldum. Applecity.ge diye yazdığınız zaman gürcistanda satış yapan mağaza cıkıyor. İplus mağazasına ait diye tahmin ediyorum.
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 23:25:1 >
  • olabilir üstad. araştırmaları tüm hızla devam ediyor. TR fiyatlarınının açıklanmasını bekliyorum :)
  • oguzokman kullanıcısına yanıt
    Her türlü daha avantajlı olup en düşük modelin bile TR ile arasında 1000₺ küsür fark olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.