Şimdi Ara

Batuhan Altıntaş resmen Hamburg'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sezon başında, sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle Bursaspor'da kadro dışı bırakılan genç golcü Batuhan Altıntaş, Hamburg ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık mukaveleye imza attı.

    Bursaspor'da, geçen sezonun başında, sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Altıntaş, Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Hamburg ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

    Oyuncunun menajeri Ersin Güreler, Galatasaray'ın eski oyuncularından "Rambo" lakaplı Yusuf Altıntaş'ın oğlu olan Batuhan Altıntaş'ın, sezon başında sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldığını hatırlattı.

    Gelinen süreçte birçok kez Bursaspor yöneticileriyle görüştüklerini ancak bir sonuç alamadıklarını dile getiren Güreler, bu oyuncuya Hamburg'un yöneticilerinin talip olduğunu belirtti.

    Alman ekibinin yöneticileriyle her konuda anlaşmaya vardıklarını bildiren Güreler, "Batuhan, geçtiğimiz günlerde Almanya'da yeni takımı ile 2+2 yıllık sözleşme imzaladı. Almanya'da lig devam ettiği ve Hamburg son maçta ligde kalmayı garantilediği için transferi hemen duyurmadık. Batuhan, yeni sezonda Hamburg forması giyecek" dedi.

    Güreler, Hamburg'un Bursaspor Kulübüne yetiştirme bedeli olarak 400 bin avro ödeyeceğini aktardı. (Ntvspor)







  • Kariyeri açısından iyi olacaktır Almanya deneyimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogulcan caglayan atletico madrid de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu transfer büyük bir menajer başarısıdır

    Sağolsun Hamburg 400.000 € ödeyecek Batuhan için..

    Ben bu çocuğu izledim Enes Ünal kadar oynayamaz zaten Bursada oynayamadı,tribün baskısından mıdır bilmem eli ayağı dolaşıyordu ama hep son dk larda oyuna giriyordu aynı Enes gibi..

    Batuhan çok kararsız bir forvet ne yapacağına kendide karar veremiyor

    Umarım bulduğu ilk şansı değerlendirir kendini gösterir, sonuçta bizden çıkmış A takım kadrosuna girebilmiş bir oyuncu illa yeteneği vardır ama gösteremiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.