Şimdi Ara

Battlefield V Resmi Olarak Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bc3 istiyorum artık yeter ya öfff
  • Battlefield V - BF5 değil diyorsunuz da Youtube da canlı yayın linkin de "Battlefield 5 Live Reveal" Yazıyor..https://www.youtube.com/watch?v=Yg5AOmEv6tQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 16 Mayıs 2018; 23:56:54 >
  • Arkadaslar oyun modern zamanda geçecek. Logonun Yazı tipinden de anlasilacagi gibi modern efektli yazılmış.bu da oyunun modern zamanda geçeceğini isaret ediyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Moder degilse Bf4 e devam. Helikoptersiz Bf mi olur ya? (Hicbir zaman atli, kalasli eski dunya savaslari konulu bf istemedim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battıfıeld 1 ön siparis cıktıgı gun almıstım. Oyunun önce seneryo modunu bıtırmıstım. Icerık olarak bırbırınden kopuk hıkayelerıyle ortalama bır tat bırakmıstı. Seneryo modundan sonra multı modu da acıkcası benı sarmadı. Grafık olarak çok ıyı.. Bunun dısında pek de zevk vermeyen bır oyun olarak kutuphanedekı yerını aldı. Star wars Battlefront 1'rıde ındırımdeyken almıstım. Bu oyunda da grafıkler muazzam gerısı boş.. Teknolojı demosundan oteye gıden bır yapım olamamıstı. Bu saatten sonra sanırım Ea games'ın Fıfa serısı dısında hıc bır oyununu orjınal almayacagım. Vaat ettıklerıyle oyuncuya sundukları maalesef bırbırını tutmuyor..
  • Günümüz silahları olur umarım bf4 den sonra hep bir şeyler eksik kalıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 1000 saati gecmistir oynama surem. Ama bf1 50 saat bile yok cok sıkıldım oynarken umarim oyun gunumuzde gecer

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yağmur yağar kar istersiniz kar yağar yağmur istersiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vietnam geliyor bence de. Bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1 de hep oyun birincisi olurken, Battlefield 4 de hiç oynamıyodum nedense. Bana göre değil galiba modern savaş. Hele hele helikopterle 100 kill alanları görüyorum aşağıda keklik gibi ölüyoruz. Biraz çocuk işi gibi geliyo bana çıkıp aslan gibi meydanda çarpışacaksın fps oyunuysa eğer bu. FPS değilde GTA gibi oyunsa o zaman ben yokum.
  • Şöyle çok uzak olmayan bir gelecekte geçse güzel olur.2030-2040 gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vict0ry

    Battlefield 1 de hep oyun birincisi olurken, Battlefield 4 de hiç oynamıyodum nedense. Bana göre değil galiba modern savaş. Hele hele helikopterle 100 kill alanları görüyorum aşağıda keklik gibi ölüyoruz. Biraz çocuk işi gibi geliyo bana çıkıp aslan gibi meydanda çarpışacaksın fps oyunuysa eğer bu. FPS değilde GTA gibi oyunsa o zaman ben yokum.


    Infantry diye bir mod var bilmem hiç duydun mu ? Bf1 eski bir dönemde geçmesine rağmen Bf4' ten daha hızlı ve kolay bir oyun. Çocuk işi dediğiniz araçlar, helikopter hariç bf1'de de var.
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    BF5 değil demedim. Özellikle V 'yi kullanmalarını, oyunun içereceği temaya bir atıfta bulunmaları olabileceğini düşündüm.
  • herkes sıkıldı geçmiş temasından sebebi silahların yetersizliği bf4 ü hiç sıkılmadan binlerce saat oynadık bf 1 20 saat zar zor oynadık çünkü silahlar hep aynı gelişim yok taktiksellik yok , en güçlü silahı al ve yardır , bf 4 de her silahın kendine has bir avantajı yada dez avantajı vardı ve her silahı kullanmak ayrı bir keyifti eski döneme dönünce bunların hepsi kayboldu , şimdi tek istediğim bf 4 çok üstüne çıkan derinlikte bir oynanış aynı zamanda yıkılabilir çevre , aynı zamanda fiziki hasarı her vuruşumuzda gördüğümüz bir oyun koluna mermi sıktın kolu uçsun vb
  • Modern işte ya yani modern derken 70 ler 80 ler soğuk savaş olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    herkes sıkıldı geçmiş temasından sebebi silahların yetersizliği bf4 ü hiç sıkılmadan binlerce saat oynadık bf 1 20 saat zar zor oynadık çünkü silahlar hep aynı gelişim yok taktiksellik yok , en güçlü silahı al ve yardır , bf 4 de her silahın kendine has bir avantajı yada dez avantajı vardı ve her silahı kullanmak ayrı bir keyifti eski döneme dönünce bunların hepsi kayboldu , şimdi tek istediğim bf 4 çok üstüne çıkan derinlikte bir oynanış aynı zamanda yıkılabilir çevre , aynı zamanda fiziki hasarı her vuruşumuzda gördüğümüz bir oyun koluna mermi sıktın kolu uçsun vb


    tatikselliğin dönemle bir ilgisi yok. day of infamy oynarsan ne demek istediğimi anlarsın. oynanış stilini belirleme tercihi yapımcının insafına kalmış bir durum. muhtemelen bf 1 1.DS oldugundan dolayı oyun çıkmadan önceki 'doğru düzgün silah yok ne yapacağız' eleştrilerini bastırmak için oyunu cümbüş alanına çevirdiler. Bunun eski zamanda geçmesiyle alakası bile yok. Başka bir 1.DS oyunu olan Verdun 'da BF1 de yaptıgın şeylerin %90 nını yapamazsın..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İnşallah moderns savaşlara geri dönerler, Bf4'ün devamı olarak V diye duyurdular tahminim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.