Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.295
Cevap
57
Favori
369.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yav beni nedense bf 1 kadar heyecanlandırmadı bide tanıtımda base yapma mevzuları geçti siperdir vs. fonite gibi oda pek olumlu bakmadım oynanış videosuda garipti gameplaymi yoksa trailer mı belli olmamış gözüm yandı cok hızlıydı sizce nasıl olucak.(ŞU Bİ GERCEK BF1 GİBİ HİSSETTİRMEDİ ŞİMDİLİK)
  • Gösterilen Trailer benim beklediğim ağır başlı-ciddi WW2 ortamını yansıttığını söyleyemem. Hoşuma gitmedi, Amaaa

    Yapımcının da dediğine göre bu sefer WW2 biraz farklı ele alınmış. Anlattıkları, Trailer ve Concept Art 'lardan anladığım kadarı ile "Sven Hassel" romanlarındaki gibi bir ortam ve savaş anlatılmak isteniyor. Nasıl bir ortam peki bu. Anlatayım; bir grup manga-toplama askerler (nazi askerleri içinde koyu esmer asker bile var), kafalarına buyruk davranışlar, kıyafet zorunluluğu yok, her askerin bir özelliği var, kendi tanklarını veya araçlarını ev gibi kullanıp, her cepheye ve göreve gitmek. Hatta bazen kendi menfaatleri için farklı işlere bulaşmaları.

    Açıkçası ilk başta trailer hayal kırıklığı oldu ama yukarıda anlattıklarımı düşününce hoşuma gitmeye başladı. Umarım hem geniş hem dar haritalar yapabilirler. Ve silahları orjinallerinden fazla uzaklaştırmazlar. Düşündüğüm gibi olursa çok güzel bir BF olabilir ancak popüler bazı oyunların etkisi altında fazla kalırlarsa sıkıntı olabilir.




  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Battlefield tarihsel açıdan tutarlı bir oyun olmak zorunda değil.



    1. Dünya savaşı açısından ele alalım. Tanklar ne kadar hızlıydı? Veya cephede ne kadar tank kullanıldı? Veya cephelerde taramalı tüfek ne kadar vardı? Hadi onu geçtim oyun da siper kıtlığı vardı. Verdunda bile yeterince siper yoktu oyunda. Tanklar acayip hızlıydı.



    Bence mesele tarihsel açıdan tutarlı olup olmadığı değil. Bizi ne kadar oyalayacağı önemli. 1 ay oynayıp her şey açtık yeter artık diyeceğimiz bir oyunda olabilir ya da yıllardır oynanan Battlefield 4 gibi bir oyun da olabilir.



    Costumization ise tek neden var:PARA. Bunu tartışmanın anlamı bile yok. Fortnite PUBG aklınıza gelsin deli gibi paralar dönüyor skinler için. Battlefront 2'de lootbox olayı ve Battlefield 1'deki premium olayı tutmadı. EA nereden para kazanacak? Anthemda da aynısı olacak,ve diğer gelecek olan EA oyunlarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DICE BF1'de beta haritasını çöl haritası olarak seçmekte hata yapmıştı, BFV'te de multi yerine single içerikle trailer yapmakla hata yaptı. Millet önyargı içerisinde boğuluyor şu an.

    Bu arada base yapma oyanı Minecraft gibi küpleri üst üste koyarak yapacakmışız.(!)
  • Değil elbet çıkıpta kadınlarımıza ayıp olmuyormu onlarda 2.dünya savaşında şöyle savaşmış böyle savaşmış diye yalan yanlış şeyler söylemesinler benim tepkim buna ingiliz bir kadınla siyahi bir adam yan yana savaşıyorlar savaşın hangi cephesiymiş bu merak ettim doğrusu

    Kimse zaten bu oyundan simulasyon ağırlığında birşey beklemiyor fakat en azından bu tarz karakter olaylarına girmeleri ve sırf insanlara şirin gözükelim diye kadın ve siyahi karakterler koymaları ve bu insanların üzerinden prim yapmaları mide bulandırıcı beni acayip soğuttu ki çoğu kişininde tepkisi buna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Mayıs 2018; 11:47:56 >
  • Senin zaten Bad Company gibi daha ciddiyetten uzak bir markan var, onun üzerinden gidip yap bunları o zaman problem yoktu. Sen gelip WW2 gibi belki de dünyanın en ciddi savaşını böyle ciddiyetten uzak yaparsan ne anlamı kaldı? Asker dediğinin üniforması olur motorcu ceketiyle dolanmaz silahları bellidir vs. Sürekli skin satacaklar ortalık curcuna olacak ve savaş atmosferiyle alakası kalmayacak bu belli bişey artık. Çok üzücü Battlefield ın bu kadar Cod a benzemesi.

    Oyunun fizikleri çok güzel duruyor beni heyecanlandıran tek şey o oldu bu fragmandan.
  • 107 k eksi vermisler


    Oyun berbat Resmen Battfiled 1,5 Dlc gibi

    https://www.youtube.com/watch?v=fb1MR85XFOc
  • premium pass olmaması düşündürdü şöyle bir, ea beleşe günahını vermez çünkü biliyorum 60 dolara basite kaçılmış birşey çıkacağını, 8-10 uyduruk haritayla kozmetiğe abanılmış içi boş bir oyun gelirse şaşırmam
  • Adamlar yenilik yapacağız diye büyük risk almışlar. Bence oyun tutacak gibi.Online modlar için anlatılanlar güzel.İlk video daha uzun olabilirdi.Umarım hardline gibi fiyasko olmaz.
  • BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU

    DICE: God of War çok tuttu oyuna birazda kratos koyalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Mayıs 2018; 11:55:26 >
  • En azından CoD gibi single çıkarıp bir önceki oyundaki Specialistlerin aynısını alıp battle royale bir mode eklemediler. Bu BF1.5 ise öbürü ne? Black Ops 3.5 bile değil bence. Direk BO3 DLC satıyorlar. Niye BO4 çıkarma zahmetine girdiler ki önceki oyundan devam etselerdi. Bak Rainbow Six Siege kaç senelik oyun adamlar 10 sene daha destek dediler. Sürekli operatör eklendi. Activision efendi niye yapmıyor böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA ile aram iyidir. Ancak nedense tanıtım videosunun çok fazla CGI öğesi barındırdığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmak için 9 Haziran EA Play'i beklemek daha sağlıklı olacak...

    Ondan sonra daha net birşeyler yazarım.
  • 2 dk'lik trailer ile konuşmak zor olsa da ben 2.dünya savaşı ile bir bağlantı kuramadım. sanki hipster gençliği bir adaya atmışlar, kapışıyorlar gibi bir ortam var. 2.dünya savaşı dediğin zaman insanların aklına gri kasvetli bir ortam geliyor. çayır çimen pastel bir ortam ne alaka? otomatik can yenilemeyi kaldırmışlar. üstüne bir de medic sizi kaldırdığında animasyon girecekmiş. önceden kaldırmıyorlardı artık hiç kaldırmazlar

    ister kabul edin ister etmeyin malca şeylerden keyif alan malca şeylere gülen ciddi bir ergen tayfası var ve bu insanlar bayağı bir çoğunlukta. bu paşaların isteklerine göre oyun yapımcıları hareket ediyor. yok yapı yapacakmışsın yok karakteri özelleştirecekmişsin bunlar faso fiso. ben savaş ortamı istiyorum atmosfer istiyorum. bu ergenler yüzünden güzelim seri gran turismo'nun içine ettiler. sıra demek ki bf'ye gelmiş




  • S R T kullanıcısına yanıt
    Sadece Medic kaldıramayacak. Bütün sınıflar kaldırabiliyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman çok kaotik geldi. Sürekli bir şeyler oldu ve tam bir yere odaklanamadık, BF1 fragmanı daha başarılı karşılaştırma yapacak olursak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Duvar dikme var peki bu nereden akıllarına geldi bir düşünün ilk aklınıza gelen oyundan evet ondan.



    Oyuncu tutma konusunu bf1 çıktıktan birkaç ay sonra gördük konusunda sıkılanlardan ben bin saatin üzerinde bf4 oynadım bf1 oynama sürem 50 saat yüzüne bakasım gelmedi 50 saatten sonra ve saçmalamak yok bende alttan oyuncu sayılarına bakabilirsiniz ıssız bir çöldesiniz haberiniz yok



    http://bf1stats.com
    İlk duvar, siper ekleme,makineli dikme tahmin ettiğiniz o vasat battle royale oyunu aklıma bile gelmedi.Zira bu özelliklerin çoğu kaç yıl önce çıkmış survival oyunlarda bile var.

    Siz inşa sisteminden benzetme yapmışsınız ama çok fazla kişi çimenin renginin yoğunluğundan ve inşa sisteminden dolayı "ooo renqli menkli ww2 mi olurmuş ,askerlerde skin getirmisler(kaç oyundur bildiğiniz gibi kamuflaj vardı bf de),oo inşaatta eklemişler,bf popülizme kapılıp fortnite benzeri veya çakması oyun yapıyor, "gibi saçma tepkiler veriyor.

    Bf1 stats i atmışsınız diğerlerini de bakıp bir daha söyler misiniz en aktif bf oyunu hangisi?

    http://bf1stats.com

    https://bf4stats.com

    http://bf3stats.com

    http://bfhstats.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _paarthurnax_ -- 24 Mayıs 2018; 12:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sadece kendi manganda ki kişileri sınıf ne olursa olsun kaldırabiliyormuşsun. fakat medic olmadıkça full canla kalkmıyor, medic dışı kaldırırsa daha az canla doğuyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 24 Mayıs 2018; 12:43:35 >
  • Battlefield her zaman realist yaklasimiyla one cikti. Bunu herhalde bf5 te bozacaklar. Eli kancali hatunu gordukten sonra bir gulme geldi Renk paletleri o donemin atmosferine pek uymamis, umarim ileride duzeltilir. Su an bir seyler soylemek icin erken. Multi oynanis videolarini beklemek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Alooooo beyler bir kendinize gelin ya E3'ü bekleyin bu ne fevri davranışlar böyle. Beğenmediyseniz de almazsınız tepkinizi gösterirsiniz bu kadar basit.

    Neyse dinleyin de biraz rahatlayın hadi




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.