Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 Premium Edition Yükleme Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün vatandan BF3 Premium Edition aldım. Kutudan 2 key çıktı biri bf3 diğeri PE paket şifresi. Önce origini kurdum ve oyun cd yardımı ile kuruldu. Bu sırada BF3 keyini istedi ve girdim. Daha sonra oyun kendini güncelledi ve originde bulunan redeem product code kısmına Premium Edition keyini girdim. Paketi indirirken ya internet kesildi ya da pc uyku moduna geçti. Bu nedenle indirme %30 da yarıda kaldı. Aynı kısma şifreyi tekrar girdiğimde bu şifre kullanıldı diyor. Acaba paketi tekrar indirmek için ne yapmam gerek. Origine bir türlü mail veya yazılı bir döküman gönderemedim. Adamların sorun çözümü için bir edit bölümü yok herşey yazılı senaryolara dayanıyor.

    Bir diğer sorun ise oyunun kısayoluna tıklayınca birkaç saniye download yapıyor ve bana originde server listesi açıyor burdan bir harita seçip oyuna girince oynayabiliyorum ama ayarları vs. modları düzeltemiyorum. Oyunun oynanışı mı böyle yoksa paket inmediğinden dolayı mı oyuna direk kısayoluyla giremiyorum.







  • battalgazi4423 B kullanıcısına yanıt
    Keyi bir kere yazmanız yeterli zaten. Origin'de My Games'te BF3'ün içine geliyor ek paketler. My Games'te oyuna sağ tıklayıp Repair Install deyin, kalan ek paketleri indirir.
    Multiplayer Battlelog üzerinde çalışıyor, server seçip oyuna giriyorsunuz. Singleplayer için Battlelog'dan Campaign'e tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 6 Ekim 2013; 1:45:07 >
  • mygames te limited edition çıkıyor. repair install dediğimde sorun yok diyor. Birde serverde bazı haritalra girdiğimde ek paket gerekli diyor mesela karkant gibi. Premium edition da heps iyokmuydu acaba?

    Diğer sorrum ise bir bf3 videosunda rush conguest gibi modları kendimiz seçiyorduk yani bire bir çatışma veya bomba kurma gibi etaplar vardı. Ben bunları göremedim nasıl olacak acaba. Yardımınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.