Şimdi Ara

Battletoads 20 Ağustos'ta Xbox One ve PC için Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •   
    Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Dlala Studios ile Rare, Battletoads'un 20 Ağustos'ta Xbox One ve PC (Microsoft Store, Steam) için çıkış yapacağını duyurdu. İlk günden konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil olacak.
     
    Oyun hakkında:
     

    Bekleyiş sona eriyor! Rash, Zitz ve Pimple planlı bir kaosun ortasında aksiyon dolu yepyeni bir maceraya Morph Saldırılarıyla yelken açıyor ve koltukta birlikte oyun oynama deneyimi sonsuza dek değişiyor.

    1 ila 3 oyuncu Battletoad'ları kontrol edecek ve beklenmeyeni bekleyin kuralıyla vahşi ve şaşırtıcı bölümlerde başarılı olmak için ekip kuracak. Oyuncuların istedikleri yerden oyuna katılıp oyundan çıkabildiği heyecanlı oynanışta herkesin eğlenebileceği ancak yalnızca Gerçek Bir Kurbağanın ustalaşabileceği üst düzey dövüşler ile ekip çalışması eğlenceli bir hal alıyor.

    Çizgi film stilinde benzersiz el çizimi animasyonlar ve unutulmaz karakter ve bölgelerle dolu Battletoads tek başına eğlenceli, başkalarıyla unutulmaz anlar yaşatacak dünya çapında gerçeküstü bir deneyim için geri dönüyor. 

     
    Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Oyun harika gözüküyor. Rare işini iyi yapmış gibi duruyor. Çıkış tarihi açıklanmadığı için acaba 2021'e mi kaldı diye düşünüyordum. Ama 20 Ağustos'ta çıkacakmış. Gerçekten iyi bir haber bu. Cuphead DLC çıkış tarihi de açıklansın da tam olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ne oynardık bunu zamanında..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O turbo tünel yüzünden oyunun ilerisini görememiştim hiç.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.