Şimdi Ara

BATTLEFİELD V (Xbox One Ana Konu) Firestrom geldi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
3
Favori
20.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fps oyunlarında acemiyim, çok kötü oynadığımı kabul ediyorum fakat nedense bu bf V te ayakta bile duramıyorum:D

    Tam hareket ediyorum nereden vurulduğumu anlamadan yerdeyim, kalkıyorum biraz koşuyorum diyorum şu bayrağa gidiyorum pat alakasız bir yerden vurulmuşum yine yerdeyim :)

    BF 1 oynuyorum onda da iyi değilim ama en azından ölmededen çatışmaya vs gidebiliyorum. Bu oyunda keskin nişancılar sorun haline gelmiş.

    tabi tam oyun çıksın bir oyun modlarını görelim, diğer haritaları görelim nasıl olacak bakalım.
    Şu an en çok iyi diyebiliriz, ne çöp diyebiliriz.
    Zaten bf nin rakibi yok, oynamayı seviyorsanız yine alacaksınız yapacak bir şey yok.
    Eski oyunlarda bir süre sonra online oyuncu kalmıyor maalesef.
  • Fps oyunlarında acemiyim, çok kötü oynadığımı kabul ediyorum fakat nedense bu bf V te ayakta bile duramıyorum:D

    Tam hareket ediyorum nereden vurulduğumu anlamadan yerdeyim, kalkıyorum biraz koşuyorum diyorum şu bayrağa gidiyorum pat alakasız bir yerden vurulmuşum yine yerdeyim :)

    BF 1 oynuyorum onda da iyi değilim ama en azından ölmededen çatışmaya vs gidebiliyorum. Bu oyunda keskin nişancılar sorun haline gelmiş.

    tabi tam oyun çıksın bir oyun modlarını görelim, diğer haritaları görelim nasıl olacak bakalım.
    Şu an en çok iyi diyebiliriz, ne çöp diyebiliriz.
    Zaten bf nin rakibi yok, oynamayı seviyorsanız yine alacaksınız yapacak bir şey yok.
    Eski oyunlarda bir süre sonra online oyuncu kalmıyor maalesef.
  • Ben de oyunun eksileri oldugunu dusunen biriyim..ertelenmesi gerektigini daha betayi oynamadan evvel de soyledim.oncesinde ciddi bir tepki vardi trailerlara..

    Ancak (binlerce! saat!) eski serieleri oynamis biri olarak beta kalitesi benim korku esigimin ustunde cikti.bu erteleme surecinde ben eski beta tecrubelerimden yola cikarak daha iyi olacagini da dusunuyorum..simdilik gecer not aldi..

    Bu durumda begenmeyen varken begenen de bir dunya kisi var..sizin rahatsizliginiz ne?

    Bir de yorumuma katilmamaniz beni buyuk bir hayal kirikligina ugratti.sayin oyun otoritesi...

    Katilmasan ne yazar?Insanlar nette yazabildiklerinden beri kendilerini onemli saniyorlar.Hadi mesaj kasacak baska bir arkadas bul kendine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Girdim ilk oyunumda 20 kill aldım 8 death verdim çıktım maçın sonuna kadar zor dayandım.Bu kadar eleştiri varken oyunu beceremediğimiz kanısına nasıl vardın anlamak güç.



    Gunplay:En kötü BF silah hissiyatı,ne vuruş hissi var ne gerçekçi recoil,nede adam gibi balistik fizikleri.Tam bir arcade.Bo4 şu an bu konularda 10 lvl ileride.



    Grafik:Neresinden başlasam bilemiyorum.Frostbite çok kaliteli oyun motoru harika efektler ve grafikler sunabiliyor.SW BF2 örneği var.Renk paleti,sanat yönetimi,çevre dizaynı facia resmen.Üniversite garaj projesi gibi herşey.Bazı yetenekli amatör yapımcılar daha iyi grafik tasarlıyorlar,dice a hiç yakışmamış.



    Sesler:Yok malesef,silah sesleri zayıf,atmosfer sesleri yok.Savaş hissiyatı yok oyunda.O bflerin müthiş karambol,dünyanın sonu gelmiş havasını yansıtmıyor nasıl bu kadar gerilediler anlayamadım



    Gameplay:Çatışmalar haricinde dinamik bir tempo yok oyunda, herkes bir köşede yatmış bekliyor.TTK hızlanmış diye ölmemek için herkes tetikte oynuyor kimse kendini atmıyor ortaya.Spotun olmaması pusan snipercıları god mode a sokmuş.



    Hepsinin üstüne diceın açıklamaları yenilir yutulur gibi değil.Bir firma oyuncu odaklı olur fan kitlesini dinler.Daha örneği görülmemişki oyunun yapımcısının kızına oyunda kadın asker olmamasını açıklayamadığı için oyuncularını cehaletle itham etmesi,beğenmiyorsanız almazsınız demesi.Bunu forumdan biri bana söyler,kendi fikridir saygı duyarım.Feedback veriyoruz diye dice bunu oyuncuya söyleyemez.



    Adama günde 3 kere yemeklerden sonra bisiktirol forte yazar gönderirler.Xbox hala 2013 çıkışı öncesi deal with it le uğraşıyor 5 senedir kendine gelemedi.Oyuncu kendine yapılanı unutmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben ilk mesajda dedigim gibi becerememeyi herkes icin demedim..Alinan almis ustune ki bi sebebi illa ki vardir.Cogu diye bir tabir var insanlar okuyup anlamaktan neden bu kadar aciz anlamak guc...zaten felaket tellaligi her bf fifa ve cod oyununda mutemadiyen yapilan bir laklaktir..seri hep kotuye gider.hep eski oyunlardan kotudur..kesinlikle iyi yani bulunmaz.plasebo etkisi mandela etkisi yoksa her ikisi mi bilemiyorum..

    Ayrica oyunun super hatasiz eksiksiz oldugunu hic mesajimda savunmama ragmen sadece gecer not aldi dememe ragmen sanki super oyun demisim gibi bir tepki olmasi komik ama manidar....cunku herkes becerememeye takmis kafayi :) . Insanlar istedikleri gibi okuyorlar..

    Ote yandan grafik ses yazip iki noktaya koyup karsina kotu yazmakla kotu olmuyor..

    bo4 u siparis etmis. Beta , blackout betayi onlarca saat oynamis biri olarak silah fizigi mekanizmasinda bf yi elestirirken codu referans gostermenin zerre kadar mantikli tarafi yok..bf ne kadar arcade kayarsa kaysin cod basli basina arcade timsalidir.

    Grafik konusunda cagi yakaladigi hemen herkes hem fikirdir.Onde de degil geride de kalmamistir..kisisel beklentiler devreye girerse ki sizde girmis.ben de karanlik palet beklerdim..ama eldeki malzeme kalitesi bir bf oyunu oldugunu degistirmiyor..

    Ses konusunda size katildigim nokta silah seslerinin (bir kisminin) zayifligidir..Araclar,tanklar,patlamalar iyi duzeyde..savas hissiyatini bana verdi..ww2 ile alakali okuyan belgesel izleyen de biri olarak hosuma gitti.illa ayilip bayilmam gerekmez.

    Temposu da oyunun maplerine gore dogal olarak degisiyor.rotterdam ornegin karli mapten yer yer daha tempoluydu...isin icine tank girince farkli bir tempo oluyor.domination noktalari da bf1 den cok daha iyi yerlestirilmisti..spot konusunda size katiliyorum.ama god modeluk degisken bisey..kiside bitiyor..ben sorun yasamadim..tepki varsa da geriye koyarlar..

    Son olarak dice in aciklamalarini ben bilemem bilmiyorum..zaten isin magazinsel kismi beni zerre kadar ilgilendirmiyor..ben betaya bakiyorum.onun ustunden konusuyorum..eksikleri var elestirilecek yonleri var.. ancak bir bf beta icin gecer notu da her sekilde alabilecek duzeydedir...anlamsiz derecedeki olumsuz elestirilerin altinda zaman zaman degindigim farkli sebepler var.biraz konusunca da anlasiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • BFV’i görüp 10 yıl sonra Cod’a geçiyoruz Hala BF iyi diyen mi var? Savunacak yanı yok bu çöpün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Ne yapsaydık hocam,beğenmediğimiz her konuyu sayfalarca tez olarakmı sunsaydık.Beğenmedim nokta,sebebi iki nokta üstüste şudur.



    Codu referans göstermemdeki neden zaten benimde codu arcade kabul edip karşılaştırma yapmamdan kaynaklıdır.Ordaki nükteyi anlamamışsın.”Arcade cod” bile bazı konularda yol kat etmişken,hali hazırda daha gerçekçi olan bf nin geri gitmesi ve rakibini klonlamaya çalışması kabul edilebilir gibi değil benim gözümde.



    Çok uzun uzadıya tartışacak değilim;



    İşin magazinsel boyutu hadi bize hakaret etmesini geçtim,oyunun temasını,görsellerini ww2 atmosferi oluşmasının önüne geçiyorsa elbette bizi ilgilendirir.Sonuçta adam haftasonu kiminle kaçamak yapmışı konuşmuyoruz burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tez yazmaya gerek yok ayni seyi diyorum ben de zaten.siz de o noktayi anlamadiniz sanirim.

    Mekanigin sizin nazariniz da geri gitmesi (yapimciya gore deri degisimidir otekine gore muspet gelisme) cod un kotu bir klonu olduguna bir delalet degildir basli basina...gelistirilmesi gerektigi konusunda sizle hemfikrim.ama cod klonlugunda kesinlikle degil.

    Ayrica isin magazin yonunde o onu dedi bu bunu dedi kisminda ise sizi bilmem ama ben kendime hakaret vs. telakki etmiyorum..onlardan hakaret alacak konumda degilim.olaya da dahil etmiyorum kendimi.eden gitsin ugrassin.benim ilgilendigim betanin vaziyetidir...laflara sozlere takilmak veya icerlemek degil.hele ki onlari bahane sayip oyuna elestiri getirmek hic degil..

    Bence son tahlilde ne dedigimiz anlasilmistir.benim de daha uzatmaya niyetim yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Keşke beklediğim gibi bir beta olsaydı.Bütün arkadaş grubu olarak en başta gerek ww2 temalı olması sebebiyle gerekse bf oyunlarının belli bir kalite standartına erişmiş olmasından dolayı oldukça heyecanla bekledik.



    Hatta ilk reveal trailerında kendi aramızda konuşurken benim haricimde herkes şeytan görmüş gibi oyundan soğudu.Dedim vardır katanalı,trench coatlı,füturistik protez kollu cyberpunk devşirmesi kadın askerlerin bir kerameti.



    Her ne kadar işin multiplayer kısmı senaryo oynanışını bağlamasada hep dile getirmeye çalıştığım sanat yönetimimi dersiniz artık temanın gerçekçiliği seçimimi nedir tam ismini koyamıyorum mantığa yatmayan,beğenmeme durumu oluşturan birşeyler var oyunda.Tabii tamamen kendi görüşümdür.



    Tüm bunların üzerine deri değişimi olarak kabul edelim klon olmasın,oynanışta beklediğim gibi çıkmayınca büyük hayal kırıklığına uğradım.



    Amacım oyunu hak etmediği gibi yermek,yerin dibine sokmak veya alacak oynayacak kişilerin zevkine hakaret etmek değil.Sırf ben beğenmedim diye 100 adet satacakda değil.Yüzbinler oynayacak bu oyunu.Gönül isterdiki bende bu kişilerden olayım ekipçe hep beraber oynayalım.



    Sonuç olarak kötünün iyisi kabul edip battleroyale modunun zevkimize uygun olması nedeniyle bo4 de karar kıldık.



    Oynayacak olan herkese iyi oyunlar sizede iyi forumlar dilerim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler siz Mario oynayın Popoye oynayın. Ne işiniz var bf de cod da onda bunda :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de amacim sizin dediginiz gibi hakkiyla elestirmek..kanaatim de gecer nottu.

    Ancak oynamadan evvel kafada kurulan "beklentiler" bakis acisini ciddi derecede etkiledigi de herkesin malumudur.ben beklentilerimi minimumda tutmustum basta soyledigim gibi.

    Cod konusunda da sunu diyebilirim.Ben de ghosttan beridir sevmedigim seriyi bu yil begendim.derli toplu buldum.onu da oynayacagim bol bol..betayi bayagi oynadim.

    Ancak nazariyetim de konsol platformunda bfci icin bir bf alternatifi yok..cod tarzi itibariyle bunu karsilayamaz...buyuk harita,araclar ucaklar,strateji vs.. ama blackout modu battleroyale icin guzel bir alternatif yaratti.

    Size de iyi oyunlar dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu gerçeğe yakınlık ve atmosferi yaratmak ise DICE bence bu işin hakkını en iyi veren firmalardan biri. Bu video ve beta'da da duyduğumuz bu müzik çok hoşuma gitti. Müzik konusunu Hans Zimmer gibi bir ustaya teslim etmeleri de nokta atışı olmuş. Sevenleri varsa kendisini MW serisindeki müziklerden hatırlayacaktır

    Savaş öncesi/zamanı Rotterdam ve oyundaki Rotterdam:





  • arkadaşlar oyun yayınlandıktan sonra fiyatlar nasıl olur acaba? şuan ea access indirimiyle 242tl şimdiden sipariş versem mi yoksa beklesem mi bilemedim. şimdilik acelem yok bf-1 i zevk alarak oynuyorum. black friday, yılbaşı indirimi felan derken fiyatlar ne olur acaba ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.ozan

    arkadaşlar oyun yayınlandıktan sonra fiyatlar nasıl olur acaba? şuan ea access indirimiyle 242tl şimdiden sipariş versem mi yoksa beklesem mi bilemedim. şimdilik acelem yok bf-1 i zevk alarak oynuyorum. black friday, yılbaşı indirimi felan derken fiyatlar ne olur acaba ne tavsiye edersiniz?
    Çok anlık değişiyor fiyatlar. Black ops 4 bile 229 iken 469 oldu bir anda. Almaya meyilli isen hala 242 tl iken direk ön sipariş ver derim. İçerisinde bakiye olmayan bir sanal kart ile önsipariş verebilirsin. 10 kasım'dan önce para çekmeye de çalışmaz. O zamana kadar düşünür son kararını verirsin. Black friday vs demişsin ama oyun ztn 20 kasımda çıkacak. Çıkar çıkmaz hemen bir indirim gelmez bence keza yılbaşı da çok uzak bir tarih değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 19 Ekim 2018; 15:33:43 >
  • Sabah one x’i açtım rdr 2 yi indirmek için bir baktım bf v iniyor şok oldum bu kadar erken gelmesine. Microsoft ile EA’in pazarlama anlaşmasını olduğunu biliyoruz da bu kadar erken indirilen oyun ilk defa görüyorum.

    BATTLEFİELD V (Xbox One Ana Konu) Firestrom geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 MBT anlık mı bro. :)
  • CoD dun eksiklerinden sonra ilaç gibi gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ne yaptınız bakabildiniz mi oyuna? yorumlar nasıl
  • c.ozan C kullanıcısına yanıt
    Oyun 20 Kasım da çıkacak kardeş nasıl bakalım:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki mesajda rdr2 için açtım cihazı birden inmeye başladı diyince çıktı sandım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.