Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 (ÇIKTI) (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.524
Cevap
4
Favori
419.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok saolun arkadaşlar...
  • BC2'de İşe yarar çok önemli ipuçlar

    1. Hayattayken ENTER 'a basıp takım(squad) menüsünü açabilirsiniz.

    2. Bomba kurarken ve imha ederken işlemi iptal etmeden ateş edebilir, mermi değiştirebilirsiniz. Direk olarak bombaya bakmanıza gerek yoktur.

    3. Keskin nişancı tüfeği ile nişan alıp ateş ettikten sonra farenin birinci tuşuna basılı tutarsanız merminin gittiği yeri dürbünden görebilirsiniz.

    4. Bomba kurulan yerlerin sağlık çubuğu vardır. İşinizi kolay yoldan halletmek istiyorsanız, uzağa bir yere tankınızı park edin ve bomba patlayana kadar ateş edin.

    5. Paraşütünüze size zarar verebilecek bütün yüksekliklerde otomatik olarak erişebilirsiniz.

    6. Sabit duran füze fırlatma yerleri, güdümlü füze atmaktadır. Ateş ettikten sonra füzeyi havada kontrol edebilirsiniz.

    7. Tüfekten attığınız bombalar dışındaki tüm patlayıcılar (rpg, patlayıcı kutular, güdümlü füzeler vb.) patladıkları yerde duvar olsa dahi, diğer taraftaki düşmana hasar verebilir.

    8. Bıçağınızı adam öldürme yanı sıra kapıları kırmak ve demir telleri kesmek için de kullanabilirsiniz.

    9. Mühendisteki tamir aletini, tamir etme yanı sıra düşman araçlarına zarar vermek ve adam öldürmek için kullanabilirsiniz veya duvarlara delik açabilirsiniz.

    10. Eğer takım arkadaşınıza(doktor, mühendis, asker) nişan alarak Q tuşuna basarsanız, ondan yardım istemiş(sağlık, tamir, mermi) olursunuz.

    11. Aranızda duvar dahi olsa takım arkadaşınızı hayata döndürebilirsiniz.(elektroşok)

    12. Keskin nişancı sınıfı, dürbünlü tüfek olmadan çok agresif bir şekilde de kullanılabilir (pompalı tüfek + dinamit).

    13. İnsansız hava aracıyla uçarken, bombalama yapmadığınız zamanlar yüksekten uçarak dikkat çekmeden sadece gözlem yapabilirsiniz. R tuşu ile yükselebilir ve F tuşu ile alçalabilirsiniz. Düşmana nişan alıp Q tuşuna basarsanız, onu kısa bir süreliğine takım arkadaşlarınız için harita üzerinde işaretlemiş olursunuz.

    14. Düşmana ateş ettiğinizde nişangahınız çevresinde beyaz çizgiler çıktıysa ona hasar vermiş olursunuz. Fakat çizgi çıkmaz ise onu ıskalamış olursunuz ve hasar verememişsinizdir.

    15. Port Valdes haritasında saldıran tarafta paraşütsüz bir şekilde gökte doğarsanız, zıplama düğmesine basıp paraşütünüzü açabilirsiniz.

    16. Çimenlerin arasında gezin. çok açıkta sap gibi durmayın...ve bence sürekli eğilin. devamı sprint yapmayın...nişan alırken kafadan vurma şansınız yoksa göğüs hizzasından vurun göbeğe inmeyin.. (turkleader)

    17. Tracer Gun ile uçuracağınız aracı işaretleyip (Yani o silahla araca ateş edip)atacağınız RPG, Gustav v.s. oraya güdüm almasını sağlayabilirsiniz. (Doucan)

    18. Mortarla sağ tuşla nişan alıp sol tuşa basılı tutarsanız baktığınız bölgeye havan saldırısı atarsınız. (Doucan)

    19. Hiç bir Sniper kafadan vurmadıkça tek atmaz. Bazı uzak mesafelerde kafaya nişan alsanız bile, mermi aşağı doğru eğim alır ve kafayı vuramazsınız. Böyle durumlarda kafanın biraz üstüne sıkmak işe yarar. (Doucan)

    20. Helikopteri klavyeyle daha kolay bir biçimde sürebilirsiniz. Ok tuşları, Mouse'un görevini yapar. Space ile de ateş edebilirsiniz. (Doucan)

    21. Saldırı tüfekleri (Assault Rifles) ile yakından tarayarak, uzaktan az, az tarayarak -üçlü üçlü sıkarak- daha fazla isabet alabilirsiniz. (Doucan)

    22. Sniper'ın default olarak 4. silahı "Hareket Sensörü"dür. Bu sensörleri koyduğunuz yerden düşman geçerse onu radarda görebilirsiniz. Sniper olarak bunlardan arkanıza bir tane koyarsanız backstab yemezsiniz. (Doucan)

    23. Sebebini anlamadım ama, özellikleri M24'ten daha kötü olmasına rağmen 3. açılan sniper SV-98 daha iyi. Bunu ilk bilmiyordum, özellikleri daha iyi olduğu için M24 kullanmaya devam ediyordum. Daha sonra arkadaşım denememi söyledi, denedim ve garip bir fark var. SV-98'in Accuracy'si daha az olmasına rağmen daha doğru ateş ediyormuş gibi geldi. Bunda emin değilim ama paylaşmak istedim, siz de deneyin ! (Doucan)

    24. Helikopterlerin pilotunu, helikopterin camından indirebilirsiniz. Oraya sniperla nişan alıp, kafasına vurduğunuzda helikopter pilotu ölür. Hatta helikopter henüz kalkmamışsa gidip çalabilirsiniz. (Doucan)

    25. BlackHawk taşıma helikopteridir. O helikoptere iki arkadaşınızla binerseniz ezici bir güç oluşturabilirsiniz. 2 tane minigun barındırır. 2 tane de normal slotu vardır dışarı bakan. İyi bir pilot ile bu ağır minigunlarla katliam yaratabilirsiniz. BlackHawk'la saldıracağınız yerin üzerinde daireler çizerseniz Minigun o iyi açıdan ateş edebilir. Hemde vurulmanız zor olur. Tabiki bunların hepsi iyi bir pilotla (Doucan)

    26. Tankları arkasından havaya uçurmanız daha kolay olur. (Doucan)

    27. Tracer gun ile yapacağınız her doğru işaretlemeden +30 puan alırsınız. O araç havaya uçarsa da yine asist alırsınız. (Doucan)

    28. Apache'ye binerken tek başınıza binmeyin. Ne kadar iyi pilot olsanız da bir yandan sürmek zorunda olduğunuz için puan toplayamazsınız. Yanınıza biri binerse onun her vurduğu adamdan +30 asist alırsınız, Squad'ınızdan biri binerse +50 asist gelir. (Doucan)

    29. Saldıran tarafta iseniz illa patlatilcak yerleri yanina gidip bomba kurarak yok etmenize gerek yok, eğer bi binanin içindeyse binayi yıktığınızda oda otomatik olarak patlio yada bnm gözümde hile olan bisiyide anlatayım; 4-5 tane c4 yerleştirip beklemeden patlatabilirsiniz hemen ben bunu karşı takım bana uygulamadığı takdirde yapmıyorum bence sizde kullanmayin oyunun zevkini kacirio beta dan sonra ayarlariyle oynarlar zaten c4 ün o konuda. (Rushest)

    30. Kısa sürede puan toplamanız için boş bir sunucuya girip Attacker takımına geçin. Hızlı bir şekilde bomba yerleştirip görevleri tamamlayın. Oyunun sonunda 1200 puan istatistiklerinize gidecek. Oyun sonu sadece rank atlamak için puan değil Unlocklarınızı açmak içinde puan güncellenecektir. (zdezen)

    31. Oyunda Red Dot adındaki dürbünlerde her sınıf için ayrı açıldığını biliyoruz... Ancak, oyunda bir sınıftaki "Red dot" 'ı açtığınızda diğerlerine de takılabiliyor. Evet heralde bu bir açık."Red dot" ı açtığınız sınıfta seçin ve öbür sınıflardaki silahların Upgrade bölümlerinde bir yeri seçmeden oyuna başlayın. "Red dot" takılı olacaktır. (BfMonsterTR)

    32. attacker iken c4 leri bombanın etrafına yerleştirin fakat patlatmadan E ye basarak bombayı aktifleştirin daha sonra bombayı gören bir noktaya pusun ve içeri imha etmek için gelen düşmanlarla birlikte havaya uçurun

    ***heli patlamaya yakınken yallah diye atalyıp paraşüt açmayin 1. si heli ye yazık olur 2. düşman hattındaysanız paraşütün ineceği yerde sizi bekliyor olurlar.patlamadan önce hemen sağa sola keskin manevra yapın ve hızlıa alçalın ve güvenli bir yere inin. (20-30armor varken) daha sonra engiiner iseniz tamir edin (ki değilseniz araç kullanmayın) bunu yaperken ıssız bir yer seçin yakınızdaki düşman veya takım arkadaşaları heliniz çalabilir (bu bana çok oldu) (infernoking3)

    ***kara araçlarında ise yaknınızda düşman varsa denemeyin siz tamir ederken tanka o binebilir kendi kazdığınız kuyuya düşersiniz

    33. Black hawk kullanıyorsanız ve bir ekip taşıyorsanız dış kameradan sürün(f10). bu size ve diğer helideki askerlere %100 performans sağlar.gelen bazukları görebilir ve etraftaki düşmanın pozisyonuna göre strateji geliştirebilirsiniz.onun dışında apachee yi dıştan sürmeyin demiyorum bile (infernoking3 )

    34. Helikopteri gerçekçi olması açısından invert mouse seçili iken kullanın böyle gerçek joystik havası verir. fare(ama galiba bu bc 2 normal ) (infernoking3)

    35. Tank kullanırken benim altımda tank var herkezi ezerim demeyin düşam bölgelerine uzkatan ateş edin hemen base lerine girmeye çalışırsanız işiniz bir tank mayınıyla biter (infernoking3)

    36) Bölge kaybettikten sonra (yani a ve b patladıktan sonra) bulunduğunuz bölgedeki uav ları patlatın.sonradan başınıza bela olmasın (infernoking3)

    37) yine bölge kaybettikten sonra hemen geri çekilmeyin ve en iyi bildiğiniz yere saklanın ve biraz bekleyin daha sonra düşmanlar o bölgede doğduğu zaman arkadan saldırabilirsiniz (infernoking3)

    38) Alıkoyma taktiği diğer oyunlarda kullandığım en iyi taktik takım halinde düşmanın tanklarını çalın(bölge kaybettikten sonra geri çekilirken) böylece size yaya saldırmak zorunda kalırlar(Bunu warrockta çok yapardım 2 tarafında base inde birer heli olurdu ve ilk başta bizim helimizle gidip sonra onların helisine binip bizimkini patlatırdım ve bizim takımda 2 pilot olurdu ) (infernoking3)


    (Alıntı)








  • pacth nerden iniyo arkadaşlar ve nereye atcaz,oyun d&r den alındı
  • Oyunun kurulu olduğu yerde bc2updater.exe var onu çalıştırcan yapcak o kendi kendine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _janissary_

    Beyler Serverimiz acilmistir. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.

    C* TURKIYE
    IP: 81.19.214.230:19567

    Sadece TURKIYE yazip Server Browser'dan aratabilirsiniz.

    Serverimiz 32 Kisiliktir.


    hayırlı olsun hocam gelmezmıyız :)
    herkez Türk olur buyuk ıhtmal daha da keyıf alırız ıns :)
  • eyvallah kardeş,yüklerken yapmıştım ama 1 hafta falan oldu yükleyeli,tekrar yapılıyo dimi
  • çıldıracammm o kadar puan aldım oyun kitlendi hay ben böyle işin içinee !!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    çıldıracammm o kadar puan aldım oyun kitlendi hay ben böyle işin içinee !!!!!


    Sistemde oc varken bende de oluyo bazen bu oyuna özel ama genelde tanka falan binince oluyo fazladan voltaj falan vermeme rağmen arada sırada oluyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonio80

    eyvallah kardeş,yüklerken yapmıştım ama 1 hafta falan oldu yükleyeli,tekrar yapılıyo dimi

    Kendi kendine yapıyor o.
  • malesef gene pingler görünmüyo ve çok zor server buluyo ne iştir bu yeniden yükledim oyunu ve patch de yüklendi nasıl düzelicek arkadaşlar yardım lütfen..
  • Yahu akşamüstü geldim açtım oyunu patchi yüklemeye başladı 6 gibi dışarıdan şimdi geldim baktım ortalarında hata vermiş patch server down diye yeniden başlattım patch acaip yavaş bir şekilde yükleniyor kimiside 10 dk da indiğini söylüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whaTT

    Yahu akşamüstü geldim açtım oyunu patchi yüklemeye başladı 6 gibi dışarıdan şimdi geldim baktım ortalarında hata vermiş patch server down diye yeniden başlattım patch acaip yavaş bir şekilde yükleniyor kimiside 10 dk da indiğini söylüyor

    bnmki 10 dk dan az sürdü internetin kaç mbit ?
  • 1 mbit de ilk patch de bunun kadardı onu 20 dk da indirmişti
  • Yoğunluktan dolayı olabilir benim 8mbitle 10 dakikada indirdi belki daha az sürmüştür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 16 Mart 2010; 22:37:18 >
  • arkadaslar şu update in içeriğini ingilizcesi iyi olan bi arkadasımız türkçeye çevirebilirse çok sevinirim.
  • arkadaş nedir bu bc2 update inden çektiğim ya. 2 saat bekliyorum çat gene hata. bıktım bu olaydan. sırf ben miyim bunu yaşıyan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadıkakyol

    arkadaş nedir bu bc2 update inden çektiğim ya. 2 saat bekliyorum çat gene hata. bıktım bu olaydan. sırf ben miyim bunu yaşıyan


    Dün bende yaşamıştım fakat şükür şu az önce son update'i 8mbit bağlantı ile 10-15 dakika arasında yaptı. Sunucu yoğunluğu fazla olunca yükleme hızı da orantılı olarak düşüyor.
  • Steam forumlarındaki bir DICE yetkilisinin açıklamasına göre Steam'e gelecek olan patch'le birlikte Securom uygulaması kalkacak. Patch için 1 gün beklemek zorunda kalanlara küçük bir teselli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oCa

    BOMBA :)

    Belki verildi ama imzasını Bad company 2 skor tablosu yapmak isteyenlere

    http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/ocaydin kendi soldier name inizi yazın, çok güzel bir uygulama, kim ne rank yapmış görebiliriz :)

    bu arada profil ayarlarında ön izleme yapınca problemsiz gözüküyor ama mesajlarda gözükmüyor???


    iyiymiş

    bf2 bunlar vardı bu kadar detaylı varmı acaba

    http://bf2s.com/player/59123549/

    derken battletracker yenilenmiş BC2 eklemişler
    hem de arkadaşlarını nerde oynadığını gör

    http://battletracker.com/index.php?page=BC2TrackerStats




  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.